Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 26 окт. 2006, 15:38 ч.

Препоръчйте добър уролог!!

  • 414 514
  • 438
  •   3
Отговори
# 435
  • Варна
  • Мнения: 467
Да JiD, неприятно и неуважително към пациентите. И макар че темата е за добър уролог, аз ще дам негативен коментар, за доктора при когото отидохме с направление, докато успея да се вредя на частно при някои "по". Доктора е Басем Ал Наболси, преглежда в МЦ младост, но освен това е мисля собственик на частна урологична клиника плазмамед. Въпросния доктор, още от вратата без да е извършил прегледа се държеше арогантно и ни внушаваше как нещата едва ли не са много зле и искаше да удължи живота на баща ми с 10г. Това при все още неизвършен преглед. Както и да е, последва преглед, пусна му туморен маркер и го е попитал колко пари може да си позволи за лекарство, за да знаел дали да му изпише евтинко или скъпо.......сами си правете изводите на къде бие разговора и защо опипва почвата. Повика го след седмица да види резултата, поискахме му резултата от ехографа, в отговор на което той ни заяви, че тази хартийка се получавала само при платен преглед, когато било с направление сме нямали право да я изискваме. Т.к резултата от маркера е добре, той му казал че това е чудесно и че сега бил най - удачния момент за.......и с пръсти показал ножица......това съответно след като разказал за частната си клиника и модерните процедури с плазма. Аааа и пак последвал дежурния въпрос .....предполагам че няма да имате проблем с средствата. Та това в общи линии, от цялото ходене едни изписани добавки, за сега резултат 0 от лечението. Успях да запиша час за д-р Райков. Той е много предпочитан доктор и се надявам там да се получат хармонично нещата. Ще споделя след това.

# 436
  • Мнения: 180
някой за варикоцеле в югозапада?

# 437
  • Мнения: 1
Останах с много добри впечатления от д-р Анди Берлин. Преглежда в майчин дом Варна. Много добър специалист за всякакви урологични заболявания. Изключително внимателен. Отделя необходимото време и обяснява обстойно. Аз съм много доволна от лечението му.  Работи и със здравна каса. Препоръчвам го.

# 438
  • Мнения: 5
Смислов е много слаб и некомпетентен уролог.
Здравейте, моля ви за повече инфо. Аз в момента се лекувам при него.

Общи условия

Активация на акаунт