Абитуриентски страсти 2022г

• 71 483
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Изпратих му за одобрение тези https://www.obuvki.bg/gumenki-tommy-hilfiger-harlow-2d-fm0fm0059 … I6gypbX7qQO0kkZuw

Амбър, ето това съм сложила в кошницата за моя хубавец. Дано ти помогна Grinning

https://answear.bg/p/kozheni-obuvki-hugo-v-byalo-650082

И това му изпратих

Не се знае дали ще бъдат одобрени. Но се заричам това да е последното,с което се ангажирам с прословутия бал.
Костюмът му е поръчан бял. Ризата - розова. Аз поне доставих пепел от рози, въпреки че той не я хареса, защото не била това розово, което той искал.. Никак не съм съгласна с тази комбинация, обаче той от няколко години се облича самостоятелно и така или иначе само ми се представя . Врътовръзки и аксесоари разни отказа. Не се натискам да преслагам

# 376
  • Пловдив
Изобщо не ми е хрумвало да му подарявам нещо.
Костюмът и обувките са купени - излязоха един следобед с баща си уж само за обувки и се прибра и с костюм. Спортно-елегантен, лек, летен, сиво, сакото каре. Сакото може спокойно да се носи и с дънки. Simple Smile Обувките също не са строго официални, естествена кожа са, български, на Кавалер.

С роднините ще празнуваме на заведение, около 20 души сме, на самата дата. Ще се съберем към 17ч, ще го видят и ще се снимат с него и след това аз и сестра му, ще го изпратим до ресторанта, а другите ще си останат да празнуват.

# 377
  • Русе
Изпратих му за одобрение тези https://www.obuvki.bg/gumenki-tommy-hilfiger-harlow-2d-fm0fm0059 … I6gypbX7qQO0kkZuw

Амбър, ето това съм сложила в кошницата за моя хубавец. Дано ти помогна Grinning

https://answear.bg/p/kozheni-obuvki-hugo-v-byalo-650082

И това му изпратих

Не се знае дали ще бъдат одобрени. Но се заричам това да е последното,с което се ангажирам с прословутия бал.
Костюмът му е поръчан бял. Ризата - розова. Аз поне доставих пепел от рози, въпреки че той не я хареса, защото не била това розово, което той искал.. Никак не съм съгласна с тази комбинация, обаче той от няколко години се облича самостоятелно и така или иначе само ми се представя . Врътовръзки и аксесоари разни отказа. Не се натискам да преслагам

Амбър, даде ми малко надежда...сакото  е поръчано бяло и аз бях в ужас. На него нищо не казах, защото ми обяснява как му било мечета. Каква мечта не знам, до онзи ден не искаше на бал да ходи, днес вече с бяло сако, тип смокинг, черен панталон , риза в неизвестен цвят и най- вероятно папионка, защото вратовръзка на това сако не се носело. Добре, че жената в магазина /и ние от Топ мен/ ни обясни кое с кое се носи, аз наистина не знаех.
Моята идея беше дънки, сако и кецове. даже тук го коментирах..А сега се оказах с поръчан бял смокинг или поне нещо дето прилича на него. Чудя се дали на своя глава да не поръчам и едно черно сако в същата фирма, ако нещо даде назад с това бяло чудо..Цените там са много приемливи и тъй като няма да имаме събиране на заведение, мога да си го позволя..направо съм се видяла в чудоооо..Ама да сме живи и здрави, това да ни е проблема!

# 378
На черен панталон и бяло сако си представям единствено бяла риза.

# 379
  • Русе
Аз също, но тъй като сакото не е синеещето бяло, а а онова топлото бяло, трябва да намерим , респ. поръчаме риза в такъв цвят. А вчера ми дадоха идея за риза , която е на онова много тъничко черно рае, което е като косъм/дебелина..дали би се получило добре?
 И да не съм голословна..визията е тази, сега намерих снимка в нета, за да покажа модела...

# 380
То дали ще е само бяло или бяло рае пак си трябва проба, за да се напасне бялото.

# 381
На бяло сако - бяла риза, черна...или много светло синя. С нищо друго не виждам това бялото.

# 382
  • Русе
То аз с много работи го виждам бялото. Само не с розово. Обаче никой не иска да ме чуе. Но балът ми е не последната, а минус последната грижа, та не се вълнувам чак толкоз.  Просто се опитвам да осигуря поне новите му обувки. Накрая хареса Томи Хилфигера. Само че не е носил обувки на марката и се чудим за номера и каза че днес ще си проучва за номера. Гледам че тяхната номерация май е различна от Найка и Адидаса, които носи. Някой има ли опит.

# 383
Здравейте!
Моля за предложения и идеи за подарък на сестра ми. Иска ми се да дам хем пари, хем и нещо за спомен. Поради високите цени на всичко, мога да отделя едва 250-300 лв. общо 😔.
П.С. Тя си има основните- телефон, часовник, кола...

# 384
  • София
Амбър моя мъж преди няколко години бяхме на сватба и беше облечен  точно така. Бял панталон , розова риза /светло розова/ и бяло сако , НО не официален костюм ами спортно елегантен тип нещо ленено беше и комбинацята беше уникална, поне на мен страшно много ми хареса. Даже и на по елегантен костюм мисля, че също ще е много хубаво. На мен пък ми е писнало /много са хубави , нищо лошо не искам да кажа/ ама като се заобличат с тези тъмни костюм на 18г. ми идва в повече. Сега трябва да са свежи,  цветни и  шарени.

За кецове ако поръчваш от обувки, там си имат таблица с размерите и е на 98% точна, много рядко ми се е случвало да връщам нещо. Ако е нещо на по поносима цена и се чудя между два номера поръчвам двата и след това връщам едните. Супер коректни са с връщането .

Мария за девойка щом си има основните неща, бих купила някакво бижу за тази сума, ако носи разбира се.

# 385
То аз с много работи го виждам бялото. Само не с розово. Обаче никой не иска да ме чуе. Но балът ми е не последната, а минус последната грижа, та не се вълнувам чак толкоз.  Просто се опитвам да осигуря поне новите му обувки. Накрая хареса Томи Хилфигера. Само че не е носил обувки на марката и се чудим за номера и каза че днес ще си проучва за номера. Гледам че тяхната номерация май е различна от Найка и Адидаса, които носи. Някой има ли опит.

Малко късно и да не те подведа, но..Младежът има Найк и Томи Хилфигер, все поръчвани от сайтове и номерацията си съвпада.
Аз капарирах ресторант и мааалко ми олекна. Ще открием сезона на баловете с началото на май и после ще дишам свободно до самият бал Simple Smile

# 386
Здравейте!
Моля за предложения и идеи за подарък на сестра ми. Иска ми се да дам хем пари, хем и нещо за спомен. Поради високите цени на всичко, мога да отделя едва 250-300 лв. общо 😔.
П.С. Тя си има основните- телефон, часовник, кола...

Много мило, че искаш да подариш подарък на сестра си по случай бала! Вземи ѝ пръстен или друго бижу, това винаги ще си остане "от сестра ми за бала" и ще ѝ носи хубави емоции.

# 387
Има група във Фейса-Купи подарък от майка на дете с увреждане. Невероятни ръчни изработки. Подаръци пазарувам от там.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 12:07 от МАРИ77

# 388
  • София
Има група във Фейса-Купи подарък от майка на дете с увреждане. Невероятни ръчни изработки. подаръце пазарувам от там.

Подкрепям с две ръце. Тази сатенена картина ми е от групата например.

# 389
Два пъти поръчвам от тези буркани.

Общи условия

Активация на акаунт