Календарът есенните дни брои, ЮНСКОТО ни бебе - вика, смее се, крещи!

• 14 073
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте и от нас! Ние май сме зъбопоникващи. Ужасно е кисел в последно време. Друго интересно няма покрай нас. На 2-ри сме на консултация и ще видим какво е положението.

Ето 2 снимки от нас, да видите новия папа  Joy и едно кокорещо се човече:

# 136
Привет и от нас  Hug ... ние сме си супер и здраво си похапваме пюренца и много ни харесват. Повече плодовите от зеленчуковите ама и тях ги ядем. И днес не се предадохме и си направихме една хубава разходка , но това време много ме подтиска... и се стъмнява толкова рано и направо ужас. В петък бяхме на консултация и резултатите са  7,800кг. и 67 см. Много сме пораснали Laughing Laughing. Това е за сега от нас ... много  lovekiss и лека вечер.

# 137
  • Канада
Здравейте момичета!
Аз да се оплача-на ръба на възможностите си съм вече! CryТолкова съм изнервена,че вчера крещях на бебо Embarassed(чак ме е срам да си призная)Не знам какво става с мен,май в скоро време ще откача! SadНикак не ми се отдава да съм майка!А толкова се старая! CryА покрай мен и Ванко се изнервя!!!
Положението направо е критично!Ванко реве,та чак посинява от рев ако го оставя за 5 мин някъде!Иска де е все в ръцете ми и аз да го разхождам SadКато седна,почва да реве,а в редките случаи когато го оставя и е в настроение и не се тръшка,трябва да съм до него и да си играем с играчките!Да не говорим,че като спи през деня,трябва да го държа отново,защото ако го оставя,веднага отваря очи SadНа разходка ходим само с кенгуро,количката за тези 4 месеца сме я използвали не повече от 10 пъти.А да не казвам,че кошмарът настава вечер,след баня-2-3 или 4 часа приспиване,като редуваме гърда ,разходки и рев CryА по между всичко това и къщните задължения-татито ни е от тъмно до тъмно на работа и се връща премалял от умора и глад.И на всичкото това нямам и една приятелка тук с която поне да си обелвам по някоя приказка.Направо ми се реве вече!
Кажете ми моля ви при всички ли е така и аз ли съм много капризна,или полудявам !? newsm78
Ох,оплаках ви се-дано не съм ви досадила!Ще пиша пак по късно(ако мога),че нещо настроението ми е доста минорно,да не скапвам и вашето!
Целувки на всички ви!

# 138

ето я жилетката...прическата най-рано утре,че няма кой да ме снима,пък и апарата е с татито по Добруджнския край.... Cry
И понеже пак сам се изложила,ще взема да се наспя,пък тогава пак ще пиша,че големи каши ги забърках.... Embarassed...Да ме прощава мама Саси и добре,че Анита е разбрала какво имам впредвид...
Дани,като се наспиш и ти  и ще видиш,че не е толкова трагично...просто ти се е насъбрало повемчко...а,че си страхотна мама,изобщо не се съмняваме...ама такова е майчинството #Crazy...

# 139
Пу-Пу,на Ивчо,голям сладур,ама тя мама има голям принос и за визията и за облеклото Heart Eyes
Дани_ип,не се шашкай мила,напълно те разбирам,и аз съм изпадала в такива ситуации когато баткото беше бебе ,а татито беше на рейс,иде ти да крещиш,но знай че скоро ще отмине и когато си починеш ще видиш че всичко ще е ОК Peace

КАМБАНСКА И КОРНЕЛИЯ, май и двете сте в особено състояние на духа,посмях се с вашите постинги и извинения за нищо Grinning,
Анитка,много съжелявам че кърмата ти е намаляла,дано всичко се оправи и Криско пак да има какво да папка Peace Praynig

]А иначе и ние сме от мрънкащите бебета напоследък,незнам зъби ли к"во ли newsm78 ама не се трае smile3514
А сега желая на всички лека нощ и бебоците много да спят че ние напоследък ядем нощем през 3часа #Crazy Shocked #Crazy

# 140

dany_ip миличка разбирам те напълно,много е трудно когато няма кой да ти помага,Марти беше много трудно бебе и ако не беше помощта на баба ми и на мъжлето нямаше да се справя.Опитай се да си по спокойна защото бебето усеща всичко,не се ли успокоява от музика опитай се да му попееш,честно казано незнам какъв съвет да ти дам,аз бях в същото положение и чак след шестия месец настъпи затишие,господинчото почна да се заиграва сам и да гледа телевизия от време на време.Във всеки случай въобще не си мисли че си лоша майка и че не се справяш.Поздрави от нас двете с Преси и да нацелуваш тоя твой непослушко,а ти горе главата.

# 141
dany_ip , не се отчайвай. Влизай и се разтоварвай при нас при всеки удобен случай. Съжалявам, че не мога друг, по- полезен съвет да дам Rolling Eyes , но виждаш, че всички сме ти рамо, на което можеш да се облегнеш Hug .

А ето и нещо забавно Laughing :
http://www.bezpanika.com/

ENJOY IT!

# 142
Dany_ip, аз си мислех, че съм единствената ooooh! Йони беше едно спокойно и добро дете. Ела да видиш от 2-3 седмици все едно не е тя. Само реве, мрънка, пищи. Дали някой не я е урочасал newsm78 Луднала съм. Даже сега баща й се опитва да я кротне, че изпуших Sick Не знам, но аз се опитвам и да уча по между другото и е някакъв ад. Ако случайно се излъже та заспи 15 минути, скачам на учебниците и чета като стрела. Направо не знам какво става Shocked Shocked Shocked
Зъби ли са, лигава ли е станала, ама това не е моето дете и аз пък неговата майка Sad Sad
Ох, май ще ви писна с моите болежки, ама ми е много тежко.

# 143
Ох момичета направо ме успокоихте-и моят бебок е станал ужасен,т.е. само мрънка,хленчи и плаче.А изобщо не беше такъв  Thinking И аз обвиних бабите колко много са го разглезили, но сега разбирам, че може и да не е това.Вече и аз не знам-направо ще окача #Crazy Дано да е само период, който ще свърши скоро  Praynig

# 144
Здравейте момичета,
ние днес ходихме на консултация и сме вече 8кг.350гр. и 64 см. Но и ние сме така лигавим се много не спи спокойно, много е нервен иска само на ръце и вече така яко ми се е схванал гърба че сигурно ще се счупи!
Да питам мамите които дават пюре на обяд, колко грама давате?

# 145
 denit , аз давам на Марти от зеленчуковото пюре на обяд толкова,колкото поиска-понякога 100,а понякога 180 гр.Всеки ден различно,но не го насилвам  Peace

# 146
  • Велико Търново
Денит,аз давам пюре от неделя зеленчуково,давам по 60гр.след като накърмя.Все още не замествам цяло хранене,но и това ще стане.
 Божидара и тя е станала една магарица,че  думи нямам.Това е за сега,като сколасам ще си допиша!

# 147
Здравейте от нас с бебе Иванна Simple Smile
При нас всичко е наред... Вчера бяхме на консултация и ваксина ДТК та резултата е следния- наддали сме 620 гр. и сме пораснали с 4 см., тоест вече сме 6250 кг. и 64 см. Simple Smile... Ваксината я приехме нормално само малко плач докато я боцнаха и това беше... Днес вдигна малко температура иначе спа нормално и беше спокойна Simple SmileSimple SmileSimple Smile
За сядането Иванна има желание още от 3 месец, но не й позволявах, а сега вече мога да я оставям по- малко Simple Smile
Започнахме с плодовото пюре и това, което ми кажа педиатърката е да започна с плодова комбинация и да давам преди кърмене на обяд и след това да докърмя... Иванна хареса пюрето с плодова смес на Ганчев...
Честита месечинка на всички празнуващи(слагам под общ знаменател защото ме е страх да не изпусна някои)   bouquet  bouquet  bouquet
Бързо оздравяване на болните  Praynig
Много са ни готини дечицата ... пу- пу да са ни живи и здрави и много радостни дни  Peace
Ето и от нас малко снимки, но вече в ново албумче, че в това нашето, юнското, вече няма място  newsm78
http://snimka.bg/album.php?album_id=73583
Лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 148
  • София
Анди изяжда около 150 гр. зеленчуково на обяд.
Новост при нас е, че пропи сок от ябълка и то с огромно желание и аз му правя 50- 60 гр. изпива.
Иначе и той е един ревлив, пищящ...а какво добро дете беше.
Надявам се да е бебешки период, който ще отмине. Успявам да свърша нещо единствено сутрин като стане и го връзвам в кошницата за кола и му пускам TV (реклами или анимация), след това в активната гимнастика ( обезопасен пак против падане, защото много шава и вече се обръща) и после за малко в леглото ( където има пространство за да се търкаля и да прави опитите си да пълзи, съпроводени с много пъшкане, точене на лиги и повръщане.
И следват писъци да го обърна, защото още не знае как става тази работа newsm78

# 149
  • София
Добра нощ, момичета!

Ени тази вечер възнагради опитите ми да се направя на маймуна, със силен смях и опити за пеене и аз съм много щастлива  Party

Анита, добре те разбирам за притесненията свързани с малкото наддаване - както вече няколко пъти съм се оплаквала Ени наддава по 300 гр. през последните два месеца. Но недей да залагаш големи надежди, че от пюретата ще започне да качва. Даже много мами споделят, че в началото на захранването бебковците не наддават. Все пак това е нещо ново за малкия детски организъм и се изисква време и енергия за да се овладее. Аз също напоследък обмислям с какво да почна да захранвам Ени, но съм наясно, че не мога да очаквам от това да качи кой знае колко. Просто не се тревожи, наддаването не е основен проблем, важно е бебко да изглежда добре! Simple Smile
Всъщност, Камбанска много добре го е обяснила Wink

Тинтири-Минтири, абе голям чаровник е този Вики, пу, пу. Утре сутрин като се събуди мойта мързеланка ще й покажа снимките му Wink

Дани, съвет не мога да ти дам, но мога да ти пратя искрените си пожелания скоро този период при бебко да отмине. Не се обвинявай, защото това не е полезно нито за теб, нито за бебока ти.   bouquet

Момичета, аз също понякога се изнервям от постоянното мрънкане на Ени и се е случвало да й викна, а после се чувствам кошмарно и се опитвам да преодолея това. Важно е да осъзнаем първо, че бебковците не се глезят или лигавят, просто имат нужда от нас - от топлината ни и от благото отношение към тях. Ние сме техните англели-хранители на земята и на нас се е паднала честта да ги въведем в този свят и да го направим привлекателен и дружелюбен за тях. Мъничките душици нито могат да кажат какво им е, нито сами да се справят с това, което ги мъчи. Гушкането и говоренето е най-доброто лекарство за тях!  Hug

Спокойна нощ и светли мисли!

Общи условия

Активация на акаунт