Промоции на книги - тема 11

• 47 134
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Аз нямам списък за 1 ноември. Набелязала съм няколко туристически книги от Ера, че са на добра промоция. Иначе ще се оглеждам за всички издателства, ако нещо ми грабне окото.

# 121
  • София
По повод пътеписите- довършвам този за Нидерландия. Огромно разочарование, тази книга е всичко друго освен пътепис. 95% от книгата се преразказва за историята на страната, политика, известни личности и т.н. По по грешка авторът споделя веднъж, два пъти нещо от личен опит. Определено няма да купя повече нищо от поредицата. Нещата, които пише в книгата човек можеда си ги прочете спокойто и в интернет.

# 122
Коледен списък...
За Сиела имам плаващ списък. Всичко зависи от това кои от книгите ще имам възможност да взема, когато пуснат промоцията...
Отдавна се чудя за Страдание и възторг на Изток-запад. Ако те направят коледна разпродажба, ще има и други неща, които биха ме заинтересували.
Ще излизат нови красиви издания на Хари Потър, но не съм сигурна, че ми се дават пари... Покрай историята с Джони Деп ме е малко яд на Джоан Роулинг, иначе за другото я подкрепям.
А видя ли, че ще издават "Жажда за живот" на Ървинг Стоун, биография на Ван Гог?

# 123
По повод пътеписите- довършвам този за Нидерландия. Огромно разочарование, тази книга е всичко друго освен пътепис. 95% от книгата се преразказва за историята на страната, политика, известни личности и т.н. По по грешка авторът споделя веднъж, два пъти нещо от личен опит. Определено няма да купя повече нищо от поредицата. Нещата, които пише в книгата човек можеда си ги прочете спокойто и в интернет.

Стигнах до 70-80 страница и се отказах. Интересни неща има, но е толкова скучно написано, че може да умреш просто Grinning  Някой ден може й да я дочета. От поредицата харесах книгите за Дания и Норвегия. Набелязала съм си за Полша и Италия. То си зависи и от автора. Определно „Нидерландецът” не му се отдава да разказва увлекателно и с хумор.

# 124

Стигнах до 70-80 страница и се отказах. Интересни неща има, но е толкова скучно написано, че може да умреш просто Grinning  Някой ден може й да я дочета. От поредицата харесах книгите за Дания и Норвегия. Набелязала съм си за Полша и Италия. То си зависи и от автора. Определно „Нидерландецът” не му се отдава да разказва увлекателно и с хумор.

Да не се излъже някой да си вземе тази за Франция. Аз много харесах "Така го правят датчаните" и с голям ентусиазъм си взех за Франция. Изключително тъпа и скучна книга. Май за първи път давам 1 звезда в Goodreads. Neutral Face Много беше зле, честно. Отказах се от поредицата.

Иначе си чакам Сиела. За първи път имам набелязани 10-тина книги от тях. Няма да взема всички, че ще ме изселят от вкъщи, но поне 5-6 мисля да купя. На първо място са ми новите "101 отбивки", "Гръцко синьо", "Аталанта", "Покоряване на щастието"(Бъртранд Ръсел), "Представата за теб" и още няколко.

# 125
Видях за Ван Гог, изкушавам се и за нея.

А като споменахте пътеписи се сетих и за Светът на Нала.

# 126
  • Бургас
Аз май само книгата за Норвегия ще взема. Оказа, се, че Така го правят Датчаните я има онлайн.

# 127
Кой каза "списъци"??  Joy

Ето моят от "Сиела" принципно, защото може и да се въздържа Simple Smile

"Лъжите , които изрече" - Хариет Тайс
"Когато Луната снизхожда" - Надя Хашими
"Погубени" - Карън Слотър
"Спи спокойно" Андрес Руслунд
"Стъкленият хотел" - Емили Сейнт Джон Мандел

# 128
# 129
Аз май само книгата за Норвегия ще взема. Оказа, се, че Така го правят Датчаните я има онлайн.

В Норвежката има много интересни неща описани, поне за мен. Има и лек хумор. Буквално усетих преспите и студа в норвежката провинция и погнусата на автора от някои неща Grinning

# 130
https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=82 - 2 книги за 14 лв. от Бард

# 131
Някой има ли спомен Хермес какво намаление правят на 1 ноември?
Набелязала съм книжки за детето. За мен списък не съм правила все още. Не знам от къде да започна. Grinning

# 132
За Хермес ми се въртят едни 35% в главата, ама не съм сигурна.

# 133
Миж, на вълна "трил" си май Wink
Някой може ли да препоръча нещо от тези на Хермес?
А Ориндж приемат ли ваучери онлайн? Май не...

# 134
  • София
Аз я хвалех в другата тема, но много ми хареса "Пет срещи с непознат" от Бард, ако някой се чуди какво да избере от там.

Общи условия

Активация на акаунт