Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лъжене, крадене и още неща.

 • 4 195
 • 44
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 6 156
Опазил Господ всяка потенциална свекърва от такава неблагодарна снаха и син.

Сори, ама освен, че сте й в къщата, имате планове и отправяте заплахи да я "пратите" при дъщеря й в София.
Мили млади хора, когато сте се женили нали сте си дали сметка, че като започнете да си играете на семейство се очаква да се справяте сами не да разчитате на майки, бащи, баби и дядовци и да ги пращате при други роднини или където и да е. Съжалявам, но не мога да ви оправдая, прекалено нахални ми идвате.

# 16
 • Мнения: 113
Комшийки, зълви, свекърви, 50 лв под дрехите в гардероба, "на София", изобщо разкошна селска драма.
Жената си е в вкъщи. Точка. Като не те кефи, намери си собствена, а не пращай собственика "на Софията". И й давайте по някой лев на жената де, как така ще ви срами пред селската аристокрация със заеми 🤣

# 17
 • Мнения: 2 193
Моя приятелка се разведе защото мъжа и настояваше майка му да живее при тях!

# 18
 • София
 • Мнения: 5 561
Моя приятелка се разведе защото мъжа и настояваше майка му да живее при тях!

В случая те живеят при свекървата и винаги може да си тръгнат, но не искат явно.

# 19
 • Cyprus, Пловдив
 • Мнения: 677
На мен най ми е тежко за правописа...Disappointed Relieved

# 20
 • София
 • Мнения: 19 047
Не рипай много, че сама ще си те пратят на село.

Говори със свекървата спокойно. Кажи ѝ, ако ѝ трябват пари да се обръща към вас. Не ти е приятно комшийки да те търсят за вересии, както и да ви бърка по портфейлите. Дай малко с благост и благодарност за даденият ви покрив.

# 21
 • Мнения: 598
Търсете възможност за друго жилище. Няма как да я изгоните. Нейната постъпка не е оправдание.
Сигурно и на мъжа ти му идва в повече оплакванията от двете ви. Не, че добре е направил като те  е ударил, но и той трябва да се размърда и да намери решение.

# 22
 • Мнения: 7 219
Мила форумна картинка!

Какво като живеят в дома на свекървата?! Нали са й деца?
Това дава ли й право да им бърка в портфейлите и да си взима сума пари, без да е попитала?

И покажете ми един мъж, който не слага майка си на първо място!

# 23
 • Мнения: 6 136
За шамара - дайте да не забравяме, че авторката го е нападнала. Само във филмите блъскаш или удряш мъж и разчиташ, че той няма да отвърне. С блъскане не става, не забравяй кой е по-силен.
Ти си го блъснала, а той ти е отвърнал - от това не следва, че е на страната на майка си, а че ти не ползвваш правилния метод на убеждение.

Зълвата в София къде живее - в нейно жилище, на мъжа й, на свекървата? Защо мъжът ти се опитва да стряска майка си с това, че ще я прати в София?

Явно вие я издържате, а срещу това живеете в нейното жилище, в което мъжът ти притежава 1/6. Пак добре, че не плаща наем на зълвата, защото определено ползвате и нейната 1/6, и част от собствеността на злата свекърва.
Ами помислете и й отпуснете някаква смислена издръжка, за да не проси по комшиите. Мъжът ти да говори и със зълвата за проблема. Те са й деца, те решават. Извинявай, че ще го напиша, не искам да те засегна - ти си точно никоя в този дом и нямаш право на решения, освен за себе си. А ти имаш ли къде да отидеш?

# 24
 • Мнения: 7 219
Стига с тези наеми и идеални части! Смешно е.

Някой от вас сериозно ли би искал на сестра си/брат си или на майка си наем, че му ползва идеалната част???

Защо да дължат на свекървата издръжка?
Нали плащали консумативи?
Няма ли пенсия тази жена?

Колкото до шамара - може и да го е блъснала авторката, но не му е ударила шамар. Никой мъж при никакви обстоятелства не трябва да си позволява да удря жена!

# 25
 • София
 • Мнения: 5 875
utro77,

Прочети предишни теми на авторката. Там се обясняваше, как тя не можела да отиде да види майка си (върнала се от чужбина за седмица), защото мъжът и не давал. Тук, това е втора серия на сериала. Отношенията в това семейство, както и със свекървата, са просто супер.

# 26
 • Мнения: 6 136
Агресията поражда агресия. Агресивна жена да предизвиква мъж към агресия - последиците остават за нея. Не правете това вкъщи, както предупреждават в някои предавания.
Какво пък толкова се е разгорещила, та да агресира физически към него. Не я устройва - разговарят. Пак не я устройва - куфарчето и си заминава. Мъжът й не я е оковал със синджир за товва скъпоценно жилище.

Те да си се оправят кой на кого да дава и кой от кого да взема - те, това са братът, сестрата и майката. Защото това е въпрос между тях - кой на кого какво дължи.

# 27
 • Мнения: 91
Аз за пореден път се изумявам как има толкова нагли хора. То да те е страх да не почине половинката ти, че ще дойдат тези прости, нагли, неблагодарни деца и ще почнат да те гонят от дома който си изградил, или да се мъчат да те прехвърлят насам -натам. Наистина нищо не сте постигнали в живота си, а изчислявате след смъртта на близките ви какво ще имате, извинявам се дори да са живи вече ги броите за мъртви. Ужас!!!
П.П. Помня и предната тема...за жалост имам добра памет.

# 28
 • Мнения: 16 627
Ами, и аз си припомних предишната тема на авторката. Значи мъжът я кара нея да си разделят бюджетите или да си ходи, тя намила на свекървата, че заради нея щяла да се раздели с мъжа си. Той не я ще, вече е решил, тя се кара с него. Ами или си грабвай нещата и се махай, или ги оставяш да си се оправят. Неговото портмоне, неговите 50 лева, неговият бюджет. Какво се хвърляш като полицейско куче да ровиш в нещата на свекървата за неговите пари. Да си ги търси той. Вие не сте двойка, която решава заедно. И не, няма да се изнесете, защото няма как. Не е само до нежелание да остави майка си, ако това въобще е реална причина, а чисто и просто до възможност. Колкото и да ти се струва нормално младо семейство да има заеми, при положение, че е отишло в чужда обитаема и обзаведена къща без да плаща наем или ипотека, няма много основание за заеми. Малко по малко, ако трябва някой уред или мебел да се подмени, става и без заеми  За какво сте ги взели тези заеми? Или не сте много по-различни  от свекървата с нейните заеми?

# 29
 • Мнения: 9 708
Кои сте вие да “я пращате при зълвата”?! Зълвата знае ли за вашите планове?! Има мъжът ти половината дръжки! Има на половината 1/3…
Като се ербап- на свободнен наем, лесно има.
Така се радвам понякога, че не ме дари бог със син, имаше да ме пиша снахата по темите 😂🤭🤭🤭🤭

Общи условия

Активация на акаунт