МАРТенските ни мишлета пълзят и се изправят на крачета!

• 8 122
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
тези два дни временцето м/у  14 и 16ч. е супер такива хубави разходки направихме, и се надявам да не са за последно , и едно спокойничко в парка няма навалица направо чудесно....
 1stroller smile3504

# 196
  • Варна
Ели, миличка, най-искрени съболезнования! Днес цял ден не съм на себе си... Cry Hug Hug

# 197
Дани спи страшно неспокойно,върти се като пумпал и му давам да су4е за успокоение,не от глад,просто тия зъби ми взеха акъла #Crazy

и ние така, нощем хубаво, ама и денем ме побърква, днес цял ден реве, иска само на ръце или само на цица, съответно повръща непрекъснато, реших да я изведа малко да се разнообрази - е такъв рев му дръпна, все едно я дерат; единия е  пробил венеца, ама не се е показал целия, ако всички зъби ще са така  newsm45 а и се е научила да ме ползва за гризалка и стискаааа с венците, имам чувството че ще направя рагади след 7 месеца кърмене; снощи така ме е "ухапала", че отстрани до зърното ми е синьо ooooh!

Я не се оплакваи,а знае8 ли какво е да те хапят със 7 зъба Joy

# 198
Мда, Зоуи, перспективата е обещаваща  Crazy, голяма утеха ми даде няма що hahaha

# 199
Ели, искрени съболезнования и от мен, мила  spoko

ДесиМ, пожелавам ти успех в начинанието  Grinning Дано се оправите скоро с това нощно хранене

Дейзи, и ние минахме през такъв период с втория зъб tooth Дано да не е така с останалите  Tired Пожелавам ви го и на вас  Hug

Мами, днес първият ми работен ден мина доста по-добре от това, което очаквах  Grinning Е, разхождах се постоянно между офисите на колегите да питам нещо, но се оправих. Освен това постигнах споразумение с шефа и на обяд почивам 30 мин и си тръгвам в 17.30ч  Grinning Майка ми също се е справила добре с Маги, а и Маги с майка ми  Grinning Майка ми още я е страх да я остави дори за миг, защото щяла да се удари, но ще свикне  Grinning Много съм щастлива, че Маги така добре се е държала през деня без мен. Много се страхувах, че ще го понесе трудно и ще реве.

Освен това от толкова работа днес се справих много успешно и с първия ми ден на диетата. Изкарах цял ден само на един банан  Grinning Сега чакам татито да си дойде и ще хапнем нещо по-сериозно.

# 200
  • София
ЕлиHug  Hug за теб и момичетата и  Praynig за татко ти.

# 201
Ели моите съболезнования ,мила Sad
Бог да го прости Praynig
прегръщам те силно Sad

# 202
  • София
Доста отдавна не бях влизала в отчетните теми и за съжаление много се натъжих като прочетох думите на Ели. Бъде силна миличка, много съжалявам! Praynig

# 203
Милички момичета, много ви благодаря за милите думи и съчувствието spoko
Днес се простихме с татко , но сега голям проблем ми е да кажа на Галито какво се е случило Sad
Прегръщам ви силно и утре като съм по-спокойна ще ви пиша за децата.
Обичам ви Hug

# 204
Скъпа Ели, много съжалявам за татко ти!  приеми и моите най-искрени съболезнования. Ти си силна жена и знам, че ти е много тежко, но уви, такъв е животът... Знай, че душата му е някъде наблизо и ще ви помага винаги!

# 205
Ели, приеми и моите съболезнования...И бъди силна, колкото и да е трудно вв такъв момент

А, относно кухнята Ози...На мен не ми донесоха храна нито веднъж. Три пъти поръчвах и нищо, веднъж не ми видели поръчката,че била през интернет..Добре, приех го. Вторият път шофьорът бил спукал гума дрън дрън....
за вчера също поръчах и пак нищо не получих. Днес ще им се обадя да ги нахокам. Явно храната до Люлин не стига

# 206
Ели, приеми и моите съболезнования...И бъди силна, колкото и да е трудно вв такъв момент

А, относно кухнята Ози...На мен не ми донесоха храна нито веднъж. Три пъти поръчвах и нищо, веднъж не ми видели поръчката,че била през интернет..Добре, приех го. Вторият път шофьорът бил спукал гума дрън дрън....
за вчера също поръчах и пак нищо не получих. Днес ще им се обадя да ги нахокам. Явно храната до Люлин не стига

E то само това остава, аз като ще поръчвам за Панчарево сигурно 1 седмично я ми донесат я не!

# 207
Констанс, може да имаш щастлив ден и да ти донесат....
Много се разочаровах , а така ми се искаше да поръчвам
Но днес пак ще пробвам, явно трябва упоритост

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 09:32 от terina

# 208
Терина, много гадно така с детската кухня... Аз нямах никакви проблеми... В събота звъннах - в неделя ми донесаха... Даже звъннах късно май, не до 12 ама пак нямах проблеми. Иван е очарован просто. Дано днес имаш повече късмет и дано Елина я хареса.

# 209
  • София
Добро утро,милички! Hug
Ей,че мрачен ден,май ще си го изкараме в къщи Close.Купих на Дани от тези гумените пъзели ,които се редят по земята,за да пълзи върху него,но неговата единствена цел е да му зачеква и дъвче краищата Mr. Green,аз се изнервям и пак го оставям в леглото му,където на него вече много бързо му писва.Просто се чудя вече с какво да го развличам newsm78...

Общи условия

Активация на акаунт