Абитуриентски страсти 2022г

• 71 488
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • столицата
И ние днес разглеждаме за кашмирен шал, но не харесахме. Маги, откъде взехте вашия? Навремето съм купувала страхотни по индийските магазини, а сега не откривам. Нашата рокля е дюс и търпи и някакво шаренко😁 Остава и да го открием.

# 421
  • София
И ние днес разглеждаме за кашмирен шал, но не харесахме. Маги, откъде взехте вашия? Навремето съм купувала страхотни по индийските магазини, а сега не откривам. Нашата рокля е дюс и търпи и някакво шаренко😁 Остава и да го открием.
От About you. Роклята е странно синьо, а шалът като по поръчка изскочи същият.
На средата на Витошка съм виждала много шалове и в една пресечка също, виж и онлайн. Ние така правим - проба-грешка.

# 422
  • столицата
Да, да. Ще продължим да търсим. Обясниха ми, че се прибрали кашмирените шалове, защото вече са заредили лятната стока.

# 423
Преди време съм гледала шалове в Дафне, ама дали са подходящи и дали има не знам. Вижте в онлайн магазина им ако има нещо подходящо.

# 424
  • България, София
И при нас стои този въпрос. Вариантът е нещо като болеро или шал.
За момента нямаме нищо конкретно, а времето тиктака.
Идеята на Маги за About You е добра. Ще кажа на девойката да погледне. Роклята е доста особен цвят.
Остава също така клъч да търсим.
Вчера си купи сандали за роклята и ходи с тях на проба.
Все по - малко време остава.
Фотограф ангажиран.
Прическата още е под въпрос.

# 425
Онлайн ще се намерят шалове, ако по магазините са прибрани. За официална рокля само шал харесвам като връхна дреха.

# 426
  • столицата
Онлайн е трудно да прецениш точния цвят. От вчера и в нета разглеждам. Ще го открием😀

# 427
По друг официален повод си купих шал от Дафне 92%вълна, 8%коприна, тънък като цигарени хартия, но топли(разбира се, не като зимен шал, не е това идеята). Моят е екрю, но май имаше и др цветове. Много фин и елегантен.

# 428
За търсещите елегантен шал да споделя, че на Витошка /като се тръгне от Патриарха към Света Неделя отляво преди Солунска/ има магазин с особеното име Scarfes, в който има богато разнообразие на красиви елегантни шалове в най-различни дюс разцветки. Дамата, която продава, е изключително любезна.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 09:20 от :::

# 429
  • столицата
Благодаря за идеите! Ще пообиколим утре вероятно, че време не остана.

# 430
Мойта категорично отказва всякакви шалове и болера, не искала да "разваля"роклята Simple Smile
Изпращането от училище беше вчера, много емоционално и вълнуващо за мен най вече. Поплаках си даже. Сякаш вчера тръгна в първи клас(и там какви вълнения бяха) а сега я изпращам абитуриентка. Тези 12 години минаха като миг....

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 18:32 от мекичка*

# 431
  • вкъщи
Нашето изпращане е днес,от сутринта рева. А сега като се гримира и облече, съвсем. Дано имат щастлив живот дечицата ни! Пращам една сурова снимка пред блока.

# 432
Извинявам се за въпроса, но може ли да ми кажете какъв е редът с подаръците? Като се съберат гостите абитуриента минава по масите с чаша в ръка да ги поздрави и тогава се дават подаръците? Или? Да не объркаме нещо се притеснявам. Благодаря!

# 433
  • вкъщи
При нас е когато идват ,се поздравяват и снимат с абитуриента и подаряват подаръка .

# 434
Много хубаво момиче, много!

Общи условия

Активация на акаунт