Честита годишнина на musashy - още дълги години любов и разбирателство в семейството!

СмиНсЧо, честито ви второ зъбче, дано всичките така да покарат - неусетно!
Аз обявявам официална стачка на пюретата
- до снощи все се питах дали това нощно пищене и неспане на Маги не е заради предизвикани от пюретата колики, но след тази нощ окончателно се убедих, че това е причината. По същия начин се държеше и в началото с коликите. Затова ги спирам временно пюретата, утре ще се обадя на доки да се консултирам какво да правя от тук нататък, в горния форум ме посъветваха да пробвам с каши, по-щадящи били. Но да видя какво ще каже и док.
На моменти даже и цица не я успокоява, докато не пръцне спасение няма, в следствие на което мама е ей така

Горкото ми дете - явно нищо друго освен кърма не му понася, на мен не ми пречи, но нали все пак в един момент ще трябва да почне да я де и друго. Тогава какво ще правя, направо не знам.
Айде наоплаквах се, отивам да врътна нещо с брюкселско зеле и да
и пак ще дойда.
.
.
.
, и не мога да се цедя...Мислите ли че за 8 месеца са малко 2 млечни хранения?
, които смяташ да правиш - например елда, ориз, просо, пасирано със сирене за закуска. Можеш да добавиш и сухари със сиренце.
Бъди обичана и желана съпруга и майка!!
Чувствам, че се размазвам откакто е тук... не мога да се организирам да пиша... отпускам се... ама пък имам повече време за себе си 
!!! Ужас, да се надяваме, че бързо ще се пренастрои! Снощи е заспал в 7, защото според него си е осем!