"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 44 294
  • 811
  •   1
Отговори
# 615
Миглена, препоръчва се приема на фолиева киселина да започне даже няколко месеца преди зачеване, защото е с натрупване. Мета-варианта се изписва, когато има предпоставки за лошо усвояване на обикновена. Това се доказва с изследвания за мутация на кръвта. Ако такива няма и обикновена е достатъчна, но някои лекари се застраховат. Прочети в нета за какво е важна, все пак да знаеш какво пиеш и защо го пиеш Simple Smile

# 616
Здравейте , ето ме отново и мен 🙂🙂🙂 този месец пак съм с 4 дена закъснение , преди малко направих тест и разбира се е отрицателен . Този месец не бяхме сериозни в опитите , просто още миналия месец си казах , че ако е писано ще стане и така . Даже мислех и тест да не правя , но ... Ще си чакам менструацията и така . Оплаках ви се набързо и ви желая хубав ден ❤️

# 617
Привет, с редовен цикъл съм 30-31 дни. Последна М на 25 октомври. Не се пазим. Днес направих тест, който е отрицателен. Вече щеше да покаже, ако има нещо, нали? Преболедувахме от ковид, четох, че и от това може да има изменения. При предната бременност видях 3 дена преди М хубава розова черта, та предполагам знам отговора, но да попитам 😀

# 618
Привет, с редовен цикъл съм 30-31 дни. Последна М на 25 октомври. Не се пазим. Днес направих тест, който е отрицателен. Вече щеше да покаже, ако има нещо, нали? Преболедувахме от ковид, четох, че и от това може да има изменения. При предната бременност видях 3 дена преди М хубава розова черта, та предполагам знам отговора, но да попитам 😀
Щом цикълът е 30-31 дни , значи още няма закъснение , според мен след 1 - 2 дена направи пак тест , ако не е дошла менструацията ...

# 619
Да, нямам закъснение. Днес трябваше да ми дойде, ама още нищо. Ще изчакам до петък, ще пробвам пак. Ако не, ще си записвам час за преглед. Благодаря

# 620
  • На изток от Ада
Кога да направя тест за бременност? Ц ми е нередовен  през 26 33 дни.
Този месец имах странен Ц дойде уж на 1 11 на 27 ден от Ц имах едно съсирече и нищо после розово течение и нищо спря. На 4 11 дойде нормално. На 9 ден от Ц  на 12 11 бебе правихме. Имам зацапване след секс. И имах полип който махнаха преди няколко месеца. Ще ида на док

# 621
Здравейте, момичета! ☺️Пиша за първи път в темата, имам си редовен цикъл, последния е бил на 22.10.2021,а вече ми закъснява с 6 дни. Направих тест и това показва. Според вас положителен ли е? ☺️

# 622
  • София
Честито!

# 623
Все още не мога като че ли да повярвам, мисля след 2 дена отново да опитам със сутрешната урина.

# 624
  • София
Ами аз виждам втора черта, предполагам, че не само аз ще се включа. Изчакайте 10-12 дни закъснение и си запишете час за Гинеколог.

# 625
Със сигурност е положителен теста! Честито! Следва да запишете час при гинеколог, но да е поне за след 2 седмици, че да се вижда сакчето!

# 626
Напълно положителен е. Simple Smile Щом този тест е на шест дни закъснение, можете и за другата седмица да си запишете час за лекар.

# 627
Момичета, не знам какво да правя! Правих си кръвни изследвания поради това че имам силен косопад, вследствие преминат (явно) ковид. Снощи късно ми излезнаха резултатите и съм страшно уплашена и не знам какво да си мисля до понеделник, когато ми е часа при дерматолога за да ги погледне. Знам, че тук всеки е минал през нещо и затова се обръщам към вас. Явно имах 1 полож. тест, снощи направих още 1-той е отрицателен. А ето и резултатите(П. С. нямам окосмяване, нямам мъжки черти, нямам акне, само поддути и чувствителни гърди и  9 дни закъснение)

# 628
Здравейте, последната ми менструация беше на 22.10 по мои изчисления трябваше да ми дойде преди 5 дни но нямам симптоми че ще ми дойде а попринцип винаги ме болят гърдите. От онзи ден имах леко зацапване като кръв ама много бледо и сега от вчера имам много обилно кафяво течение и ме боли корема ниско долу. Гади ми се постоянно, спрях кафето но пък си правих тест онзи ден и беше отрицателен. С приятелят ми не ползваме предпазни мерки но не свършва в мен попринцип. Пиша ви защото ми е притеснено а часът за преглед ми е чак на 10 ти декември.

# 629
Здравейте. Ако на 22 имах положинелен тест за овулация,и опитвахме на 22 и 24 Номеври,кога мога да направя тест за да отчете бременност?

Общи условия

Активация на акаунт