11 клас - първа тема, изпълнена с надежда

• 40 882
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честито и от мен!
Здраве, късмет и много успехи!

# 121
Бора, да е честит и успешен! Да постига с лекота мечтите си.

Мда, на щерката съучениците направо на двора мога да ги съберат и двата профила, и с мегафон да им преподават, за най-лесно. Grinning
Учителят по химия се опитал да предупреди за последно заблудените, да знаели - било много трудно по предмета, и ако не са убедени, сега бил моментът да се откажат. Grin

# 122
  • София
Бора, да ти е живо и здраво момчето! Късмет и много успехи!

Учителят по химия се опитал да предупреди за последно заблудените, да знаели - било много трудно по предмета, и ако не са убедени, сега бил моментът да се откажат. Grin
Мдааа. На последната РС, между другото, преподавателят ни каза същото, като ориентир за ПП в 11-ти клас. Материалът бил почти, като във ВУЗ.

# 123
  • София
Направо се чудя аз как съм изкласила в училище. И то трета по успех. Материалът сега ми се струва доста сложен, направо академичен. Но пък наборите са големи хора вече, и устите и мозъците им са огромни.

# 124
  • София
Чета учебните програми за профилирана подготовка по биология и химия, и се чувствам като тотално неграмотен идиот. Какво, по дяволите, е НАД, ФАД, компартменти, ксилем, морганит, пронуклеус? А лигант, енталпия и пентизация? Scream СипАх си!

# 125
Ако може да не причинявате уплах на обикновените потребители с такава терминология по вечерно време. Joy Сега се налага и те да си сипят.Wine Glass

# 126
  • София
Ами, да ме почерпят, че им измислих повод. Joy

# 127
Бора, честит рожденик! Здраве и късмет!

# 128
Бора, да ти е много здрав рожденика и много успехи в 11 клас му желая

# 129
  • В светлината на слънцето
бора, честит ти рожденик! Жив, здрав и целеустремен да бъде! Heart

# 130
  • София
Бора, честит рожденник и от мен! Да е много здрав, умен и щастлив!
Наборът се прибра от РД към 10:30 сутринта, дърдори с яки децибели и по-завалено от обикновено, направи огромен чайник с чай, изпи една чаша и заспа. А нямаше да спи, да не си обърнел режима. Какво нарича "режим", не е ясно.
Празнували в някаква зала за танци, 30 човека, яка музика цяла нощ. Мерки, ковиди...да, бе, да. До 12:30 - 1:00 бил единственият, който още не бил пил алкохол, изпратил пияните и тези, които ще си ги прибират, ходил за сол, бира, вода и нещоси, настанил някои да спят на пода и можел да започва купона, вече в по-малка и спокойна компания. Сутринта помагал с чистенето - това вече го вярвам, даже как не е хванал чувалите още нощес да разчисти празни кенове и бутилки (може и да го е правил, между другото). Викам - отпусни се, бе, на купон си, какво си се загрижил за останалите, за помещението, той ме гледа умно и вика - това сега сериозно ли го каза или е някаква неразбираема ирония. Странно поколение...

# 131
  • София
Благодаря, момичета! Да ви се връщат хубавите пожелания и на Вашите деца!
Мандаринка, много увлекателно разказваш! Било е голям купон и твоят е бил координатор и отговорник, браво! Плановете за подобен купон, дискотека са за догодина. Ако помни твоят младеж да сподели мястото кое, да си запишем? Моят вчера кротко от 17 до 21-22 вечерта в Хепи (там ги сложили на две маси, спазват мерки, брей), основно са хапвали и пийвали лимонада! хаха  (явно не сервират алкохол на непълнолетни, спазват правилата Smile), удари вкъщи няколко глътки от подарена! бутилка хубаво уиски (да не ме погнат социалните Kissing Face), сега си я къта (на нас даде само по 50 гр.) зорлем Stuck Out Tongue Това е явната част, де. Младежта от езиковите винаги е била по артистична и купонджийска, без съмнение Laughing, макар че за математическите съм чувала, че бая си пийват по зелени и всякакви цветни училища.

# 132
  • София
И аз проявявам интерес към залата, че след 4 месеца 18-годишнина трябва да се празнува и плановете засега са за у нас. Трескаво търся други варианти. Joy

# 133
  • София
.... плановете засега са за у нас. Трескаво търся други варианти. Joy

Напълно те разбирам за любознателността ти към други места за празнуване, и моят имаше такива планове за малко, ама...Виж на Мандаринка наборчето ще изчисти, ще подреди, ще подпомогне логистично и медицински някой другар попрекалил, може да е спокойна, няма грижа!

# 134
  • София
Бора, тъкмо мислех да те оборвам с едни числа за пиячите сред известните математици, но в ковидната тема току-що прочетох, че битовият алкохолизъм е виновен да буксува ваксинацията у нас.
Ми, ще си премълча. Ако затварят нещо, да затварят ЕГ-тата, че да тръгне тая пуста ваксинация! 😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт