Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Проблем с университет ( признаване на изпити)

 • 587
 • 3
 •   1
Отговори
 • Мнения: 4
Здравейте, имам проблем и бих искала да попитам дали някой се е сблъсквал с такива главоболия.
Бях специалност български език и руски език, имах около 7 условни изпита. Взех всички, но остана един, който не успях - старобългарски език...за мен се оказа доста трудоемко.
Така нещата се проточиха, отне ми доста време,не съм си взела изпита, но от безсилие, реших да се прехвърля в друг университет, да запиша друга специалност, което се оказа грешка! Взех си документите от университета и се прехвърлих в друг, в друга специалност, но мъжът ми настояваше да се върна на старото място, тъй като се надяваше, че този изпит ще го взема с повече усилия и всичко ще приключи.
Върнах се в стария университет, записах се БФ, защото ми казаха, че не мога да продължа специалността, която съм била преди, а единственият начин да ми бъдат признати изпитите, които съм взела преди е, като специалността е близка.
Имах надеждата, че ще ми бъдат признати тези изпити, но ми заявиха, че това можело да стане едва след 1- вата година.
Има ли възможност да ми се изготви индивидуален план, където да се види какво съм взела преди, питам Вас, тъй като срещнах недружелюбно отношение в университета....

# 1
 • СИ
 • Мнения: 1 550
Е-е-е-е-е-х-х...! Какъв отговор се очаква, като даже не знаем кой е университета? Има варианти за всичко, но трябва да го изговориш в канцеларията на съответната катедра. Тук няма как да се изготви индивидуален план.

# 2
 • Мнения: 4
Университетът е ШУ

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 11:45 от Mcmc

  # 3
  • Мнения: 3 577
  Хм, че както съм чувала, те били доста отворени за разни договорки със студентите. Позната учи там по индивидуален план.
  Прочетете на сайта правилниците им и следващия път идете в канцеларията подготвени.

  Общи условия

  Активация на акаунт