Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как е правилно да постъпя с нея

 • 4 056
 • 134
 •   1
Отговори
# 15
 • София
 • Мнения: 19 047
Колко жени реват и даваме съвети, какво, като е мъж? Същото е, чуди се човека какво се случва.

# 16
 • Мнения: 158
Със съобщения няма да се оправят нещата. Личи си, че нещо не е наред. Според мен й се обади и я помоли за среща. Ако приеме окей, но ако не ти вдигне или не ти върне обаждане, пусни я да си върви по пътя...

# 17
 • Мнения: 2 367
Не бих я търсила нито ще искам да се изяснявам. Ако не си я обидил с нещо без да си споменал в темата, най-вероятно е загубила интерес, но не и прави чест, че не ти е казала, а се опитва да се изниже по терлици.

# 18
 • Мнения: 20 376
Докато едни реват, други действат. И после – жените били не знам си какви...

# 19
 • Мнения: 5
Аз мисля, че е загубила интерес просто..Или има ново увлечение или просто не се вижда с теб в дългосрочен план. Което се изяснява с питане в прав текст, а не с догадки.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 17:29 от Personal

# 20
 • Мнения: 12 822
Да, най добрата стратегия е открит разговор. Въпросът е, че тя може да пусне бариера и да не желае да говори открито или честно. Тогава става тегаво. И нещата увсиват във въздуха. Ни тъй, ни иначе.

# 21
 • Мнения: 427
Първото, което ми хрумва, че бих направила на твое място, е да попитам човека дали е добре, дали няма някакъв проблем и мога ли да му помогна с нещо. Може да си има някакви грижи и да не й е до дъра-бъра.

# 22
 • Мнения: 16 624
Авторът трябва да прецени от какъв тип комуникация има нужда. Ако си пада по игричките и тактиките, и бариерите, и партизанското мълчание, да ги понася. Ако държи на откровена и директна комуникация, да я иска - и съответно да реши дали да се примири или да се откаже, ако не получи такава.

# 23
 • Мнения: 1 652
Много неща могат да бъдат. Може да се е стреснала, че нещата се развиват много бързо,  да иска да обмисли ситуацията насаме. Може за нея да е било само секс и твоите емоции да са й дошли в повече.
   Както казаха и другите - питане в прав текст. Очи в очи. Може да говори едно, по жестовете й да усетиш друго.
   И се приготви и за най-лошото - да е усетила нещо в характер, изказване, които не й харесват.

# 24
 • София
 • Мнения: 19 047
Причината може да е изключително прозаична и да не е свързана с теб, не се самонавивай, а изчакай с въпросите - И, кво праЙм са?

# 25
 • Мнения: 4 260
Тя самата не е коректна и открита, какво би донесъл един разговор? Не харесвам такива, дето се крият като мишки. Кажи му тъй и тъй не сме един за друг и всеки по пътя си. Ама трябва за имаш достойнство за това.

# 26
 • Далечният изток
 • Мнения: 5 090
Щом всичко е било наред, и ти идва изневиделица това мълчание, значи определено има нещо... Според мен е възможно и да няма нищо общо с теб, но не можем да гадаем. Питай директно какво става, всичко наред ли е с нея, с вас, с вашите отношения. Аз говоря винаги директно. Ако има някакъв проблем, искам отсрещният да е наясно, да не остават някакви скрити, неизговорени неща, защото така само може още повече да се объркат. Но не на всеки му се говори сега, веднага и за всичко.

# 27
 • Магнаурската школа
 • Мнения: 10 579
Скрит текст:
Привет!

Пиша тук, защото вече не знам къде да търся правилните отговори, а предвит ситуацията не ми се иска да взема грешното решение. Ще опитам да опиша нещата накратко, но детайлно. Започнах да се срещам с жена преди около 2 месеца. Химията, секса, чувството когато сме заедно, всеки един момент е нещо толкова изключително, че имах чувството, че по щстлив не мога да бъда. Всичко бе наред до миналата седмица. Тя пътува доста и откакто замина ми се стори по-дистанцирана. Тя е доста емоционална и има проблеми в работата си в момента, а тя е важна за нея. Уикенда и звъннах да я чуя, но не и беше удобно и ми каза, че се чуем, но това така и не се случи. Реших да изчакам, но до вторник нищо. Драснах и, отговори ми доста бавно, но напръв поглед нормално, като на следващото ми писане дори не ми върна. От тогава, т.е. 2-ри 3-ти ден нито съм я чувал, нито тя ме е търсила. Винаги е инициарала писане и обаждане, никога не е било само от моя страна. Не знам какво да правя, за да постъпя правилно. Навсякъде в чужди източници пише, че е добре да оставя нещата така и когато тя се чувства готова да ме потърси, но се страхувам тя пък да не го разбере като незаинтересованост. Мой приятели ме съветват да и се обадя, но се чудя при условие, че е решила да не ми отговори съобщенията и не ме е търсила, това означава нещо. Наистина искам да взема правилното решение и ако има изобщо шанс да не го издъня. В неведение съм какво се случва, почвам да си мисля най-лошото, бивш, друг мъж по трасето и какво ли още не. Искам да чуя женската гледна точка, какво да направя, да и се обадя и попитам дали всичко е наред или оставя нещата така, докато тя ме потърси, но колко време е нормално ако реша да го правя? Като чета текста, ме е срам, че съм на 30+, но не искам пак да губя някого, с който се чувствам щаслив.

Изглежда като някой, който е загубил интерес. Вариантите някой да загуби интерес са много и различни, но теб това не трябва да те интересува.
Колкото до "приятелския съвет", в момента тя демонстрира незаинтересованост, не ти. Тя е тази, която е прекратила контакт, оттук нататък тя трябва да инициира контакта, ако въобще реши да го прави, и то на 100%! Ти трябва да си ок с това, без значение дали ще инициира такъв или не. Така че, по твоя преценка, можеш да пратиш много здраве от мен на този "приятел" (no offence).
А ако просто играе някаква игра, за да провери колко си "заинтересован", такива обикновено трябва да си остават за сметка на тези, които ги играят. Това НЕ са здравословни отношения.
Не го мисли, ориентирай се в друга посока. Кой каквото ще да ти говори, зад ъгъла винаги има някоя по-добра, по-умна, по-красива, която се държи по-добре с теб и всичко по, по, по...

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 10:41 от Phoenix Wright

# 28
 • София
 • Мнения: 19 047
Може да си има драми и да не иска да го въвлича в тях, кое му е чудното?
Аз например съм същата, просто с времето се научих да подавам сигнал към отсрещната страна преди да си се самозатворя и изолирам. Не искам да споделям, защото не ща някой от супер грижа да се емне да ми решава казусите. Натоварвам се, че някой се натоварва.

# 29
 • Мнения: 598
Обади й се и по тона ще разбереш. Питаш я какво става, много ли е заета, и й казваш, че ще й звъннеш по-късно. Ако нещо студено ти отговаря следващия път като й звъннеш я питай дали е приключила връзката ви, да не би да не си разбрал...

Общи условия

Активация на акаунт