Абитуриентски страсти 2022г

• 71 490
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • На края на вселената!
Моята е по-малка, с 2004 набор е. Няма още и възрастта за започване на курса. Мечта й е. Няма търпение да  започне.

# 361
Абе, то и на нашата й беше мечта да почва курса, едва я удържахме да навърши 18, а после се оказа, че не е така, както тя си мисли Smile
Ние сме до никъде с подготовката, има само една рокля и нищо друго. Днеска щяхме да ходим да гледаме за чанта и обувки, но времето е толкова лошо, че никъде не ни се мърда. Онлайн не смеем да поръчаме, защото не е сигурно това, което ще пристигне дали ще й хареса. Едно е на снимка, друго е на живо, особено пък обувки.

# 362
  • Русе
Някой да има казус с бели обувки . Спортен стил. Онлайн да се поръчват. Оказва да си търси , защото се кани да ходи с бледо лилавите си Yessy, които освен че са доста носени, им личи здраво.
Скрит текст:
Аз нямам намерение да поръчвам за 1000 лв обувки, които "О ужас", да са от някоя "противна" марка, нито пък да обикалям с него магазини и да си опъвам нервите. Костюмът го поръчаха с баща си в Топ Мен за около час. Аз се дистанцирах от мероприятието.
   За изпращането пък изобщо не ме интересува как ще се облече.

# 363
Изобщо не ми е минала мисълта за подарък..
Иска ми се годината, балът и всички изживявания покрай него да му донесат приятни емоции и незабравими спомени.
Та в това са ми усилията..
За жалост покрай развода и други проблеми няма да има топлата роднинска сбирка, но се опитвам да създам условия за прекрасна вечер с приятелите му!

# 364
  • Варна
А някакви идеи за събирането с близки и роднини имате ли?
 Ние сме наели залата и градината на едно заведение, а всичко ще си е от нас.
Та трябва да поръчам някакъв кетъринг, може и аз да приготвя нещо, но засега нищо не ми се е избистрило в главата.

# 365
  • Русе
Ние ще сме на ресторант и избрахме какво ще се яде.

Хексе, избери фирма за кетъринг, а те няма начин да не знаят какво да предложат. Ти кога ще имаш време да готвиш?

# 366
Ние ще се събираме най близките в заведение в деня на бала. У дома няма да идва никой ( въпреки, че имаше настояване и протести от страна на гостите), защото ще идва фризьор, гримьор и ще е суматоха цял следобяд. Гостите са поканени пред общината, където ще е дефилето на абитуриентите, да я поздравят, да се снимат с нея и да си дадат подаръците. След това абитуриентката заминава да празнува, а ние отиваме да се почерпим за нейно здраве. В къщи хора не искам. Да я оглеждат, да я коментират, да ги обикалям - не, благодаря!

# 367
  • София
За празника имаме всичко, без фризьор.
За събирането с близките - хотел и ресторант, дшджей ангажирани, менюта и такива още не сме обсъждали.

# 368
  • София
Някой да има казус с бели обувки . Спортен стил. Онлайн да се поръчват. Оказва да си търси , защото се кани да ходи с бледо лилавите си Yessy, които освен че са доста носени, им личи здраво.
Скрит текст:
Аз нямам намерение да поръчвам за 1000 лв обувки, които "О ужас", да са от някоя "противна" марка, нито пък да обикалям с него магазини и да си опъвам нервите.

Амбър, аз поръчах на моя бели Convers от обувки.бг,  кожени много готини , намалени от 180 на 112 , защото имаше само два номера от модела, и бяха харесала едни дръги ако тези не му станат , но държеше на определен цвят на логото, защото ги взимаме за бала и ги съчетаваме с другите дрехи . Погледни да видиш там, освен Convers,  имаше и на други марки пак в порядъка на 200 лв. , доста бели спортно елегатни .
ето ги неговите
https://www.obuvki.bg/snik-rsi-converse-pro-leather-ox-172213c-w … -cargo-khaki.html

# 369
  • София
Събирането ще е предният ден, че балът ще е в понеделник. Уговорили сме горе - долу бройката хора и менюто, алкохола от нас.
Фризьор не сме запазвали, тя не иска сложни кокове и прически, пък и нашият бал е след като минат всички училища, та все ще намерим кой да я направи.

Хексе, викни си кетърингова фирма, те си знаят според хората какво ще е нужно.

# 370
  • софия
Естествено. Всяка година с удоволствие я следя и ми се пълнят очите с красиви деца. Несправилите се по моите критерии са обеца на ухото, че живот и здраве след някоя година ще се кача на тази въртележка и аз.

# 371
  • Варна
Естествено. Всяка година с удоволствие я следя и ми се пълнят очите с красиви деца. Несправилите се по моите критерии са обеца на ухото, че живот и здраве след някоя година ще се кача на тази въртележка и аз.
Аз нито съм следила, нито съм ходила последните 15 години, та съм като индианец.
Пък и имам син, все му е едно за всичко. Ако зависи от него ще иде по анцуг...

П.П. Костюм купихме, обувки търся. Гледам бели кецки показвате.. ама аз не съм наясно.. с костюм ли ще се носят.. или по кежуъл ще е младежа?

# 372
  • София
Ние също наехме заведение, мъничко, само за нас си. Храната ще е на тип блок-маса. Не искам софри с порции, салата и ракия. Всеки да си сипва колкото и каквото иска. Събирането ни е предимно за роднините, ще бъде в деня на бала, макар и работен. Имаме резервирани час за фризьор и гримьор. Тоалета още не е съвсем готов. Когато го вземем ще купуваме обувки, че може да измислим всякакви. Моя близка приятелка Heart се е заела с организацията по красивата част и слава богу! За изпращането в училище само полата е налична, другото още не е. Засега не съм особено спечена, ще видим после как ще е Simple Smile На абитуриентката не ѝ пука, само брои на календара дните, които остават до края на училище Simple Smile

# 373
Амбър, ето това съм сложила в кошницата за моя хубавец. Дано ти помогна Grinning

https://answear.bg/p/kozheni-obuvki-hugo-v-byalo-650082

# 374
  • София
Пък и имам син, все му е едно за всичко. Ако зависи от него ще иде по анцуг...

П.П. Костюм купихме, обувки търся. Гледам бели кецки показвате.. ама аз не съм наясно.. с костюм ли ще се носят.. или по кежуъл ще е младежа?

Моя младеж ще е спортно елегантен и затова си искаше кецки, а иначе миналата година видях момче с костюм сиво син някакъв беше, бяла тениска или риза отдулу не помня вече и бели кецове и беше много готин  . Та и двата варианта са добре.

Общи условия

Активация на акаунт