"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 44 260
  • 811
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря!
Предполагам след няколко дни трябва да направя още 1 тест?! И кога най-рано мога да посетя гинеколог
Благодаря предварително, за първи път ми е и нямам идея какви биха били стъпките от тук насетне, а не искам да го коментирам преди да съм сигурна

# 691
Благодаря, ще си запиша час за другата седмица към петък! 🙂

# 692
  • На изток от Ада
Благодаря!
Предполагам след няколко дни трябва да направя още 1 тест?! И кога най-рано мога да посетя гинеколог
Благодаря предварително, за първи път ми е и нямам идея какви биха били стъпките от тук насетне, а не искам да го коментирам преди да съм сигурна
На док след 10 дни закъснение. Направи втори тест след 48ч

# 693

Здравейте ситуацията ми е объркана.. направих спонтанен аборт спиране на сърдечната дейност в 9 г.с на 28.10 м.ц на 20.11 направих си тест заради леки болки не се пазим много според вас ...

# 694
На мен ми изглежда отрицателен.

# 695
  • София
Тестът е отрицателен. А докторите не ви ли казаха известно време да се пазите?

# 696
Добро утро,момичета!Минавам само да споделя за вълнението си-днес ще ми е първия преглед при АГ и нямам търпение да видя(и евентуално да чуя) малката точица.Дано всичко е ок,от вчера имам кафеникаво зацапване и съм малко притеснена.

# 697
Здравейте момичета! Не знам дали пиша в  правилната тема, но понеже пиша за първи път надявам се че ще ми е простено. Stuck Out Tongue Winking Eye та при мен случаят е следния - Правим опити за бебе от известно време. Ц ми идва доста различно, от 32 до 46 дни период. Последният беше на 20 окт. На 11 ноем. правих тест за овулация, който си имаше две ярки черти. На 25 ноем. си направих тест за бременност, тъй като нямах Ц, имаше мноогоо бледа втора черта. Следващите три дни правих още 3 теста, който бяха отрицателни. Днес ходих и пуснах кръвен тест, резултатите ще излезнат утре.. Та любопитно ми е какво мислите по въпроса и най - вече стискайте ми палци резултатите да са положителни. Thinking Flowers Four Leaf Clover Heart

# 698
Здравейте момичета! Не знам дали пиша в  правилната тема, но понеже пиша за първи път надявам се че ще ми е простено. Stuck Out Tongue Winking Eye та при мен случаят е следния - Правим опити за бебе от известно време. Ц ми идва доста различно, от 32 до 46 дни период. Последният беше на 20 окт. На 11 ноем. правих тест за овулация, който си имаше две ярки черти. На 25 ноем. си направих тест за бременност, тъй като нямах Ц, имаше мноогоо бледа втора черта. Следващите три дни правих още 3 теста, който бяха отрицателни. Днес ходих и пуснах кръвен тест, резултатите ще излезнат утре.. Та любопитно ми е какво мислите по въпроса и най - вече стискайте ми палци резултатите да са положителни. Thinking Flowers Four Leaf Clover Heart

Всички тестове ли са били с първа урина и на една и съща марка? Имало ли е прокървяване в този период на тестовете?

# 699

Всички тестове ли са били с първа урина и на една и съща марка? Имало ли е прокървяване в този период на тестовете?

Първият, който имаше бледа черта беше престо, следващите два бяха лентички(едната не беше с първата урина, а другата да) и последния, който правих беше на би лийв про но втория от комплекта, с първа урина. Нямам никакво зацапване, но и нямам кой знае какви признаци за бременност (имах леки болки в корема 2/3 дни, бяло течение и доста често ми се реве Grin По календара на телефона трябваше в събота (27 ноем.) да ми дойде..

# 700
Имате ли снимки на положителния тест за овулация и бременност?
Ако наистина е бил положителен тестът за овулация, то вече са минали 20 дни, със сигурност тест за бременност ще отчете, а вашите са отрицателни. Обаче досега може би вече трябваше да ви дойде. Сигурна ли сте, че тестът е бил напълно положителен тогава?
Тестът на Престо най-вероятно е имал изпарителна черта, често се обсъжда във форума.

# 701
Ако наистина е бил положителен тестът за овулация, то вече са минали 20 дни, със сигурност тест за бременност ще отчете, а вашите са отрицателни. Обаче досега може би вече трябваше да ви дойде. Сигурна ли сте, че тестът е бил напълно положителен тогава?
Тестът на Престо най-вероятно е имал изпарителна черта, често се обсъжда във форума.

То положителен силно казано, по скоро се хванах като удавник за сламка. Розовее само нещичко. Ако е станало нещо би трябвало да е или от 11.11, или от 14.11. Аз доста чета във форума и знам за тия гадни изпарителни чертички, но като го искаш много се хващаш за най - малкото..

# 702

То положителен силно казано, по скоро се хванах като удавник за сламка. Розовее само нещичко. Ако е станало нещо би трябвало да е или от 11.11, или от 14.11. Аз доста чета във форума и знам за тия гадни изпарителни чертички, но като го искаш много се хващаш за най - малкото..
Ето такъв беше и моят правих още три от които единия беше пак просто а др лентички за ранна бременност белиив  мисля че бяха. Е всички бяха положителни и дори по наситени от този и накрая деня в който ми дойде сутринта шуар чек отрицателен , след което няколко часа по късно ми дойде. Така ,че най добре пробвай с шуар чек. Успехххх!!!!

# 703
Благодаря момичета, утре като взема резултатите от кръвния пак ще пиша Blush

# 704
Здравейте мами и бъдещи мами. Притеснението ми е следното: искаме бебе и правим опити от повече от 11 месеца. Минахме през всички възможни прегледи и изследвания, само снимка на тръби предстои. Всичко е нормално при мъжа, при мен има проблем свързан с СПКЯ. Овладяване състоянието с иногинол и доста скъпи добавки за забременяване, но засега нищо не става. Сега си правих тест за бременност, отрицателен е, закъсненява ми с 3 дни само. Но притеснението ми е свързано по скоро с факта, че изпитах облекчение от този отрицателен тест и се чудя дали просто още не съм готова за бебе. При вас имаше ли такива притеснения, страх от бременността, от раждането, от всички неудобства и самото отглеждане.. всичко тези промени много ме плашат честно казано. Много ме притеснява и факта, че не сме сгодени нито женени, моят човек не желае брак и това е нещо, което много ме мъчи. Аз искам да сме законно свързани, но уви. Той е готов за дете, участваше във всички прегледи с желание и ме подкрепя, но някак това ме спира. Та въпросът ми е при вас имаше ли такива притеснения и според вас 11 месеца много време ли е да не става? Мерси за отговорите на всички!

Общи условия

Активация на акаунт