Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изчезването на Gabby Petito. Бихте ли арестували Brian?

 • 10 079
 • 283
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 445
Има ново развитие - ФБР са влезли в къщата на родителите му и вече се разглежда като местопрестъпление. След като очевидно не е убита там, май изглежда, че искат да повдигнат обвинение на родителите във възпрепятстване на разследването? Макар че и няма арести все още… след претърсването са ги пуснали пак да влязат.


И иронично точно социалните мрежи решиха случая - жена, която случайно е снимала вана на 27 август, го е забелязала докато е монтирала поредното видео за ютуб канала си. Трупа на Габи е намерен на 200 метра от местоположението му в това видео.

# 31
 • Мнения: 4 600
Сигурно ли е вече, че това е нейното тяло, защото последно не се знаеше. Просто имаше намерен труп. Там предполагам по зъбен картон ги идентифицират и ако и сега е така, вероятно ще стане бързо.
Това е поредният случай, който показва колко фалшиви всъщност са социалните мрежи. Изгледах влога, който Габи е направила на почивката. Изглеждат щастливи, обичащи се млади хора. А зад кадър са се крили караници, агресия, вербално и физическо насилие и накрая.. смърт.
За мен е непонятно как може да убиеш уж любимата си, да я оставиш в средата на нищото, да се върнеш необезпокояван с нейния ван и да не кажеш и дума на родителите й.
Жалко за момичето. Напуснала е работа, за да се отдаде на годеника си и това мечтано пътуване, което е довело до края на житейския й път..


Профилът й в Инстаграм:
https://instagram.com/gabspetito?utm_medium=copy_link
Чак пък непонятно...а реалността е толкоз тривиална и прозаична - най-вероятно са почнали да се дразнят един друг за най-банални битови неща, може би са се намесили злоба и незрялост, неспособност за контролиране на гнева, което води до отровни отношения и озлобление. И оттам ако имаме и емоционално нестабилни хора, се получава трагедия, чакаща да се случи. А защо се прибрал като пич с нейната кола - ами все някак е трябвало да се прибере, най-логично е било да е с нейната кола. Но никак не вярвам да е бил невъзмутим, а по-скоро паникьосан и ужасен след като е осъзнал какво е направил и какви ще са последствията. Всичко това са мои интерпретации, разбира се, възможно е и да е психопат без чувства, но по-скоро мисля не. Сега сигурно трескаво обмисля всякакви варианти как да извърти нещата в своя полза и да си осигури най-малката възможна присъда. Жалко за момичето, толкова младо.

# 32
 • Мнения: 2 268
Брат и е качил нейна снимка , под която пише , че са я загубили и имаше хаштаг - справедливост за Габи / не помня точните думи / , но тоест е тя . Толкова се надявах случая да се развие по друг начин …

# 33
 • соросоиден либераст
 • Мнения: 11 155
Роузи, много филми гледаш. Обикновено нещата са много прости

Е, за по- простите сценарии първо се сетих.

# 34
 • Мнения: 12 510
Utah authorities release to the media a recording of a 911 call on August 12, the date police in Moab had an encounter with the couple.
"We drove by and the gentleman was slapping the girl," the caller tells a 911 operator. "Then we stopped. They ran up and down the sidewalk. He proceeded to hit her, hopped in the car, and they drove off."

Обаждането от свидетел до 911 на 12 август.

# 35
 • соросоиден либераст
 • Мнения: 11 155
Може само да е изглеждало така отстрани, защото когато я слушах в записа от полицейската камера, обясни, че има  обсесивно-компулсивно разстройство и е била много нервна цяла сутрин, заради влога, който прави и профила в инстаграм и всичко е подреждала, пипала, размествала и приятелят ѝ само я е молел да се успокои, а тя му се дразнела, защото си била спокойна Simple Smile
а после каза, че са скарали така, защото тя му е пречела да шофира

Представям си на мен някой да ми пипа волана или нещо, докато шофирам, много ясно, че ще го изблъскам или дори перна

# 36
 • Мнения: 445
А като ти открадне телефона и в момента виждаш как ти краде колата, няма ли да се ядосаш? А преди това ти е бил шамари и те спира да си влезеш в колата, като ти блъска главата? Също, който е слушал вече записа от телефонното обаждане до 911, е разбрал, че сигнала не е срещу нея, а срещу него. Волан не е дърпала, той си го измисли, за да не разкаже, че е удрян. Убийството е почти разнищено, ние тука още спекулираме кой е бил насилника... Насилника е жив и се укрива.

# 37
 • Мнения: 12 510
Не мога да повярвам, че  и след публикуваното обаждане до 911 жени още обсъждат кой е насилникът и дали Габи си е заслужила боя.
Четох безброй коментари, и в Инстаграм, и в Ютюб, единствено в тази тема има съмнения и обвинения към Габи.

# 38
 • Мнения: 445
Ако историята беше българска дори нямаше да има обаждане до полицията. Тук домашното насилие още е "личен проблем". И все още жена, която се опълчва на деспотичния си мъж, си заслужава боя. Също се съмнявам, ако имаме липсващо лице, да се втурне целия народ да обменя информация кой къде е видян за последно. Никога няма да ги стигнем американците.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 13:50 от handsOfTime

# 39
 • Мнения: 1 005
И друго ми направи впечатление, колко мили са полицаите на записа. Опитват се да успокоят Габи, говорят нормално и с двамата,  искат да помогнат. Кой знае как се чувстват в момента..

# 40
 • Мнения: 445
Да, страхотни бяха... С него се шегувкаха като другарчета, нея деликатно я заплашиха с нощуване в ареста... Като видяха,че тя е емоционалната, а той хладнокръвният, сякаш инстиктивно и групово прецениха нея за луда, а той - жертва. За хора, които трябва да взимат решения в ситуации с риск от ескалиране, им трябва повече образование по темата за домашно насилие. Дори на лаиците в интернет им стана ясно веднага, че той е спокоен, защото жертвата си е научила урока винаги да се чувства виновна.

# 41
 • Мнения: 14 040
Много жалко. Толкова младо момиче. Въобще ни ми го побира главата, в 21 век, толкова се говори за насилието и тя да стои при него, а той да я бие.
Според мен, този е някакъв тотален психопат. Много хладнокръвен. Дано не му се размине,  защото изглежда всичко прави с умисъл.

# 42
 • Мнения: 4 600
Подозирам, че в крайна сметка ще го осъдят за непредумишлено или убийство под афект, но като се замисля то най-вероятно е точно такова. Никой не планира хладнокръвно убийство докато си излага подробности от живота в интернет и блогове и после толкова нескопосано и уличаващо да действа. Което ми затвърждава мнението, че най-вероятно не е хладнокръвен психопат, а някой с проблеми в овладяването на гнева и канализирането на емоциите и като вземем предвид и нажежената изнервена обстановка и рецептата за трагедия е готова.
И друго ми направи впечатление, колко мили са полицаите на записа. Опитват се да успокоят Габи, говорят нормално и с двамата,  искат да помогнат. Кой знае как се чувстват в момента..
И на мен често ми е правело впечатление колко културно се държат американските полицаи (е, в повечето случаи, де) и наистина имат желание да служат и помагат на хората, а не ги унижават и обиждат от позицията си на властимащи.

# 43
 • Мнения: 505

И на мен често ми е правело впечатление колко културно се държат американските полицаи (е, в повечето случаи, де) и наистина имат желание да служат и помагат на хората, а не ги унижават и обиждат от позицията си на властимащи.
Да, когато разговарят с бели, може и да се държат културно... Simple Smile

# 44
 • Мнения: 4 022
Сигурно с всички се държат културно, но до каква степен зависи от външния вид и поведението, а не от цвета на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт