Деичка,дано бързо се оправи малката и да ви олекне........Радост банан (пасиран с кълцалник) я разхлабва, нищо друго,нито круша,нито слива.......
Много пъти лечението с антибиотици влошава разтройството, на вас изписаха ли ви Ентерол или давате нещо друго? Предполагам че лекарите са предписали всичко каквото е нужно, но за всеки случай да си кажа - в такива случаи се дава не просто нещо от типа на Смекта, което облепва червата отвътре и така предотвратява спазмите, а нещо от типа на Ентерол, което съдържа полезни живи бактерии или дрожди, за да се възстанови микрофлората в червата която е увредена от антибиотика. Има различни лекарства от този тип и повечето са подходящи и за бебета, сещам се в момента и за Нормофлор - то е аналогично като действие на Ентерола. Не знам дали това ще ти е полезно като информация или може би вече го знаеш. 
Когато видя сега бебе на по 2-3 месеца се питам дали Мишо е бил толкова малък.
днес е първата годишнина от сватбата ни.
За изправянето и Део се изправя само ако му подам ръце - сам не може, но той още не може и да седи седнал сам, но това не ме притеснява, защото с всеки изминал ден стои все по-стабилно. За М мога да кажа че се завърна при мен преди 2мес. но още е много нередовен но при положение че още се кърмим предполагам че е нормално и не е с по-тъмен цвят, но пък е само по 2, максимум 3дни - абе хормони, иди ги разбери.
Радвам се, че имаме вести от вас
, дано всички зъбчета излизат така - просто констатирам, че са там - без нерви, без плач и кривене