Пърха вече бебче сладко, през АПРИЛ ще радва мама, татко

• 18 917
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
hristina_k не знам какво да те посъветвам освен да се опиташ да не се шашкаш и да си вярваш, че кръвното ти се нормализира. Моето е ниско та съм на другата крайност. И не се натоварвай с мисли за болница, а се усмихвай по-често. Я каква си лъчезарна на всички снимки - не помрачавай това хубаво излъчване с тревожни мисли Naughty Hug
little^cuttie ако се върнеш на зад и прочетеш цялата тема ще видиш, че витамините може и да не са съвсем безвредни. Най-добре питай доктора си какви и изобщо дали да пиеш витамини.

# 136
Момичета, да ви се оплача - вече няколко човека около мен редовно ми се карат, че ходя с дънки и така "стягам" дребосъчето  #Cussing out Това че дънките са ластични и с много, ама много ниска талия (колкото да се държат около мен) не ги интересува. Като им го напомня, отговорът е: "С тези плитки дънки ще ти изстинат кръста и корема" и т.н. Sad
Аз съм достатъчно инат да не слушам кой какво ме поучава, но днес ми дойде в повече  ooooh!

little^cuttie , не ти трябват синтетични витамини, но ако толкова държиш, не започвай нищо на своя глава!

# 137
Гигилче, сега не са много подходящи дънките с ниска талия, защото корема още не е вдигнал и се притиска матката или там каквото е. Аз до скоро бях с такива, но почна много да ме стиска, пък и док каза, че не е хубаво. В по-късен етап на бременността, когато корема се вдигне - може.   Peace

# 138
  • на североизток
Здравейте и от мен, скъпи дружки!
Чета редовно, но все нямам време да пиша, че имам мнооооооооого работа Whistling
Първо да кажа на софийските мами, че много ви се радвам на срещите HugВидях и снимките - страхотни сте, момичета!
Относно витамините - през първата ми бременност пих Матерна - два месеца, но сега не смятам да пия витамини, освен ако не се наложи разбира се.
За дрехите - аз все още ходя със старите си джинси - имам два чифта с ниска талия, ластични са и са ми страшно удобни.
За настинките и позволените лекарства - и аз знам, че може да се ползва Стеримар или физиологичен разтвор за носа, като сипоп за кашлица - Стодал, Мукоплант на д-р Тайс, а за отхрачване има едни страхотни хомеопатични хапчета - Хомеожен и Хомеовокс.
Мога да ви се похваля, че през последните дни вече редовно усещам бебо и нямам търпение да дойде края на ноември, когата ще е следващата ни среща при док.
Хриси, на теб специално ти пожелавам да не влизаш в никаква болница до раждането.Успокой се и дано проблеът с кръвното ти отшуми. Hug
Пожелавам ви един слънчев, пък макар и студен есенен ден, милички!
Прегръщам ви и до скоро! Hug

# 139
  • София
PUHCHE, и аз бях много зле с пъпките. След като забременях сякаш изведнъж пак влязох в пубертета, но сега съм по-добре, след като посетих козметик за почистване на лицето. За първи път отидох на такова нещо, но останах изключително доволна. Козметичката ми каза, че било хубаво на месец и половина да ходя.

# 140
Страчи, не ме стискат, нямам болка, изобщо не ги усещам. Иначе щях ли да ги нося Wink

# 141
Здравейте, момичетата!
Аз се боря да не се разболея, след като от 1 седмица около мене само болни хора, най-накрая и аз май ще се предам!
Разгледах снимките от сбирката, големи сте сладурани! Страчи, можеш ли да ми кажеш от къде си си купила дънките, защото аз се скъсах да обикалям но всички дънки за бременни бяха като за 9 м.

# 142
здравейте, леле какви коремчета си имате а мойто е още почти незабележимо.
за колата - и аз ходя правя си цяла кола на триъгълника и не ме боли.
за витамините докторката ми каза да си взема Матерна, но като питах в аптеката ми казаха че са спряли вноса и ми предложиха Hipp natal та от десет дена ги пия. Много са приятни на вкус като сиропче са и ми допадат.

# 143
Привет и от нас  Hug
Не успявам много да пиша, но пък поне наваксвам с четенето  Crazy

За обезкосмяването, аз от години ползвам епилатор за краката и мишниците. За триъгълника ме боли ужасно - не мога; там съм с пинсета отстрани и бръснача - от скоро съм с нов епилатор с приставка електрически бръснач и е много готино  Grinning

Илит, аз затова не се снимам  Wink (е, и за друго де, ама и това го има  Blush)

Мелодия, страшно настроение струи от теб - да се оправяш бързо  Hug

Пухче, аз също имам пъпки по челото - яко  Laughing

Засега това от нас,   bouquet

# 144
  • Пловдив
Ая, ти ли беше споменала, че си си купила жилетка от индийския магазин?!?
Аз вчера се помотах в един тук и маистина имаше голямо разнообразие на жилетки, но нищо не ми се стори подходящо. Все бяха къси... имаше едни много дебели, но боцкави - като козяк - одеялата от козя вълна.
Я опиши твоята как изглежда, че аз много обичам жилетки, ама вече ми е трдно да си харесам

За всеки случай да кажа ако не сте видяли Simple Smile
В темичката на Мартенките има една много полезна лекция за раждането
намира се на осма страничка Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 08:58 от benitta

# 145
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Мелодия моята козметичка работи с топла и студуна кола. Топлата я използва за крака и ръце, а студуната за мишници и триъгълник, защото по-малко боли. Ако те интересува телефона на салона е 963 28 68 Салон Тя и Той, кв. Лозенец, ул. Момин кладенец № 3. Ако си запишеш час през седмицата задължително се обади, аз работя в офиса преди салона.

Хриси повишаването на кръвното може да е следствие на преживяното след обира. Успокой се и не се притеснявай излишно  Hug , това е най-доброто лекарство. Дори да те вземат в болница е по-добре за двама ви с бебчо.

Вторите дънки, които си купих при предишната бременност са ми много удобни и сега съм с тях. Имат джобове, не са толкова торбести като другите блеменни дрехи и бяха на сравнително ниска цена - 29 лв. Купих ги от един магазин за дънки на Витошка, който не е специализиран за бременни. Магазина се пада от ляво ако вървиш от Аптека към ЦУМ, след магазина на Geox като пресечеш пряката има един детски магазин, после един за скъпи обувки и след това са дънките. Питайте за бременни дънки, защото аз сама не успях да ги открия.

# 146
ДейзиГ, посоката от НДК към ЦУМ ли е? И от коя страна се пада магазина на Geox - по левия тротоар или по десния Embarassed

# 147
Бенитка, да, аз бях с новата жилетка  smile3521 Повечето бяха достатъчно дълги - до края на дупето и дори няколко пръста под него. Моята е от вторите. Също така има от два вида прежда - 100% вълна или 50% вълна/50% мохер. Моята е от вторите. Боцкат ти, защото имат вълна  smile3534 - и на мен ми боцка, но ми и топли. Аз лично се спасявам от боцкането като слагам отдолу тънка блузка с къс или дълъг ръкав и е идеално (имай предвид, че съм много чувствителна на бозкането)  newsm10. Имаше най-различни цветове - аз си купих бяла. Струваше  само 25лв, а е страхотна!

Гигилче, от НДК към ЦУМ от лявата страна след Геокс и магазина за скъпите обувки  Wink

# 148
Aya,   bouquet
В петък съм на ФМ в София и ако остане време ще потърсим магазина  Hug
Искам хубави дънки, не торбест гащеризон, а тук такива дехи няма Wink

# 149
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ако искаш довечера ще снимам дънките и ще ти покажа снимките?

Общи условия

Активация на акаунт