Нашите уютни спални - тема 9

• 77 443
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
А светещите точки по кабелите какво са? Крушки ли, кабелът ли свети? Изяла съм напоследък 20 каталога с лампи барабар с кориците, такива светулки не съм видяла.
Това с нокаута е яко😂

# 436
А светещите точки по кабелите какво са? Крушки ли, кабелът ли свети?
Ледчета вероятно, то сега друго няма.

# 437
  • София
Нещо като коледни лампички са.
Има си точно такива жълти приглушени.
Само наистина би ме притеснило да им гледам по цял ден кабелите, иначе като светят е сладко.
Аз обаче също сменям чаршафи със замах и висящи крушки или лампиони в близост до леглото ще заминат мн бързо. 🤷‍♀️ 😂

# 438
Обикаляхме днес да гледаме спални и гардероби. Набелязахне няколко неща и сега ще се чудим какво да е. ММ иска такова, като на снимката, аз обаче не съм много сигурна и се колебая дали да не са 2 гардероба - един 230 см, другия 150 см и леглото вече за мартак 160 см. Обаче стената зад леглото щяла да остане "гола" и празна.

# 439
Аз не харесвам шкафове над главата като на снимката. Категорично! Нямам съмнение грам що се отнася до мен.

Как ще вземате неща от там..стъпвайки върху чаршафите на леглото?
Как се бърше прах там - няма ли да пада върху леглото?

От мен има твърдо не.

Но вие си решете каквото вие искате и харесвате Simple Smile

# 440
  • Пловдив
И аз не харесвам шкафове над главата. За да не стои голо може да сложи икона, картина, стикер и т.н. Или пък таблата да е по-висока, за да не стане "дупка"
Аз съм в процес на търсене на спалня.
Но трудно намирам това, което искам - за матрак с размер 180/190, на крака (за да се чисти отдолу), с място за съхранение.

Ще трябва да е поръчка. Изтекоха ми очите да гледам сайтове и фб групи.
Все пак можете ли да препоръчате мебелни фабрики, които правят спални по поръчка (с параметри на клиент)?

# 441
И аз недолюбвам този тип разпределение, освен по изброените причини и заради това, че над главата си ще имам 100 неща.
160 см легло няма ли да ви е тясно?

# 442
Иланг, хем да е на крачета, хем с повдигащ мех-м..правилно ли разбирам?
Не мисля че е възможно..доста тежест на 4-6 крачета, не знам...а и в центъра следва да има подпора/крак също...

# 443
  • Пловдив
Тета, моята е такава.
На крачета с повдигащ матрак.
12 крачета и 4 амортисьора.

# 444
Нашата е на крачета, за да може да минава робота и има и чекмеджета. Майсторите скърцаха със зъби, че не може да се направи, но я направиха и е много удобно така.

# 445
Е, супер..значи може. Просто внимателно трябва да се изчисли къде да са крачетата/подпорите така, че да не увисва и правилно да носят тежестта.
Аз тъкмо преподреждах под моята спалня, толкова багаж има, тежи мтого, че честно казано се замислих....
Но може би зависи...от това корко кг багаж ще се съхранява Thinking

# 446
  • Пловдив
Моята е фабрична, не съм я мислила аз.
Турска от Текрида.

Не я откривам в страницата им, но основата и повдигащият механизъм са като на тази: https://mebeli-tekrida.com/shop/tapicirano-leglo-mustang/

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 17:22 от miraluba

# 447
Взехме се спалня от Тед е съм много доволна.Избираш си дамаска,размер,табла,крачета( предлагат разл височина).Нашият модел е с чекмеджета,имат и с повдигащ механизъм.

# 448
  • Пловдив
Виждала съм много спални на крака + механизъм с амортисьори. Но са с тапицерия.
Имам котка и ще и разкаже играта (на тапицерията) за месец. Търся спалня с гола табла и само плоскости.

Гледах Ергодизайн, но нямат подобни. Други фабрики, които правят спални?
Не искам Ирим, защото работят с 16 пдч, а аз искам стабилна спалня.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт