Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 32 471
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • BG-DE
Е, така де като е с евтина доставка си чака, другите с RS номера ми излитат за 4-5 дни но не пътуват с кораби или влакове 😊

# 466
Честно казано, и с магаре да ги карат, като ми идват за 16, повтарям 16, дена...ми е все тая.

За мен си летят, но ми е чисто субективно и интуитивно мнението ...и малко логика вкарах Satisfied

# 467
Не ме разбирате погрешно.
BGтата са с влак. Няма как $3 с ДДС да лети. Стандарт шипинга на Али е самолет до Европа. После един Господ знае. Въздушна пратка от Китай до България стига за 3 до 5 дена - евентуално през Дубай или Мумбай. После Букурещ - София по шосе.

Тези с економито са ...

# 468
  • BG-DE
Този скрийншот, който показах е на едни магнитни кабели за 4$ пак си летят, ако бях поръчала за още 2$ неща (ама нищо не ми хареса) вече щяха да тук 😊 имах 2 кейса за смарт часовник сумата беше 5$, дойдоха точно за една седмица 😳 направо не повярвах на очите си.

# 469
Никога не ми се е случвало  да чакам 40 дни пратка с UA HU тя се загуби след празниците на някъде

# 470
  • Бургас
Никога не ми се е случвало  да чакам 40 дни пратка с UA HU тя се загуби след празниците на някъде
а и диспутите за такива пратки масово ги отхвърлят

# 471
Щом пише че е в локал център, загубена е там..в локалната поща.

За мен проследяването е коректно.
Ето моята която се забави около коледа.
Изписваше само че е в страната, тоест в София.
В момента в който изписа локал център, си я взех от пощата в моя град.

# 472
  • Своге

Е как няма, да се бавят. То Български пощи като запразниха от 24 та чак до 3. Имам 10 пратки, които влязоха преди коледа в БГ, едва вчера, 2 се появиха в пощенския ми клон. До Унгария всичко е ок, след това...

# 473
  • Gorni Bogrov
Имам следният казус-немога да отворя диспут на няколко пратки,защото ми ги дава,че са пристигнали.Пратките изобщо ги няма и вчера ми изтече времето за диспут на две от тях ,днес е последният ден на една друга,какво да направя ?

# 474
А ти търси ли си ги, на място? С бг пощи ли са?
Звънни в отдел рекламации и попитай.

# 475
  • Gorni Bogrov
А ти търси ли си ги, на място? С бг пощи ли са?
Звънни в отдел рекламации и попитай.
Питах в клона при нас,но там ги няма.Може ли телефон за рекламациите?

# 476
02/ 949 31 21 - това е телефона на рекламации международни пратки на бгпощи.

# 477
  • Пловдив
Здравейте,

Имам питане. Реших да си поръчам артикул от един продавач в конкретен цвят. Поръчах, платих и на следващия ден виждам съобщение от продавача , който ме моли да канселирам поръчката, защото този артикул го нямат в наличност. Отворих страницата му и там пишеше, че е налично.

Поисках тогава да ми изпрати друг цвят - от никой цвят нямали наличност. Проверих, наличностите в магазина му бяха над 1000 бр. Ядосах се и казах, че няма да я откажа и ще чакам да изтече срокът, в който трябва да я изпратят.

Та, въпросът ми е има ли къде да пиша, за да се оплача от доставчика или единственият вариант е да оставя отрицателено ревю?

# 478
Здравейте,

Имам питане. Реших да си поръчам артикул от един продавач в конкретен цвят. Поръчах, платих и на следващия ден виждам съобщение от продавача , който ме моли да канселирам поръчката, защото този артикул го нямат в наличност. Отворих страницата му и там пишеше, че е налично.

Поисках тогава да ми изпрати друг цвят - от никой цвят нямали наличност. Проверих, наличностите в магазина му бяха над 1000 бр. Ядосах се и казах, че няма да я откажа и ще чакам да изтече срокът, в който трябва да я изпратят.

Та, въпросът ми е има ли къде да пиша, за да се оплача от доставчика или единственият вариант е да оставя отрицателено ревю?
Най ги боли като канцелираш с истинската причина т.е. липса наличост. Провери какви причини има при отказ на поръчка. В случай, че е коректен ще си понесе последствията.
За отрицателният отзив си напълно права и като откажеш вж дали дава право на отзив и му го напши.

# 479
  • Своге
Здравейте,

Ако е търговец, който продава големи количества, негативния вот ще си го премести от единия крачол в другия. Не ги е страх китайците от негативен фийдбек и диспути като преди, явно Алиекспрес е променил някои неща. Отлагайки само ще си чакате парите по дълго...Нито вие ще спечелите нещо, нито оня ще загуби...

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 08:36 от Arnodelo

Общи условия

Активация на акаунт