"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 44 299
  • 811
  •   1
Отговори
# 585
Доктора е видял сак ?Ако имаше нещо обезпокоително щеше да знаеш!От къде ти хрумна тази извънматочна бременност???!!!

# 586
Извънматочните в редки случаи нарастват до такива стойности, просто защоти дойато нарастнат до такава стойност ще забележите симптоми характерни за нея. Успех, аз мисля че виждам сакче, макар че никога не съм виждала и може просто да си въобразявам

# 587
Този лекар с какъв видеозон ви гледа? Вагинален или коремен? Аз не различавам много на тази снимка.

# 588
Днев си го напрвих показа се блета 2 черта... Теста го направих след 7 дена след опита за бебе възможноли е да е изпарение има ли шанс да има бебе😢😢

# 589
Здравейте, дали е изпарителна? Трябва да ми дойде след 3 дена.

# 590
Здравейте днес го направих.. Показа се 2 бледа черта а до Мп имам Доста време възможно ли е да е положителен

# 591
Здравейте днес го направих.. Показа се 2 бледа черта а до Мп имам Доста време възможно ли е да е положителен

Отрицателен е.

Здравейте, дали е изпарителна? Трябва да ми дойде след 3 дена.

Изглежда изпарителна.

# 592
Коремен
Този лекар с какъв видеозон ви гледа? Вагинален или коремен? Аз не различавам много на тази снимка.

# 593
Днев си го напрвих показа се блета 2 черта... Теста го направих след 7 дена след опита за бебе възможноли е да е изпарение има ли шанс да има бебе😢😢

7 дни след опита за бебе никой тест нищо няма да ви покаже. Дори вероятно няма още имплантация. Има шанс за бебе, но теста си го направете при закъснение на цикъла.

# 594
Коремен

На коремен при това ЧХГ нищо не се вижда. Той мисля засича при ЧХГ над 10000. Ако искате да видите дали плода е където трябва и отговаря на гестационния си срок в толкова ранна бременност, прегледа е с вагинален видеозон. Иначе просто са догадки според дебелината на лигавицата на матката и резултата ви от ЧХГ. Simple Smile Стискам палци всичко да е наред. Снимка от вагинален в 6+3 за да видите как изглежда плоден сак

# 595
Здравейте виждате ли нещо, доктора виждал плоден сак, но аз не виждам. 😁Чхг днес 1448. Притеснявам се да няма извънматочна, не знам защо..
аз виждам плоден сак

# 596
[video][/video]Здравейте имам следното питане, закъснява ми с 1 ден като правим опити за бебе и преди О имах ме полов акт , днес си направих sure check и ми показа това ? Не знам какво да си мисля , 1 вата снимка е веднага след като направих теста а втората е от преди 5 мин

# 597
Няма нищо за мислене, бременна сте, честито!

# 598
Няма нищо за мислене, бременна сте, честито!
дали ? Страх ме е да се зарадвам

# 599
Кога е направен теста?

Общи условия

Активация на акаунт