ФИЛИПА

ама май на момата ще и правим колекция, то като не може майка и да избере от толкова лични зетьове дано поне момата да реши, важното е че при всички случаи ще е със свястна свекърва 
Хайде да ни е честито лошото време 
И не ми става на каша като успея да я направя с кърма, остава си рядка
/на патерица/ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, БЛАГОДЕНСТВИЕ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ!

Дано много бързо и без усложнения се оправяте!
Целувки на малката принцеса! 
- и аз не знам от какво, а днес смятах да въвеждам оризова каша на Милупа... 

аз купих, но снощи ексчето ми каза, че чела, че е за след 8ми месец, дайте съвети моля

Честит Рожден Ден на Филипка! /малко на патерици/ Да си ни жива, здрави и мнооого щастлива! 

Не можем да седим самички, аз и не го насилвам, не се изправя и не пълзи особено успешно. Зъби казвам, че нямаме, след неколкократно обяснение от разни хора, че кътниците изкарвали накрая. Една лелка преди няколко дена искаше да му бръкне в устата да види, а тъкмо си беше връзвала обувките
Та повече глупави спорове не искам!
Татянка, аз картофите ги замразявам (правя си пюре за няколко дена с различни зеленчуци+картофи) и после винаги си го пасирам пак. Не знаех, че е проблем
Какво точно му става на нишестето?
Зеленият фасул го сварявам цял и го пасирам - нищо не му махам, но избирам съвсем млади шушулки, да нямат още бобчета и конци.
Мамо Меца, с овесената водичка можеш да разреждаш пюретата, иначе се съмнявам да я пие малката. Може да добавяш и по малко смлени овесени ядки вече и по-добре спри ориза, че и нас много ни запече.
Хубави пюрета от круша има на Гербер, Мандев и едно на Овко с ябълки и круши.
Аз на кълцаника/чукалото... му викам тълчак. А хаванче е женското на кълцаника
Препоръчани теми