Есенното слънце гали вече бузките на ЮЛСКОТО човече!

• 11 814
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичетаааааааааааааааа!Намахме нет,щото правим изолация и майсторите ни цъфнаха кабела ,но днес го оправиха!Ех как ми липсвахте!Почвам да чета каквото съм изпуснала от старата тема и от тази!
Обичам ви много!
Как са бебетата!Растат ли!Ей сега ще видя!
Хайде бай за сега! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 106
Не знам какво е ставало в ББ, ама тук има една сапунка и онзи ден в серията една роди и не искаше да си погледне бебето ...и аз като ревнах... Embarassed

За памперсите и аз съм с Памперс 3 сега и да чукна на дърво не са пропускали. С памперс 1 и 2 винаги имаше инциденти, макар че не са и били малки  newsm78

За прегледите - на мен от гинекологичния кабинет дето ми следяха бремеността ми казаха да отида 6 седмици след раждането. Отивам аз и познайте - ако съм се чувствала добре нямало нужда да ме преглеждат newsm78 Премериха ми кръвното само Laughing Докторицата ми направи консултация за предпазване от бременост след раждане и ми каза около коледа да ходя за профилактиктичен преглед за рак

А относно гласуването  - миналата седмица на изборите някаква фирма раздавала боза пред посолството ни в Бон. Напомни ми на предизборните срещи с раздаване на кебапчета Joy

# 107
  • София
maira. благодаря за споделената информация, мисля, че ще е полезна за всички   bouquet
колкото до мазнината, вижте, че и в Книга за кърменето се споменава да се добавя - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1124.0

за прегледа много ме е срам как толкова време не се наканих да отида, а трябваше 30-40 дена след раждането, но другата седмица - край, отивам  Naughty

и на мен памперс ми пропускаха много, само либеро ни опазват гръбчето от аки; жалко, защото Яна им харесваше картинките на памперс

да ви питам знае ли някой защо морковите, с които се захранва, трябва да са ранни и какво точно се разбира под ранни?
защото съседката ми даде екологично чисти моркови, но са извадени сега, мислех да ги замразя за захранване след Нова година  newsm78

# 108
  • Варна
Здрасти и от нас wavey
май няма да гласувам утре Naughtyмного ми опротивяха всички тези политици,кампании и п.р.
Maira, hahahaтова с бозата е яко.
Popova.мила и аз съм кюпа с килцата. Mr. Greenкато излязох от болницата бях-10 и ми останаваха 5 до идеалната форма,но нестига че не ги свалих а и качих 2,3 #Cussing out.за кръщенето едвам влязох в едни дънки и през цялото време стоях с глъгнат корем Joy
направо ужас.
Момичета да ви се оплача Cryмоят мъник вече не иска да суче.бута гърдата,пищи и тва е. Sadестествено тя много намаля.сега се хванах да се цедя и от двете гърди изцедих едва 40мл.пия лактогонен чай,наливам се с бира..........не искам да спирам да кърмя.то се е видяла че ще дохранвам ,ама поне още малко да покърмя искам.много ми е криво и се чуствам виновна smile3518
кажете какви ядки се ядяха за кърма?и ако някой е правил нещо друго да свирка.ще направя всичко което зависи от мен.а,и гърдите ми едни кожи увиснали Sickужас
на мене тоз Биг Брадър нещо не ми се нрави.а и не смятам че бременна жена/вече родила/и е там мястото.като я гледам как пуши и пие като смок #Cussing out.голям пример,няма що

Честит празник на днешните месечинки newsm67

и ние сме с Памперс. Peaceмного съм доволна.взех да пробвам и Либеро и Кан бебе-пропуснаха ми Close оставаме си с Памперса
Целуфффки по сладките бебешки дупета  love001

# 109
Привет мамчета Hug
Честити месечинки и честито християнче на Жоржи. Много да слушкат, здраве и весело детство им желая.И ние сме с Памперс и съм доворна за сега. Нямам проблеми и не смятам да ги сменям с друг вид памперси.
Синеочка -  не се притеснявай, ако дори не намериш. Има време до зимата, а и татито обеща да провери в Плевен ги имало в техния ТСМ магазин. Посто Ви моля, ако някой види чувалче ТСМ за количка, да ми се обади.
Относно дрехите, аз имам някоя друга, защото преди 2 години бях на същите килограми и за сега имам какво да облека, но повечето ми готини дрехи са ми мънички - искам си предишната фигура пък Crossing Arms. Ама като спра да кърмя съм решила да си направя жестока диета. Сега се притеснявам да не ми спре кърмата.
red_heard - провери с по-голям номер памперс, може и от това до ти пропускат
Ще ви пожелая лека, спокойна и безревлива нощ! А и утре ще спим с 1 час повече Wink

# 110
  • ES
Момичета да ви се оплача Cryмоят мъник вече не иска да суче.бута гърдата,пищи и тва е. Sadестествено тя много намаля.сега се хванах да се цедя и от двете гърди изцедих едва 40мл.пия лактогонен чай,наливам се с бира..........не искам да спирам да кърмя.то се е видяла че ще дохранвам ,ама поне още малко да покърмя искам.много ми е криво и се чуствам виновна smile3518
кажете какви ядки се ядяха за кърма?и ако някой е правил нещо друго да свирка.ще направя всичко което зависи от мен.а,и гърдите ми едни кожи увиснали Sickужас
за бутането на цицата, може да прави стачка бебока, опитайте се да я преодолеете. А как така ти намаля кърмата, нали нямало такова нещо. За храната яж овесени ядки, биричка, тиква и имаше едни кедрови ядки, но те са по скоро за качеството на кърмата отколкото за количеството и. И най-сигурния начин - по често слагай адаша на цицата. Ако реве говори му успокои го, аз даже му давах да си "дръпне" от биберона на шишето, щото само него захапваше и като отвори уста бам цицата. Няма да се отказваш Жоржи   Peace

# 111
  • някъде
И най-сигурния начин - по често слагай адаша на цицата. Ако реве говори му успокои го, аз даже му давах да си "дръпне" от биберона на шишето, щото само него захапваше и като отвори уста бам цицата. Няма да се отказваш Жоржи   Peace
Това и аз съм го прилагала, защото моят мъник имаше един текъв период и аз също се бях притеснила че ми намалява кърмата, но се оправиха нещата Peace

Честити месечинки на сладките бебоци- да са живи, здрави, весели, засмяни! Hug  bouquet Hug

Не знам дали ще гласувам, защото го дават да вали цял ден, но ако не вали ще излезем и сигурно ще отидем да  newsm80

# 112
Привет мили момичета и сладки бебоци Hug

Честити 4 месечинки на:
Киара на мама amerie

Николас на мама WinnieThePooh
Честити 3 месечинки на:
Марти на мама Nadejda

Али на мама merry_lu
Ясмин на мама maриа

Само хубави неща с бебоците да топлят вашите сърца! Най-вече здрави и весели да са!

Ние ще гласуваме семейно. Тъкмо сега се показа слънчицето, а и свеки е в комисията на нашата секция. Пък и не ми се иска разни бабки и дядковци да определят бъдещето на детето ми. За това ще си дам моя глас.  newsm80
Дано и във вашия град да грее слънчице, че май се радваме на всяка негова поява  Nature Partly Sunny

Последна редакция: нд, 29 окт 2006, 14:47 от eti_31

# 113
Мерси за поздравите за 3м месечинка на Ясмин! Черпим ви виртуално  party023 beer2 cook bombs Misc Baby Bottle

Честито и на всички бебоци, които порастват днес с още 1 месец!

# 114
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добър ден на всички!
Честити месечинки на празнуващите днес! Да са много послушни бебешоци и да радват хората около тях!
Благодаря на всички, които ме окуражиха да си потърся правата за направление за гинеколог! Порових се и в Интернет и тази седмица пак ще настоявам пред JP да ми даде.
Maira, благодаря за споделеното от семинара!
Didi 81, след намазването с кремчето за крусти, косата става мазна, но не е мокра. А колкото до прегледа - съветът ми е да отидеш!
Mgizdova, добре че сте се оправили вече!
Venka, за кафевите петна от бременността знам, че изчезват сами с течение на времето.
Narina, аз мисля да мажа личицето на бебка с едно мляко "Excipial"/швейцарско- на Spirig/, което
е овлажняващо и до момента съм много доволна от него.
Jotjito, това наистина може да е само стачка, дано отмине скоро! Вяра напоследък само сутрин се храни нормално от гърда, в следобедните часове лапа-пуска-дърпа и я храня от шише.
да ви питам знае ли някой защо морковите, с които се захранва, трябва да са ранни и какво точно се разбира под ранни?
И на мен ми се ще да науча малко повече по въпроса!
Аз, да ви кажа, днес не мисля да гласувам! Знам, "че не трябва да оставям баби и дядовци да опредеят бъдещето на страната", но...изобщо не си падам родолюбец  Embarassed!
При нас днес май пак ще се опита да изгрее слънчице! Приятни разходки!

# 115
jorito,давай в същия дух-биричка,бадемки,лактогенен чай,хапвай си нормално(а пък слабеенето го остави за сега настрана),слагай Митето да суче по-често.Бъди упорита,не се шашкай и не се отказвай ,няма да ти спре кърмата Wink Щом имаш желание-ЩЕ кърмиш! Heart Eyes С теб съм Peace

Честити мини рожденни дни на Марти на Надето, на Ясмин на Майра,Киара на Америе и на Николас на мама Мечо пух!!! [/color]

# 116
Честито на месечинките днес!
Да отидете да гласувате ей,няма друг да определя бъдещето ни и разни рейсове от турция да идват а ние да си седим и да зяпаме!Разбирате сигурно за кой ще гласувам ама и не крия де!Та така,разни бабки стари комунистки и турци не ща !
Ох мами за биг брадър вчера тая лапа цигарата и вика няма да я кърмя повече не ме интересува!Да вземат да кажат на мамата да си я кърми нищо че пуши че дава лош пример,ама кой да се свържи с тях!То не и е и лесно на жената де! ooooh!
 Аз да се похваля че си взех най накрая болничните и майчинството,общо за 8 месеца ми изплатиха и това е!Сега трябва да си търся др фирма!
 Поздрави и целувки!

# 117
Честито на всички месечини днес!!!

Аз до сега не се бях сблъсквала с такива стачки, но от 2 седмици като че ли точно за това става въпрос, нищо че сме с шише. Гладна е, скимти, нервна, а като дам биберона и лапа-пуска, върти се, реве ... понякога това продължава около 30 мин. и чак накрая се предава и почва едно бързо да смуче  #Crazy Все съм се чудила как може като е гладно детето да отказва храна  newsm78 Или другият вариант е да не е гладна  Thinking

Пламена продължава да спазва ремижа на мама и да се излежава до късно сутринта (10:30-11:00ч.), редко остава будна м/у хранене, абе добре се разбираме двечките  Heart Eyes

Утре имам изпит сутринта и днес със сетни сили бутам количката и чета...да видим какъв ще е резултатът  Crazy

# 118
Мммм, Нарина, режима ви ми харесва hahaha По симптомите прилича на стачка.Казвам го защото доста често взе да ми се случва Thinking Стискам плци за изпита Peace
Ели, радвам се за парите , които ти се полагаха, най-после Hug

# 119
  • някъде
Пепи мерси за отговора  bouquet
Нарина блазе ти, искам и аз така да си спяяяяяя Crazy Стискаме ти палци утре Wink
Ели, ами не и е лесно на жената, но кой и е виновен Naughty

Общи условия

Активация на акаунт