Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изчезването на Gabby Petito. Бихте ли арестували Brian?

  • 13 084
  • 332
  •   1
Отговори
# 330
  • Мнения: 15 776
За кого да е това писмо? След убийството се е сбогувал със семейството си и това на сестра му очи в очи. Дали когато ги е напуснал са знаели, че ще си посегне на живота или само ще опита да се укрие няма как да разберем. Но на важните за него е казал, че няма да го видят повече.

Сигурно не са знаели, че ще си посегне на живота, хората вероятно предпочитат да го видят в затвора, отколкото в блатото с крокодилите, ако такъв е избора.

На мен все пак ми е странно, ако е такъв нарцисист  да вземе да си сложи край на живота, ако не се е почувствал притиснат, а то явно никой не е знаел къде да го търси, можеше сигурно да се укрива още дълго и дори да напусне страната. Това е млад мъж с много години пред себе си.

Така историята остава отворена за много спекулации - няма как да разберем какво го е накарало да я удуши, как точно е умрял и той, планирал ли е да се самоубие или внезапно му е дошло... За хора, които са излагали голяма част от живота си на показ е странно така да не остави никакви прощални думи.

# 331
  • Мнения: 1 113
Видео с клипчетата, които Габи е качвала в Тикток. Повечето са с Брайън.


Още не мога да повярвам докъде се стигна.. Disappointed

# 332
  • Мнения: 940
Да, жалко за хубавите младежи. Цял един живот пред себе си... А и за семействата им.

Общи условия

Активация на акаунт