Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 548
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Включвам се по темата за 2 милиона туита от Турция. Масово повечето профили са със сменено местоположение. От моят профил е така. Винаги е бил зададен на турско местоположение. Много агитации също има да се сменя, заради седмичните рейтинги на Somera. Да речем, че от тези 2 милиона, половин е от пишман турци. Satisfied

И аз да се включа в недоволстването от липсата на постове на Ханде и Керем. Очаквах, днес наистина да се сбогуват. Някак си, много постно ми идва всичко от тях до момента.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 22:20 от midnight__sun

# 556
Както каза Гости (дано не греша вече) ..... за актьорите сериалът приключи още през август. Не очаквам сбогуване от тях, разочарована съм. Сериал, който им даде толкова много; fandom, който направи толкова много и накрая...
Много биха ме зарадвали, ако малко се активизират и напишат по нещичко в ИГ, не вярвам да коства толкова много време. Феновете очакват и то днес, а не след 3-5-7 дни, когато емоциите са намалели и всичко е отшумяло.

# 557
  • Плевен / София
Както каза Гости (дано не греша вече) ..... за актьорите сериалът приключи още през август. Не очаквам сбогуване от тях, разочарована съм. Сериал, който им даде толкова много; fandom, който направи толкова много и накрая...
Много биха ме зарадвали, ако малко се активизират и напишат по нещичко в ИГ, не вярвам да коства толкова много време. Феновете очакват и то днес, а не след 3-5-7 дни, когато емоциите са намалели и всичко е отшумяло.
От опита ми с турските сериали, не съм срещала, като честа практика прощаване с героя...а относно рекорда...Може би очакват официална реакция от Гинес или Туитър....

# 558
Ако на Ханде не й беше практика (както видяхме с минали сериали) може би нямаше да го очаквам. 😔
Аз го очаквам, всъщност, защото то се видя, че този сериал промени тях и живота им в по-добра посока, в кариерен и личен план. Второстепенните актьори/герои го направиха, кажи-речи всички, а главните са getting lost незнайно къде 😀

# 559
  • Плевен / София
Ако на Ханде не й беше практика (както видяхме с минали сериали) може би нямаше да го очаквам. 😔
Аз го очаквам, всъщност, защото то се видя, че този сериал промени тях и живота им в по-добра посока, в кариерен и личен план. Второстепенните актьори/герои го направиха, кажи-речи всички, а главните са getting lost незнайно къде 😀
Може би и те ближат рани, че е свършил сериала....Не може ли?

# 560
Ще се включа и аз сега, спрях сериала на 20 епизод, но изгледах втори сезон. Сериалът е добър, не бих казала мой любим, но все пак го изгледах, което за мен е много, понеже обикновено като ми затъпее зарязвам. Вчера и аз се включих с туитове, хареса ми самата идея да се подобри рекорд и се зарадвах, че го подобрихме (понеже нали и аз пуснах 5 туита). Но съм малко разочарована от тишината от ГГ днес, очаквах да има реакция, да са поне наполовина щастливи, колкото феновете, но уви, май няма да стане. Сетих се днес как Демет се сбогува с Ибрахим, според мен беше отново да се задоволят френски страсти, но го направиха много елегантно.

Все още имам надежда, че ХанКер ще се поправят, дължат го на фендома, който ги подкрепи въпреки нелепостите от време на време в сценария.

# 561
  • София
Момичета, защо така сте зациклили с това сбогуване. Аз пък не искам да се сбогуват. Нека да си остане така, все едно отново ще се срещнем. Пък и нали пуснаха едни кратки клипчета с Керем и Ханде, в които казаха по няколко думи. Какво повече да искаме. Уважиха и в профилите си вчерашният рекорд. Започваме да приличаме на едни мрънкащи и вечно недоволни фенове.  Снощи ни зарадваха с  последен лайф.
 Вижте как се е разстроил Керем и плаче неудържимо.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 09:27 от БлагаВест

# 562
Привет на всички пишещи и четящи.  След снощният маратон от емоции и вълнение, смесени с тъга и сълзи започва полека лека  изтрезняването. Очаквах , че днес Ханде и Керем  ще ни зарадват с прощални постове за сбогом с Еда и Серкан .Керем  все пак е качил  в https://www.instagram.com/thebursinaktuel/?hl=bg кратко видиоклипче за сбогом с героя Серкан. Към него  има и доста каментари .  Един от тях ми  впечатли с това какво е искал да каже Керем  :Isto porque keren falou que preferia atuar em dramas que dava mais visibilidade na Turquia agora é conhecido no mundo e quisera o destino encontrar o amor da sua vida(португалски) в превод с Google :Tова е така, защото Керен каза, че предпочита да играе в драми, които дават повече видимост в Турция, сега той е известен по света и че съдбата би искала да намери любовта на живота си. Дано превода да  не е точен (имам впредвид втората част) Незнам  какво иска да каже с това,че съдбата би искала да намери любовта на живота си " Понеже  по природа съм си Тома Неверни се замислих тогава това между него и Ханде  какво е ? През цялото време имахме терзания заедно ли са или не. Дойде и признанието от Керем след Малдивите. И в момента съм много объркана от това му изказванане. Значи ли това , че не е намерил "сродната си душа" както си мислихме дълго време тук в темата. Възхищавам им се като млади хора с отстояващи позиции в живота и много ги обичам . Абе влезли са ми под кожата. Далеч съм от мисълта, че не могат да се разделят . Но  повярвайте ми, човек веднъж в живота си намира другото "аз". А за мен Ханде е Керем  са точно това– две допълващи се половинки. / от това което ни показват през тази 1,5 година./По хармонична двойка от тях не съм виждала. Дори това да не е истинската любов при тях /реално сега вече извън сериала  могат да преценят/. Иска ми се да си останат добри приятели . Спирам до тук, че стана много дълго  и на някой  може би ще му е скучно да го чете. Затова предпочитам да Ви чета, вместо да пиша. Пък и сега сме на вълна  рекорд  на фандома.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 14:34 от m@_ri

# 563
  • София
Мъри, спокойно.Струва ми се, че се губиш някъди в превода. Аз тълкувам неговите думи точно обратното. Съдбата би искала да намери любовта на живота си и благодарение на тази съдба това се е случило.  

Цитат
Всичко в живота свършва, но най -важното е красивото пътуване, което сме изживели от началото до края
sck, edser, hanker и невероятния актьорски състав, завинаги ще бъдеш в сърцата ни!

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 00:58 от БлагаВест

# 564
Благодарят ти!
Имам нужда от помощ. За първи път пиша в бгмама и то в  тази тема с прекрасни хора. Отгоре на поста ми излизат съобщения редактирай или изтрий. Не разбирам какъв е проблема.

# 565
  • София
Благодарят ти!
Имам нужда от помощ. За първи път пиша в бгмама и то в  тази тема с прекрасни хора. Отгоре на поста ми излизат съобщения редактирай или изтрий. Не разбирам какъв е проблема.
Мъри, това редактирай или изтрий, е когато искаш да поправиш нещо. Не се притеснявай. Ще свикнеш. Ние те разбрахме.

Снощи на лайфа Керем пак нещо не е бил в час. Вижте това гифче. Феновете коментират, че Ханде е казала, че е помолила да кръстят детето Чилек вместо Кираз ама...
И Керем се опита да бъде г -н Готин, като каза, че епизодът още не е излъчен. Той мислеше, че тя говори за името на Алп, а не за Кираз. Затова всички се засмяха, а Ханде направи една учудена физиономия.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 08:57 от БлагаВест

# 566
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Wink

# 567

На феновете и без друго им е криво - е, някои може да са претръпнали, но други го изживяват финала по свой си начин. Не е нито смешно, нито странно. Та, за да не натъжават допълнително феновете, си мисля по-добре, че ХанКер тая част със сбогуването си я спестиха.

# 568
Привет и от мен Coffee

# 569

Общи условия

Активация на акаунт