Къща около София - 3

• 73 680
  • 674
  •   1
Отговори
# 660
А какво мислите за Божурище и района? Харесала съм с.Храбърско, но ми се струва, че има проблеми с водата и тока...Уж от братята нямало никой, поне това.
Проблемите с водата са, че лятото няма налягане вечер, явно всички като се активизират да поливат и много често има течове по улиците, ВиК идват, разкопават, оправят теча и улицата остава в ужасно състояние.
За тока - спира особено зимата при снеговалеж, когато клоните натежават и късат мрежата.
Цигани няма.

# 661
Сети, ти в кое село си точно?
В нашето няма такива проблеми. Е, случвало се е да спре токът, но по-скоро като изключение, за водата пък - даже нямам спомен някога да сме имали проблем.

# 662
Сети, ти в кое село си точно?
В нашето няма такива проблеми. Е, случвало се е да спре токът, но по-скоро като изключение, за водата пък - даже нямам спомен някога да сме имали проблем.
Храбърско

# 663
А какво мислите за Божурище и района? Харесала съм с.Храбърско, но ми се струва, че има проблеми с водата и тока...Уж от братята нямало никой, поне това.

Перфектен избор според мен. Хем е близо на минута от София, хем човек не може да се оплаче от удобства там.

# 664
  • София
Какво ще кажете за Костинброд.  Доста къщи гледам строят там, на по-поносими цени от южните квартали/села след околовръстното. Има и газ. Някой може ли да сподели проблем с водата има ли в Костинброд и въобще впечатления от живота там .

# 665
Минавам да ви се похваля, че намерихме нашата къща Simple Smile благодаря много на всички за помощта и съветите!
сега остана "лесната" част по ремонта, но съм оптимист , че другото лято ще можем да го прекараме там.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 07:08 от Alyssa

# 666
Имаме приятели в Костинброд, от години се оплакват от нестабилен ток и често спиране.

# 667
Синът ми се ожени в Костинброд и си построи къща там. След като любезно ги помолих да се изнесат.. Grinning
Много им е добре. Улицата им - Славянска, наскоро я ремонтираха, много широка, с много места за паркиране, всички необходими неща имат наблизо - ДГ, ясли, училища, магазини всякакви. С газ са и при тях е винаги топло и уютно. И двамата работят там с много добри професии и са щастливи Heart
Нямат проблеми с ток и вода, никога не са споменавали.

# 668
В Костинброд има доста братя.
Отидете и вижте къде точно са въпросните къщи. Защото съм ги гледала, не всички са на местоположение, на което бихте искали да живеете.

# 669
Прекрасно е в Костинброд. В момента се изпълнява проект по ВиК мрежата на града в проблемни зони с бенефициент ВиК София област, финансиран от Оперативна програма "Околна среда". Проектът ще приключи до края на 2029 г. В града има абсолютно всичко необходимо. Ромите са в частта, която е била село Костинброд, т.е. в посока село Голяновци. Има  около гарата. И да отидете и се разходете, за да прецените къде точно се предлагат къщи за продажба. Има много ново строителство в досегашни ниви и ливади, така че си проверете дали дадените имоти са захранени с вода и канал от централната ВиК мрежа, а също така дали къщите са с Акт 16 и вече имат битов ток, а не са на промишлен/строителен.

# 670
Новите къщи в Костинборд, които се въртят са до индустриалната част в преките на ул. "Ал. Стамболийски".
Освен това има едни, които са стоманобетон. Под 250 К са, но не са монолит. Имаше и едни до ресторант Еленко и Месокомбината накрая на пътя. Толкова нагъсто, ужас.
В Мрамор има останали едни непродадени. Но са по-скъпи, и са единствените, които са в общ парцел. Къщите са на калкан.

# 671
Новите къщи в Костинборд, които се въртят са до индустриалната част в преките на ул. "Ал. Стамболийски".
Освен това има едни, които са стоманобетон. Под 250 К са, но не са монолит. Имаше и едни до ресторант Еленко и Месокомбината накрая на пътя. Толкова нагъсто, ужас.
В Мрамор има останали едни непродадени. Но са по-скъпи, и са единствените, които са в общ парцел. Къщите са на калкан.

В Мрамор няма ли също доста "братя"..?

# 672

В Мрамор няма ли също доста "братя"..?

Не, няма

# 673
Аз съм около Костинброд и да ви кажа според мен е много подходящо за живот и то за семейство/млади хора. Много близо е до София и това предполага възможност да се работи /изкарва голяма част от деня там. Пътят до там може би е 10-12 мин. Наоколо има места, на които човек може да отиде да се разходи, да си почине и т.н. има достатъчно удобства, магазини, проекти за нови сгради/апартаменти, лекари, аптеки, училища - доста по - добре от Божурище и Сливница заради големината. За мен Божурище е някак стеснено и неудобно за разходки и т.н.
Но има проблеми с ток и вода, познати се оплакват, но предполагам с времето ще се подобрят нещата? Но за живот съм с 2 ръце ЗА определено. Има много новопостроени къщи и то по - далеч от навалицата. Фактът, че е толкова близо до София според мен е най - изкушаващ😁

# 674
В нашата част на Костинброд няма проблем с тока и сме на сондаж. Това по пътя към Петърч, в полето. "Братя" няма чак толкова или поне аз не засичам, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт