Ето 2 снимки от нас, да видите новия папа
и едно кокорещо се човече:
... ние сме си супер и здраво си похапваме пюренца и много ни харесват. Повече плодовите от зеленчуковите ама и тях ги ядем. И днес не се предадохме и си направихме една хубава разходка , но това време много ме подтиска... и се стъмнява толкова рано и направо ужас. В петък бяхме на консултация и резултатите са 7,800кг. и 67 см. Много сме пораснали
и лека вечер.
Толкова съм изнервена,че вчера крещях на бебо
Никак не ми се отдава да съм майка!А толкова се старая!
А покрай мен и Ванко се изнервя!!!
Като седна,почва да реве,а в редките случаи когато го оставя и е в настроение и не се тръшка,трябва да съм до него и да си играем с играчките!Да не говорим,че като спи през деня,трябва да го държа отново,защото ако го оставя,веднага отваря очи
На разходка ходим само с кенгуро,количката за тези 4 месеца сме я използвали не повече от 10 пъти.А да не казвам,че кошмарът настава вечер,след баня-2-3 или 4 часа приспиване,като редуваме гърда ,разходки и рев
А по между всичко това и къщните задължения-татито ни е от тъмно до тъмно на работа и се връща премалял от умора и глад.И на всичкото това нямам и една приятелка тук с която поне да си обелвам по някоя приказка.Направо ми се реве вече!

... 

,

ама не се трае 
.
Йони беше едно спокойно и добро дете. Ела да видиш от 2-3 седмици все едно не е тя. Само реве, мрънка, пищи. Дали някой не я е урочасал
Луднала съм. Даже сега баща й се опитва да я кротне, че изпуших
Не знам, но аз се опитвам и да уча по между другото и е някакъв ад. Ако случайно се излъже та заспи 15 минути, скачам на учебниците и чета като стрела. Направо не знам какво става

И аз обвиних бабите колко много са го разглезили, но сега разбирам, че може и да не е това.Вече и аз не знам-направо ще окача
Дано да е само период, който ще свърши скоро

... Ваксината я приехме нормално само малко плач докато я боцнаха и това беше... Днес вдигна малко температура иначе спа нормално и беше спокойна