Калориите броим и здравето ценим - тема 13

• 50 862
  • 797
  •   1
Отговори
# 510
Половин хляб ще ми омете калориите на мен...опитвам се да съм на 1050 някъде, Но аз не съм много по хляба и той лесно ми отпадна.

# 511
  • 1st floor

Надявам се от утре вече да ми е всичко по план, защото всякакви размествания ме вадят извън равновесие.Обичам всичко да е скучно и по конец, което взривява мъжа ми...

....Знам си аз, че хубавите неща са вредни, аморални или се дебелее от тях.

Ххахахахах, разсмя ме истински! И аз съм същата относно промените в плана. Laughing ММ не смее, обаче, да се взривяма, че става още по-лошо...Laughing
Аз вчера тотално омазах калориите  с лукчета  и мед..Frowning1 Болна съм, бухам като магаре, раздрах си гърлото, цяла нощ не съм спала и гребах по малко от буркана с мед. Помагайте, моля, с какво да ги заменя или поне лукчетата. На първо време за парченца джинджифил, ама може ли да предозирам с тях?
Този Папе звучи интересно. Аз правя точно обратното. Съвсем малка закуска В+П, обяд месо/яйца със салата, следобед плодове и за вечеря каквото има у нас, та даже и хляб.Flushed Ще взема да пробвам и обратния вариант,, щото реално съм си много гладна следобедите и се тъпча с плодове, което не е много ОК.

# 512
Ха, и аз съм така. Цял ден гладувам и вечер си похапвам, даже не мога да изразходвам калориите, дето са изостанали. Но пък мъжа ми от доста време не се храни по цял ден и яде само вечер, но и много тренира, и свали към 10кг. Даже сега се тъпче да качи малко, че е като вейка. Но не успява. И все ми гледа в чинията и ми се кара колко много ям 🙄🙄🙄

# 513
Непо, не знам дали в България го има този сироп, или нещо подобно. Сиска ще знае.
https://www.lekarna.cz/biomedica-biotussil-peroralni-kapky-roztok-100-ml/
Кълна се в него срещу кашлица, лукчета и мед не ти трябват.

Записвам се и аз, засега с яйчен кето фаст, калории и макроси ще броя от неделя.
Имам да свалям 6кг. Не бързам.

# 514
Здравейте и от мен! От доста време ви чета и мисля, че е време вече да се присъединя при вас😁 Така да започна сега. На 24г съм, висока съм 1.73см и тежа в момента 74кг. Започнах да броя калории на 5ти януари тази година. Днес вече ми е 16ти ден. Започнах 79кг и мааалко. Свалени до тук 5кг. Целта ми е 57кг. Но за сега и на 65 ще съм много радостна. Калориите абсолютно всеки ден са ми между 450кал до 800-900макс. Гледам да ям абсолютно само здравословно. Не съм гладна🙂 Яденето ми започва от 12:00 и приключва точно в 18:30. И до следващия ден нищо не ям. Организма ми сам си отгладнява към 12:00ч. Наблягам на плодове и зеленчуци. Месо по малко. Сега някой ще ми каже, че калориите са твърде малко. Знам, но и не мога да приема повече от тях. С тях напълно ми е предостатъчно. Успех на всички, които се храним здравословно и броим калорийки❤ Да кажа само, че до преди 5 ти януари - преди да броя калории ЯДОХ КАТО ПРАСЕ! Не мога и аз да повярвам как успявам 🙂 Като се има на предвид, че вкъщи всеки ден се правят банички, пици, пилета, пържоли и тн. Желязна съм! Веднъж не съм се пречупила, а на други диети, които съм спазвала винаги съм обърквала всичко още на 5тия ден.

# 515
400-900 кал на ден?
Колко дни плануваш този режим.
Иначе браво за волята, всички тук знаем колко е трудно да се живее по 1000кал на ден.

# 516
  • 1st floor
Непо, не знам дали в България го има този сироп, или нещо подобно. Сиска ще знае.
https://www.lekarna.cz/biomedica-biotussil-peroralni-kapky-roztok-100-ml/
Кълна се в него срещу кашлица, лукчета и мед не ти трябват.

Записвам се и аз, засега с яйчен кето фаст, калории и макроси ще броя от неделя.
Имам да свалям 6кг. Не бързам.
Благодаря, Дез, но ги няма тук, рових по сайтовете.

# 517
Сега си въодушевена, че сваляш, но това в дългосрочен план не е добър режим. Колкото и да е изкушаващо бързото отслабване, то не е много устойчиво. Има шанс да ти се забави метаболизма. Според мен е хубаво в един момент да качиш калориите до 1200 и да не падаш под тях. Yum

# 518
Таняя,

Така няма да издържиш дълго, нито ще сваляш толкова бързо. Изпадаш в крайност и това може да ти обърка много здравето..
Сложи си 1200кк на ден и движение.

# 519
400-900 кал на ден?
Колко дни плануваш този режим.
Иначе браво за волята, всички тук знаем колко е трудно да се живее по 1000кал на ден.

Благодаря! Реално ям колкото ми се яде. Днес ми е 17ти ден. Виждам, че на седмица свалям вече около 1кг, което за мен е нормално.

# 520
Под 1000 калории не падайте. Това а в границата на болестното и никоя фигура не го оправдава. Граничи и е психо отклонение.

# 521
диплома за психиатър ще ни покажеш ли?
ей, тази седмица голямо набиване на канчето в диетичните теми, аман

# 522
Под 1000 калории не падайте. Това а в границата на болестното и никоя фигура не го оправдава. Граничи и е психо отклонение.
Нито съм луда - нито нищо😂 Реално ви споделям какво правя аз. Аз ако съм гладна ще ям! Но порциите, които си приготвям и ми остава ядене след всяко едно, като си ги сметна е това. Реално не се мъча да не ям. Моля без остри критики. Всеки е тук да споделя. Дали е хубаво или не си е за негова сметка. Нали затова е живота. Всеки се учи. В момента в този режим с тези калории ми е перфектно. Имам енергия за всичко! Лицето ми стана като бебешко дупе. Толкова много ми се изчисти… Разбирам един човек да ми каже нещо негативно окей. Но всеки 2ри, групата ще стане банална ако има само хейт. Благодаря 🌸

# 523
Няма проблем да се гладува или да си под 1000 калории, но това е за 10 или макс 20 дни, последвано от захранване по схема.
Системно под 1000 кал, само ако сте 150 кила, иначе защо ви е тоя зор. Яжте си чисто, хубави продукти, балансирано. Пак ще има резултат.

# 524
Какво е примерното меню с 400 калории дневно?

Общи условия

Активация на акаунт