Месец, два, три... АПРИЛчето годината преполови!

• 9 687
  • 349
  •   1
Отговори
# 105
честит РД на Филип@ и от мен.... newsm67
Деичка,дано бързо се оправи малката и да ви олекне........Радост банан (пасиран с кълцалник) я разхлабва, нищо друго,нито круша,нито слива.......

# 106
  • София
Дея, може от антибиотика да не иска да се храни! като го спрете ще се оправи!

# 107
.Радост банан (пасиран с кълцалник) я разхлабва, нищо друго,нито круша,нито слива......

мерси много фурор - сега остава да ми кажеш и какво е кълцалник че не знам Embarassed

# 108

Да и аз така мисля,ще видим след 7 дни като го спрем,сег аи даваме и витамини,които
пък са за регулиране на апетита  Rolling Eyes

# 109
Дея, много цунки на мини - Деичка! Дано се оправя бързо-бързо и да й се върне апетита!

Филипка, честит рожден ден! Бъди весела и здрава!

Ние чакаме татито да се върне от София и ще ходим да гласуваме, а сега излизам с малкия. Тук е облачно, но е тихо и не вали.

Аз уча Иво да говори  Mr. Green Засега сме стигнали до "абебе", "бабабв", "агу" и - моята гордост - "еуааа" за елда  Mr. Green вчера почна да се отпуска и да мамосва, но това не го е чул никой друг освен мен, така че инфото е все още неофициално  Laughing Много е смешен като почне да бълболи и да гледа сериозно, а ако никой не му обръща внимание, пищи ултразвуково и се сърди.

# 110
Да и аз така мисля,ще видим след 7 дни като го спрем,сег аи даваме и витамини,които
пък са за регулиране на апетита  Rolling Eyes

Деичка много съм изкуфяла, чак сега направих връзката антибиотик - разтройство  ooooh! Много пъти лечението с антибиотици влошава разтройството, на вас изписаха ли ви Ентерол или давате нещо друго? Предполагам че лекарите са предписали всичко каквото е нужно, но за всеки случай да си кажа - в такива случаи се дава не просто нещо от типа на Смекта, което облепва червата отвътре и така предотвратява спазмите, а нещо от типа на Ентерол, което съдържа полезни живи бактерии или дрожди, за да се възстанови микрофлората в червата която е увредена от антибиотика. Има различни лекарства от този тип и повечето са подходящи и за бебета, сещам се в момента и за Нормофлор - то е аналогично като действие на Ентерола. Не знам дали това ще ти е полезно като информация или може би вече го знаеш.

# 111
.Радост банан (пасиран с кълцалник) я разхлабва, нищо друго,нито круша,нито слива......

мерси много фурор - сега остава да ми кажеш и какво е кълцалник че не знам Embarassed
хахахахахаха, ами така казвам на дървения уред,с който накълцвам чесън за салата в хаванчето(по-точно кълцаник му викаме),ами така му викаме в нашия край Северозападналия, по други места не знам как се зове...

# 112
ами кълцалник казвам ето на това нещо:

# 113
Момичета, едно въпросче към тези, които приготвят сами пюретата, а именно: как прибавяте зелен фасул/боб, със шушулките или само бобчетата и ако са само бобчетата - махате ли им ципата или пасирате с нея. Благодаря   bouquet

# 114
Ади, май Цвети беше писала, че приготвя зеления боб цялостно - със все шушулка и бобче. Ако ти се занимава да белиш ципите от бобчетата обаче, ще намалиш драстично газоотделянето   Mr. Green

# 115
Филипа Честит Рожден Ден
Много здраве, щастие и красиви моменти.
Да печерпя и аз за нашия 7-ми месец

и нашите малчовци пораснаха Simple Smile Когато видя сега бебе на по 2-3 месеца се питам дали Мишо е бил толкова малък.
Зелен боб аз сварих със шушулките, само конците по краищата махнах. Пасирах и го замразих във фризера, но още не съм му давала от него.

# 116
Здравейте сладурски мами и бебоци. И аз да почерпя виртуално  newsm38  Wine Glass Drunk  beer днес е първата годишнина от сватбата ни.
Честит рожден ден на Филипа желая ти много приятни емоции да си най-щастливата и горда мама.
Дея радвам се че и при вас нещата са се нормализирали и стискам палци малката принцеса напълно да се възстанови и да си възвърне изгубените килограми и апетит.
Не съм писала отдавна, но да се отчета и аз: все още и ние не сме от озъбилите се (въпреки че аз вече започвам да се озъбвам). Не знам криза ли е, що е , но се буди човека по 2-3 пъти на нощ, за да суче, а по-рано си спеше 8-9 часа без да гъкне дори. И това е вече 3-та седмица, а аз направо съм гроги Tired За изправянето и Део се изправя само ако му подам ръце - сам не може, но той още не може и да седи седнал сам, но това не ме притеснява, защото с всеки изминал ден стои все по-стабилно. За М мога да кажа че се завърна при мен преди 2мес. но още е много нередовен но при положение че още се кърмим предполагам че е нормално и не е  с по-тъмен цвят, но пък е само по 2, максимум 3дни - абе хормони, иди ги разбери.

# 117
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ФИЛИПКА!
БЪДИ ВСЕ ТАКА ОБИЧАНА И СИЛНА ЖЕНА!!!

Честито на всички месечинковци  bouquet
Деичка, целувам ви в малката Деичка Heart Eyes Радвам се, че имаме вести от вас
Вени, и вие да се оправяте бързо
Цвети, я кажи с тебе ли го мериха Хрис, браво на вас ей, 10 кила и половина, целувки на сладура! Heart Eyes

Хайде да ви се похваля - че и 2рото зъбче отдолу вече е избило Joy, дано всички зъбчета излизат така - просто констатирам, че са там - без нерви, без плач и кривене Crazy

ние стъпваме на цяло стъпало, иска все да е прав и ходя с едни ластични ленти на китките, защото много ме болят Cry

тази попара и на мен хич н еми се нрави, майка ми само ме пита кога ще му давам, за кисела се разбрахе, че няма да види такова нещо - засега сме на оризовата на Нестле, после съм му взела на Милупа

а зеления боб - какъв вземате сега? newsm78

# 118
човек се учи докато е жив - не се бях сетила въобще че може да се пасира и с кълцалник (аз му виках чукало, ама кълцалник по- ме кефи) - мерси за идеята  Simple Smile

# 119
Фурор, а пък баба ми му викаше кЪлцаник, но не знам нейна вариация ли е, или в нейното село така са му викали  newsm78.

Дея, добре сте се завърнали и бързо да се възстановите  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт