Месец, два, три... АПРИЛчето годината преполови!

• 9 693
  • 349
  •   1
Отговори
# 135
Ох, и Пресил се събуди в седем без нещо, обикновено точно тогава си ставаше, ама беше осем без нещо ConfusedАко продължи така вероятно ще си върне 5-то хранене Thinking

# 136
        baloni baloni   ФИЛИПА   newsm59  baloni baloni
                                                     със закъснение
Пожелавам ти цялото щастие и цялата любов на света да бъдат само за теб, нека очите ти бъдат пълни винаги с блясък и обич, запази силата си и бъди най-гордата майка.               
                           newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
 Знаех си аз, че си скорпион - повечето ми приятели са тази зодия и всички те са силни като теб и много амбициозни.

Ей, тая сутрин много рано станахме всички. Но пък се чувствам пълна с енергия.
В петък нещо нета беше зле, писах, писах - нищо не се публикува и накрая се ядосах и го .....
Бяхме на консултация - Йо тежи 8250 кг. и е дълъг 69.5 см. Взеха ни кръв и урина, но ваксина не ни биха, защото е още хремав. За сравнение Люси на 6м. тежеше 8700, а се роди с 800 гр. по-малко от брат си.
Кашите на Блевит Йоан много ги харесва, особено една с 8 брашна и плодове.
Дея, целувки на малката и дано всички неприятности да са вече зад гърба ви.
И ние събота и неделя бяхме като гаджета - едното дете при моята майка, другото при свекърва ми, а ние - рожденни дни, дискотеки, дори успях да се понапия малко, ама в неделя цял ден давах заето. Добре че свекървата се грижи за Йоан, защото аз не бях в състояние.
Ох, дано само не ме помислите за лоша майка, но понякога имам ужасно голяма нужда да разпусна и да забравя за грижите, да забравя за отговорностите. А когато ми се отдава рядко ми е още по-сладко.

И още нещо- ето малко снимки от нас, пък дано някой ни хареса за зет    tooth
http://images11.snimka.bg/001454974.jpg
http://images11.snimka.bg/001454980.jpg
http://images11.snimka.bg/001442672.jpg

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 08:49 от ЛеСиТо

# 137
сори, грешка  Embarassed а не успявам да го изтрия...

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 09:10 от mama meca

# 138
Здравейте, и ние цъфнахме раничко и даже вече пак заспахме. Нощта беше ужас - носа и е запушен и не може да диша, буди се на 40-60 мин. цяла нощ, издивях Rolling Eyes

По интересната темичка с Кълцалника, хаванче е паничката в която се кълца, а това дето се кълца с него, то е чукало или кълцалник - как ви се струва тази интерпретация  Mr. Green

За М забравих вчера да пиша, дойде ми два пъти на петия и шестия месец, но беше много обилно, яко кръв се изля, чак се бях уплашила но ме успокоиха мами съседки че първите пъти било така. Пък и навреме си спря.

За блевит, щях да питам Филипчето откъде ги намира безмлечните ама се сетих че до нейния квартал трудно ще стигна  Laughing а такава с осем зърна и не знам си колко плода, е абсурд да дам още поне два-три месеца. Май ще пробваме ориз с рожкови на Нестле, макар че леко недолюбвам марката, но пък въпросната каша (това е бившият Синлак) била доста подходяща  за бебчета с екземи и алергии и не запичала.

Да ни минат няколко дни от Инфанрикса и ще почваме заешко да папкаме. Педи е много щастлива че все пак ще давам месо скоро, въпреки добрия хемоглобин, и5 сегаме уговаря отдалеко за сиренето - милата, сигурно мисли че ще оставя детето без млечна храна...

Кой беше питал не помня, май Ванчето? но две млечни хранения са много, много малко за осем месеца, до годинка дори са малко! По-добре като тръгнеш на работа добавяй АМ в пюретата и да му дават с шише на бебчето, ако няма кърма.

Толкова от мен, да пийна кафенце да се освестя че от 10.30 съм на час по кормуване, добре че е дъждовен ден та едва ли ще сте навън с децата по туй време  Mr. Green ама аз да кажа, който е на запад от Хр. Ботев и на север от метрото, да се оглежа тези дни много внимателно преди да пресича  Laughing

Леси, харесваме ви, харесваме  Blush ама май на момата ще и правим колекция, то като не може майка и да избере от толкова лични зетьове дано поне момата да реши, важното е че при всички случаи ще е със свястна свекърва  Peace

# 139
  • София
Мецанке, а на мен почти ми спря! Два дни чернилка само! Това май не е много добре, а?

# 140
  • София
Добро утроооо  Hug Хайде да ни е честито лошото време  Confused Ама няма как рано или късно щеше да стане, хубавото е, че щом вече се развали след него следва хубавото - пролет, лято, цветя, рози....  Mr. Green
По интересната темичка с Кълцалника....
В предишната ми къща т.нар. кълцалник си имаше място и не му виках никак, сега обаче като го търся му викам "Къде това където се чука в него?" и докато обясня на Ст какво търся си го намирам. Всъщност се сещам, че го изхвърлих, защото го измих и мухляса, та трябва да си търся ново  ooooh!

За М забравих вчера да пиша....
И при мен имаше подобно събитие в началото на месеца - колко съм се радвала няма да ми повярвате  Mr. Green Почувствах се самостоятелен и единствен собственик на тялото си  Mr. Green

За ОРиз и рожкови - аз незнам защо толкова се плаша от алергии, да чукна на дърво, никой близък няма, нито малчо нещо е проявил... Та и аз колкото и да не любя Нестлето я взех. МамаМеца имай в предвид, че не е така сладка като ориза, малко е по-безвкусна.

Чудя се, защото кашата ориз и царевица на Фризокрем е толкова сладка, то бива бива ама... ooooh! И не ми става на каша като успея да я направя с кърма, остава си рядка  Thinking

# 141
Добро утро и от нас!
Ние тая нощ не спахме спокойно. Като се събуди към два - първо рева, после си говори...явно се обърка нещо детето с тая смяна на времето. Пък и нали второ зъбче чакаме, може и от него да не спа.
Днес времето е гадно и явно ще си стоим цял ден вкъщи. Кофти работа, като си помисля, че цяла зима ще е така ми призлява направо.
Леси, аз поне изобщо не си мисля, че си лоша майка. При мен уикендът беше абсолятно същия като твоя и си починах супер. Е, и аз в неделя давах заето... Grinning

# 142
ФИЛИПКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  nbirthday/на патерица/ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, БЛАГОДЕНСТВИЕ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ! newsm67  ura  costumed034 lovekiss

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, ИМАЛИ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ ПРЕЗ УИКЕНДА! Flowers Bouquet  party006 Tada

Дея, добре завърнали се!  Hug Дано много бързо и без усложнения се оправяте!  Praynig Целувки на малката принцеса! Heart Eyes

Кашите на Блевит - и ние май ще опрем до тях, че се запекохме  Sad - и аз не знам от какво, а днес смятах да въвеждам оризова каша на Милупа... Rolling Eyes

# 143
мецанке, ама какво те притеснява, кашите на Блевит ги има и само с ориз, ориз и царевица, можеш съвсем спокойно да избереш такава пред оная с 8 неща Grinning

# 144
Hug
Здравейте!!!!!!!!
Не мога да не се похваля - снощи заспа в 10.30, после стана в 4 и малко сука и чак до 7 Mr. Green
Не помня откога не съм спала толкова много и се чувствам супер!

Ваничка, дано всички зъбчета ви излязат така Hug

Нашият ремонт е към края си, и днес имам да си оправям цветята ooooh!

Целувки, до по-късно  bouquet

Знаех си че имаше нещо....може и да ви се стори тъп въпроса ама елдата може ли да има глутен newsm78 аз купих, но снощи ексчето ми каза, че чела, че е за след 8ми месец, дайте съвети моля Hug

# 145
за кашите да ви кажа, от толкова мн марки,които съм накупувала, абе тая Радоска най-много си хареса на Слънчо банановата,ей, ни Милупа,ни Фризокрема,Ни Нестлето,Ни Беби(такива накупувах последно),а Слънчо някой ми подари,добре,че реших да я пробвам и й дадох....май ще й стане любимата......и ще почна да купувам БГ.......Фризокрема и на мен ми се струва мн сладка някаква......
Ах мами-палавници,как ви завиждам благородно......и на мен ми се дивее,но няма как,няма кой да гледа малката............надявам се другата седмица като си отида за юбилея на Майка ми във Видин,да поизлезем с Драго да се повеселим.........ей, в Този Плевен мухлясах,от както резидираме в този град,никаква веселба.........то ние сме си виновни,ей,като сме капризни и по отношение на кръчми и по отношение на музика...........а в Плевен или чалга кръчми,или технодискотеки,Бляк,нищо против,но не е като за нас.......а представяте ли си в един западнал град като Видин - джаз-клуб,ей размазваме се като ходим там.........
аз се отнесох нещо,сори

# 146
смин,аз имам една каша на Беби с елда,пише ,че не съдържа глутен

# 147
  • София
Ей, щом не вали си извеждайте децата, че къде отива имунитета, ако ги държите в къщи? Ще станат кекави!
Енвия, в никой случай не давай ориз днес! Писах ти в темата - мини на кърма само и се оправят веднага!
Елдата не съдържа глутен - аз давам сега на Хип такава каша!

# 148
  • 2 етажа над тавана
Добър ден, момичета и от нас.

Смин, елдата няма глутен, дават я след 8 месеца защото била алерген, поне така четох.

Поспахме тая нощ, та сега не съм  #Silly

Ще поизчакам още малко и мисля да излизам с малката - вярно, душа, ама щом не вали, нищо не може да ни спре. Само ще я опаковам малко повече от друг път и готово  1stroller

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 10:16 от buble

# 149
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден на Филипка! /малко на патерици/ Да си ни жива, здрави и мнооого щастлива! Two Hearts
Дея, дано скоро всичко да се нормализира и малкото слънце пак да се усмихва!  Hug

Сега по темите:
 Satisfied Не можем да седим самички, аз и не го насилвам, не се изправя и не пълзи особено успешно. Зъби казвам, че нямаме, след неколкократно обяснение от разни хора, че кътниците изкарвали накрая. Една лелка преди няколко дена искаше да му бръкне в устата да види, а тъкмо си беше връзвала обувките  #Crazy  Та повече глупави спорове не искам!
 Satisfied Татянка, аз картофите ги замразявам (правя си пюре за няколко дена с различни зеленчуци+картофи) и после винаги си го пасирам пак. Не знаех, че е проблем  newsm78  Какво точно му става на нишестето?
 Satisfied Зеленият фасул го сварявам цял и го пасирам - нищо не му махам, но избирам съвсем млади шушулки, да нямат още бобчета и конци.
 Satisfied Мамо Меца, с овесената водичка можеш да разреждаш пюретата, иначе се съмнявам да я пие малката. Може да добавяш и по малко смлени овесени ядки вече и по-добре спри ориза, че и нас много ни запече.
 Satisfied Хубави пюрета от круша има на Гербер, Мандев и едно на Овко с ябълки и круши.
 Satisfied Аз на кълцаника/чукалото... му викам тълчак. А хаванче е женското на кълцаника  Peace  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт