Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Неприпознато дете

 • 12 801
 • 132
 •   1
Отговори
# 30
 • ☀️София / London🌂
 • Мнения: 2 391
Цялата работа е , че жената очевидно е започнала на чисто без теб и хоп, дай сега да и правя мръсно след дъжд качулка се сетих да припозная детето. Мили Боже, защо точно сега? Защото вече не ти ходи по гайдата и е затворила страницата. Живяли сте заедно- не го припозна, сега обаче си се засилил и адвокати и дела да водиш. Гнусна история !

# 31
 • Мнения: 22 450
Надявам се да не правите за всеки пост така прибързани коментари понеже е изключително грозно и показва некомпетентност.

Изключително грозно е да не припознаеш собственото си дете.
Какво показва това всички знаем, само ти не се усещаш. Явно понятия като морал, отговорност и дори елементарния животински инстинкт, който кара даже дивите животни да се грижат за малките си, за теб са непознати.
Жалък си.

# 32
 • Мнения: 7 935
От написаното аз разбирам, че човекът се е грижил за детето и са живели с майката и детето заедно, но не го е припоизнал заради глупост - детската градина, а не че си е бил камшика от раждането още. След като са се разделили с майката и в началото го е виждал през седмица явно наивно си е мислел, че така ще продължава без проблеми да го вижда, затова не е сметнал за нужно да го припознава (което пак не е супер умно, но.. ). Докато майката не си хваща багажа и припознаването вече става много належащо. То детето и да беше припознато в началото, след раздялата колко често пък майката щеше да го дава на бащата? Също така от поста разбрах, че при последното чуване, не бащата е чакал бирата на плажа, а майката и детето са били на море. В случая на мен по-странно ми е поведението на майката, това че още от началото е била ОК с това детето да няма баща официално. На мен ми изглежда като да си е оставила вратичка да си вдигне чукалата, когато и скимне.

# 33
 • Мнения: 22 450
Аз да попитам адвокатите тук – при положение че детето не е припознато от бащата, има ли пречки новият мъж да го осинови? И какво прави тогава биологичният татко? (липсва ми зеленият озъбен емотикон)

# 34
 • Пловдив
 • Мнения: 11 283
От мен +1 към moonriver.
Айде, няма нужда едната страна да е потърпевшата (майката), пък другата - виновна. И двамата са се опитвали да бъдат тарикати, поне на пръв поглед така изглежда.

Сийке, няма пречка, ама ако се ожени за майката новият. При осиновяване не мисля, че нашият герой може да направи каквото и да било, но бракът и осиновяването искат, както е казал поетът, малко технологично време.
Без брак новият мъж може да го припознае като уж негово биологично, но в този случай нашият човек пък може да оспори припознаването. То, за разлика от осиновяването, е деклариране на действителен биологичен произход и може да се оспорва като невярно.

# 35
 • Мнения: 14 549
Самотна майка и повече пари от държавата, както и предимство за градина.Хвани единия, удари другия са.Еднакво  вътре .Припознато или не ,детето си е негово.Макар че не съм наясно с парите и самотните майки.Мисля, че и припознато дете взема двойни детски  или се лъжа.Не съм разпитвала  , а има такава жена наблизо.То и  неудобно да се пита, пък и не ми е нужно.

# 36
 • София
 • Мнения: 8 379
А защо е правен тест, който да докаже произхода на детето?

# 37
 • Пловдив
 • Мнения: 11 283
Щото като тарикати се съмняваме във всичко, предполагам. Wink

# 38
 • Мнения: 25 458
А защо е правен тест, който да докаже произхода на детето?

Не очаквай отговор.
Но пък може да скалъпи някоя лъжа.
Очаквам да напише как тя му е изневерявала и той се съмнявал горкия.
Може да е вярно, може да не е. Предвид постовете му, не предизвиква доверие.
Другата теория, че като е разбрал, че ще става баща е бил отбой. Не му се е занимавало и упорито отричал, че е бащата. Възможно е теста да е правен от майката за да му докаже.
Едва ли ще разберем истината.

# 39
 • София
 • Мнения: 1 097
Хайде без да обиждам Митко, не го познавам, не съм му адвокат, поне е имал желание да направи нещо, ама нещо..
Тук скоби бол можем да отворим, без да влизам в спор с някой от вас.... Самата аз гледам такова дете, на родители които никой не го иска и е било буфер!! Това и попитах Митко, дали има намерение да го гледа, дори и за уикенд, дори и за една почивка, ама нещо...
Преди да ме изядете и мен, искам да поянся, имам 2 деца, само едното е живо родено от мен. Второто дете е на моя брат, родено в брк, припознато, ама всичко по реда...
След развод, подмятано като куче, в буквалния смисъл, разбирайте кавги и скандали...
Детето дойде само след завършен 7 ми клас с думите - "Лельо ще ме гледаш ли"!? Е тук ме уби, нямаше какво да кажа, но вие знаете ли как се оправят документи да се дадат права на 3 то лице, нейде си, някой си..
Гледам си ги у двете с каката, винаги съм казвала, че имам 2 деца, разлика за мен няма. Каката да ми е жива и здрава е на 22 години вече, учи висше, работи за да си помага за нея си. Не казвам, че не я издържам, в покупка на жилище съм и за нея /да малко е но е нещо/.
Та по темата, явно Митко си иска детето, опитал е човекът, не става ок. Решили са заради едните умрели детски и градина, да не припознава детето - и в това ще го разбера.
Опитали са да живеят заедно, ами не се е получило, ок. Аз съм за, да не се мъчат.. Жив пример имах хора, аз мога да го разбера. Снаха ми натсройваше детето срещу брат ми, а той мълчи. Само да поянся и брат ми нефела-то и затова детето при мен дойде де.
Ооо и аз съм лоша, да не си мислите, че съм вода ненапита, но не я разкъсвах на три места..
Никой не става родител по желание, по някога е пи задължение, Митко до колко сте готов Вие, аз така ще задам въпроса??

Моята братовчедка е била с мъж, който е има две връзки едновременно,. Хмм, забременил е две жени за периода от само 6 Месеца...
Припознава само едното което е момче - ама второто, което е момиче... Кучета го яли...
И понеже е припознал момчето, а е сключил брак с жена която вече е над 50 години, е решил пича, че има две деца, които му стигат.. Що да не си направи семейство...
Та сега е мъж та дрънка, ако и ти си така, няма смисъл, остани нещата така, просто глупав съвет от човек дето гледа чуждо дете.

# 40
 • Далечният изток
 • Мнения: 10 378
Последния пост не го разбрах, но както и да е.
Авторът да каже за период от колко време се развива историята между теста, установяващ неговото бащинство и последните събития с изчезването на майката. Съвсем ми се струва да е кратко. До оня ден Митко е отричал, че е баща на това дете, но тестът взел, че е показал, че детето е негово и днес реши, че ще му бъде баща. Права ли съм?

# 41
 • Мнения: 2 373
Какво да ви каже? Изляхте помията, а после рИвете, че си мълчи. Човекът искаше съвет, а вие го нападнахте без да знаете за какво става дума. Сигурна съм, че за тази ситуация вина имат и двамата. Знам, че тук редовният съвет към жени, които се очертава да не живеят с бащата е да запишат детето с баща неизвестен. Да това ще им спести много проблеми, но не е добре за детето. За детето е важно да познава баща си и да има контакти с него. Резон в разделянето на детето от биологичния баща има, когато става дума за някакъв вид насилие.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 18:00 от Monza

# 42
 • Мнения: X
Изляхте помията, а после рИвете, че си мълчи. Човекът искаше съвет, а вие го нападнахте без да знаете за какво става дума.
Аз нямам спомен да съм изливала каквото и да е върху клетия човечец, освен един единствен прост въпрос: как конкретно смята да се грижи за детето си. Може би този въпрос е смутил крехката му психика и по тази причина той все още мълчи.

Дидолинаа, респект и адмирации за постъпката ти, но не виждам много общо между нея и действията на Митето.

# 43
 • Мнения: 23 275
То от такива тарикатски истории сте си докарали тази ситуация. Вероятно майката да взема помощи като самотна, да влезе на градина и т.н. И двамата са хитреци, сега да си сърбат попарата.
Авторе, какво ще се промени за теб и детето, ако съдът постанови, че си негов баща? Или само така, да имаш една хартийка.....

# 44
 • СИ
 • Мнения: 3 506

Аз нямам спомен да съм изливала каквото и да е върху клетия човечец, освен един единствен прост въпрос: как конкретно смята да се грижи за детето си. Може би този въпрос е смутил крехката му психика и по тази причина той все още мълчи.


Да... Всъщност, това е важният въпрос. Как точно смята да се грижи и помага на детето?
Лично аз, някак си оставам с впечатлението, че е от ония тънки тарикати дето все си правят някакви сметки и все гледат да не се минат за нещо. Тоест да не извадят и два лева и някой друг да им свърши работата. И има нещо недоизказано. Виждаме съкратения вариант.
Уж били живели, уж пробвали... Ама не станало. И защо не е станало, не казва. Сякаш детето само по себе си не е достатъчно основание, малко да си седне на задника и да помогне или да се запита как ще я карат...?!
Съвсем нормално е майката да си търси късмета на друго място. Е... Можело е да му вдигне телефона и да каже, че не иска да я занимава повече.

Общи условия

Активация на акаунт