Нашите уютни спални - тема 9

• 77 442
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Имаш ли някаква идея за ориентировъчни цени? Някакви лични впечатления от едно от двете места?

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 22:52 от Angel_Dust

# 451
Спалня от Цвети за близка роднина. Много добре направена.
Портманто от Оникс, прилично направено, може би една идея по-зле, но по-бързо и по-евтино. Но може би понеже портмантото беше изцяло проект на поръчителя, докато ако се поръча спалня от каталога им ще си имат дизайна и ще са по-добри.
Нямам идея за актуални цени, но Оникс бяха по-евтини. Можеш да искаш оферта и от двете. Много зависи и от дървесината - бук е евтино, дъб скъпо, други дървета също правят разлика.

# 452
  • София
Мерси, ще ги питам.👍

# 453
Доволна съм от Оникс, оттук взех препоръките. Но не е евтино, работят с дърво, скъпо си е. Направиха всичко по наша идея, с мрънкане, но се получи. В началото пробвахме с едно нещо, после допоръчвахме като видяхме, че стават.

# 454
  • София
Добре де какво значи скъпо е, едно легло с ракла да кажем колко ще е 1-2-3-5 хиляди? Средно? ясно, че точна сума никой не може да каже.
Аз по принцип за това мразя неща по поръчка... Абе поне на примерните си модели на сайта да плеснат цени. Да знам въобще да ги проверявам ли... Защо да си губим взаимно времето, евентуално?

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 23:51 от Angel_Dust

# 455
Зависи дали ползват бук, череша, орех, дъб. Зависи и от дръжки, пълно изтегляне, масло или лак и т.н. Може да се обадите и да питате за някой техен модел, на място имат няколко мостри. На мен ми харесва как прецизно правят заъгляванията, много мразя ъглови остри мебели на нивото на безценните ми крака.

# 456
Не се занимавай според мен , прескъпо ще е..... Цени няма, за да не плашат хората  с тях.
Писала съм на подобен сайт без цени, не ме устройваше офертата им...
Но аз принципно масив не харесвам, ретро ми е..

# 457
  • София
Факт, че и поръчвалите не споделяте... "на мен пред н-броя години, еди какво си от такова дърво ми излезе толкова" точно вова ми говори, че цените изобщо не са прилични.

# 458
  • Пловдив
Тета, моята е такава.
На крачета с повдигащ матрак.
12 крачета и 4 амортисьора.
от къде е, може ли снимка?

# 459
Чак пък токова скъпо не е. Особено от бук, а ако е байцвано няма смисъл от по-скъпо дърво.
Аз пък харесвам дърво, защото носи на очукване и може да се поправя при желание. И не е задължително да е чак пък ретро. Ето тези не са ми толкова ретро:

И какво да споделям, като е било преди много години. Нито помня, нито цените са същите. Но съвсем не беше нещо, дето да те гътне.

# 460
  • Пловдив
Не я откривам в страницата им, но основата и повдигащият механизъм са като на тази: https://mebeli-tekrida.com/shop/tapicirano-leglo-mustang/

# 461
Доста високо става с крака+място за съхранение под маткрака?
Или ако не е високо, мастото ще е 20 см високо само?
Thinking

За цената -аз обичам конкретиката и яснотата, та разтегливи понятия хич не ме ориентират. То от 1000 до 10 000 лв можеш да разтягаш цената...Grinning

# 462
  • София
Високо е да, ако и матрака ти е от по-височките съвсем, обаче... На мен ми е приятно, аз всъщност мн харесах idanasна ikea... Обаче мм точно височината нещо го притесни, хем аз съм по-дребния човек. И съм 90%сигурна,че имаше и изложено нетапицитано с повдигащ механизъм, а в сайта не го намирам. Обаче аз и с чекмеджетата съм ок. Разбира се, зависи и колко високи крака.
Но при нас си трябват заради подово.

# 463
10 см .... да минава робота..писаха че искат робот да чисти отдолу.

# 464
  • Пловдив
Високо е, да. И много удобно.
58 см ако трябва да съм точна.
Чувствам се като на спа Sunglasses
.

Общи условия

Активация на акаунт