"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 44 304
  • 811
  •   1
Отговори
# 570
При 12 дневно закъснение и 33 дневен цикъл реално се пада 6 почти 7 седмица от бременността. В този период ембрионът вече има пулс. И удвояването в началото не се е случвало. Затова лекарката ви е казала да се надявате на късна овулация. Друго в момента и ние не можем да ви кажем.
По мои сметки това е 5 седмици и 5 дни. Възможно е да няма още пулс. Много момичета в моята отчетна група в тази седмица се притесняваха,че не се вижда още на видеозон. Но пък бавното нарастване е притеснително,да. Времето ще покаже как ще се развият нещата.

# 571
  • София
При 12 дневно закъснение и 33 дневен цикъл реално се пада 6 почти 7 седмица от бременността. В този период ембрионът вече има пулс. И удвояването в началото не се е случвало. Затова лекарката ви е казала да се надявате на късна овулация. Друго в момента и ние не можем да ви кажем.
По мои сметки това е 5 седмици и 5 дни. Възможно е да няма още пулс. Много момичета в моята отчетна група в тази седмица се притесняваха,че не се вижда още на видеозон. Но пък бавното нарастване е притеснително,да. Времето ще покаже как ще се развият нещата.
Най-лесно се смятат седмиците според датата на последния цикъл. Ако е бил на 2 октомври както потребителката писа преди до сега са 6 седмици и 6 дни.

# 572
Да,май е така. Но ме обърква дължината. Моя например е по-къс с три дни и бебето върви точно с три дни по-голямо. Каквото и да е, дано при нея да е чудо и да се развие нормално по-натам.

# 573
Здравейте , прилагам два теста за бременност с първата урина сутрин. Цикълът ми винаги от както имам ми е точен на и ми идва на 28я ден, Първият тест е на 24ти ден от цикъла, вторият е от днес на 25ти ден от цикъла . Този месец не съм засичала овулация. Като от 23я ден на цикъла имам сутрин само бледо кафяво зацапване и болки ниско долу ту от една , ту другата страна . Днес се свързах с гинеколожката ми и ми предписа на пия вечер по 2 хапчета утрогестон . Мислите ли , че всичко е наред? От 6 месеца правим опити , никога не съм имала до сега втора черта преди закъснението , много се вълнувам и се притеснявам и не смея да се зарадвам още 🤔 на 31 години съм и ще ми е първа бременност . Благодаря! 😊

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 22:19 от Allenro

# 574
Тестовете ми изглеждат положителни.
Попринцип менструални болки са нормални за начална бременност. Зацапването не е нормално, но не винаги е проблем. Лекарят ви е изписал лекарства за него. Може да пуснете два кръвни теста през 48ч, ако се притеснявате, за да видите дали ЧХГ нараства правилно. Не може да се каже дали всичко е наред, дано да е! Успех!

# 575
Благодаря . Ще пиша като имам добри новини Simple Smile

# 576
Момичета утре ми е датата на М.Положителен ли е ?

# 577
Изглежда като да е.. И на мен ми е утре датата, но не смея още да направя тест. Ще изчакам до утре..
Както казват тук: тихичко честито!
Момичета утре ми е датата на М.Положителен ли е ?

# 578
Изглежда положителен, успех!

# 579
Здравейте, имам нужда от съвет.
Цикъл между 28-34 дни, но стандартно 30-32.
Миналият месец имах биохимична бременност, много ниски стойности на ЧХГ, които паднаха и започна кървене. Прогестерон също пусках, като първия път беше 13ng/ml (44 nmol/l) при ЧХГ 8 на 30ти ден, а на 32ри ден ЧХГ беше 11, прогестерона беше паднал наполовина и всичко приключи на 35ти ден.
Та, преди да започна с тестовете миналия месец имах розово зацапване на 27ми ден, придружено със силни болки, първо реших че ми идва по рано, след като спря се учудих и затова три дни по късно направих първия кръвен. Това зацапване се повтори на 32ри ден еднократно.
Когато приключи кървенето /нормалното кървене след като ЧХГ падна/ отидох на лекар за контролен преглед, нищо притеснително нямаше, доктора ме предупреди че вероятно този месец няма да има овулация. Прегледът беше на 12ти ден от МЦ.
На 18ти ден от МЦ ме заболяха гърдите, като при мен това се случва почти всеки месец и 13 дни след като ме заболят ми идва.
От 25ти ден имах на няколко пъти силни болки и ми се струваше че ще ми дойде, но нищо нямаше. Болките намаляха до 30тия ден /вчера/, и видях бледо розово зацапване, изключително малко и еднократно, на 30ти ден сутринта. Отново реших че идва цикъл, но до днес сутринта няма нищо. Гърдите продължават да ме болят.
Последния незащитен акт беше на 16ти ден от цикъла. Тест за бременност правих на 29ти ден и беше отрицателен /преди розовото зацапване/.
Ако не ми дойде днес ще направя още един тест, като въпросите ми са следните:
1. Ако цикъла е бил ановулаторен, това може ли да е причина за зацапване в началото, което да спре напълно и евентуално да започне кървене след ден или два?
2. Ако има бременност, предвид случая от миналия месец, да търся ли лекар веднага, евентуално да прецени дали има нужда от прогестерон? Страх ме е да не се повтори същото, и ако се повтори, ми се струва че не е нормално да се случва в два поредни месеца.
Извинявам се за дългия пост и благодаря.

# 580
Здравейте! Какво ви е мнението за тази марка тестове (be.liVe), защото аз имам проблем с него. Вече ми е трети ден закъснение(35-ти ден), направих теста сутринта, но съм доста объркана 🤔 Мога много ясно да видя къде трябва да е чертичката и ми бледнее, но не смея да допусна, че е положителен. Така ли са си попринцип или?

# 581
Здравейте! Какво ви е мнението за тази марка тестове (be.liVe), защото аз имам проблем с него. Вече ми е трети ден закъснение(35-ти ден), направих теста сутринта, но съм доста объркана 🤔 Мога много ясно да видя къде трябва да е чертичката и ми бледнее, но не смея да допусна, че е положителен. Така ли са си попринцип или?
Тези тестове често дават такива черти. А и при трети ден закъснение чертата трябва да е силна.

# 582
Здравейте. Този тест положителен ли е или отрицателен. Прилагам снимка. Благодаря Blush

# 583
Много момичета с тези тестове се оказаха небремени включително и аз!Успех!!!

# 584
Здравейте виждате ли нещо, доктора виждал плоден сак, но аз не виждам. 😁Чхг днес 1448. Притеснявам се да няма извънматочна, не знам защо..

Общи условия

Активация на акаунт