💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 139
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 690
И какво като говорят. Какво ще се промени. Ще вземат наградата на Добрин и ще я дадат на Веско и Юлиян ли. Веско и Юлиян казаха доста неща. Който иска е чул и разбрал. Останалите се надяват Мани да отпадне скоро

# 691
  • Испания
Ще се промени това, че ще излязат от ролята си на глупаци, които не знаят какво подписват, а после мрънкат.
Ако са ги излъгали, оставя удовлетворението да го кажат в прав текст, а не с намеци. Излиза и казва, след като много скача: финалът се преигра три пъти, за да спечели Добрин. Ама трябва да имаш нещо, което да ти е на мястото, за да го направиш.

В крайна сметка Тодор говори в лайвове, но дотам. Поне говори директно.

Александър каза много повече от всички, които уж говореха. Ще видим какво ще стане по-късно.

Всеки има различно виждане по въпроса. Това е моята гледна точка и няма да споря с никого.

# 692
  • София
Какво са това лайвове, съжалявам, че питам Grinning Знам, че сте машини и ви е досадно някой заек като мене да не знае амааа... с нахалство към прогрес, та:
Къде ги гледате?

# 693
  • Козлодуй
Много ми хареса Симеон че сподели оскъдната си храна с Виктория Simple Smile Преди години Мартинов си криеше храната от съперника за да не го победи Simple Smile Изобщо Симеон е много добър отшелник Simple Smile

# 694
  • Вестерос
Какво са това лайвове, съжалявам, че питам Grinning Знам, че сте машини и ви е досадно някой заек като мене да не знае амааа... с нахалство към прогрес, та:
Къде ги гледате?
лайфове- лайф, на живо, в инстаграм на живо пускат видеота и отговарят на въпроси

# 695
  • София
Аааааа, разбрах, мерси за инфото. Ще взема да го видя тоя инстаграм накрая, значи.

# 696
  • София
Пък в мен останаха някакви съмнения в победата на Морунов.Неговата греда по време на стрелба винаги беше опряна в земята.Но нямам против.Той се нуждаеше най-много от награда.Бойците станаха най-богати-да видим дали на евентуален съвет ще им предлагат пак изкушения.
Не разбрах в случай,че някой победи Симеон-той ще отпадне от играта или ще заеме мястото на победилия го.

# 697
Би трябвало да отпадне. Нали другите не трябва да знаят за плажа на отшелника...

# 698
Не разбрах в случай,че някой победи Симеон-той ще отпадне от играта или ще заеме мястото на победилия го.
Отшелника е само един. Който загуби двубоя отпада, като оставя на победителя грошовете, ако има такива. Т.е. победителя получава винаги 100 гроша за победата + парите на победения.

Редакция
Пък в мен останаха някакви съмнения в победата на Морунов.Неговата греда по време на стрелба винаги беше опряна в земята.Но нямам против.Той се нуждаеше най-много от награда.
Според мен Морунов изигра тази част на играта най-умно.
Не се опита да балансира на гредата като Валентин и Братоев, а просто я застопори за земята с един крак в средата на гредата и един крак в края, наместваше внимателно топката на летвата и след това отделяше задния крак към предния и стреляше в тези 1-2 секунди в които гредата беше във въздуха.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 14:22 от Bengun

# 699
  • До морето
А какъв да е стимулът на отпадналия да се бие с отшелника?!?!? Елия се на@ка като видя къде живее тоя. Виктория и тя се оглеждаше като пингвин в топла вода. Ще победя в битката и наградата е да стоя неизвестно до кога като кукумицин, за се побъркам сама без да има с сой да обеля 2 думи и на всичкото отгоре без храна и вода, без подслон и без огън??????
Поне да им бяха уредили една мини резиденцийка, легло, храна, покрив, комфорт. Това за една изгладняла Виктория дето прекара цялото си време на реката щеше за е много по-голям стимул. А и на всеки друг. Имаш комфорт, имаш спокойствието, че не се занимаваш с интриги и коалиции. А така -бий се тука и като спечелиш ще те пратим на по-кофти място от това на лузърите.

# 700
  • Варна
Относно Симеон си мисля, че този персонаж остана извън актуалното  действие в играта. Не е в отборите, не участва в междуличностните отношения, рядко го дават, не е интересен на зрителите и същите зрители нямат изградено мнение за него, но трупа грошове.

Виждам как в един момент актуален участник в шоуто ще катурне Симеон и изведнъж този участник ще се превърне в най- богатия човек. Ще си купува имунитет или предимство в по- напреднал етап от играта. Симеон ще го играе касичка за време определено от продуцентите. Ще ми е интересно да видя на кого ще дадат грошовете на Симеон и кой участник ще получи толкова голямо предимство. Simple Smile

# 701
А какъв да е стимулът на отпадналия да се бие с отшелника?!?!?
Място в играта. По-голям стимул няма. Останалото е въпрос на мотивация.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 14:38 от Bengun

# 702
  • София
Хора,
мерси, че ме светнахте за инстаграм. Аз имам профил там, без публикации, колкото да следя 9 приятели от чужбина, които са ми близки и нямат fb. През ум не ми беше минавало да се разтърся в платформата и да видя какво става. Прегледах профилите на няколко участника от ИВ, отвратих се и приключвам с тези глупости, няма да довърша сезона и няма да гледам следващите. Всичко е много тъжно. Почувствах се като в мрачен сезон от Black Mirror за тия няколко минути в платформата.
Чакат ме 3 дебели книги за изчитане преди да ми свърши майчинството след месец и половина и ще наблегна на това.
Успех на вас и успех на хората, които подкрепяте, приятно гледане и до нови срещи във форума. Balloon Flowers Bouquet

# 703
  • София

Поне да им бяха уредили една мини резиденцийка, легло, храна, покрив, комфорт. Това за една изгладняла Виктория дето прекара цялото си време на реката щеше за е много по-голям стимул. А и на всеки друг. Имаш комфорт, имаш спокойствието, че не се занимаваш с интриги и коалиции. А така -бий се тука и като спечелиш ще те пратим на по-кофти място от това на лузърите.

Точно това си мислех и аз.  Ако случайно съм играч (макар, че докато съм с всичкия си няма да отида в тая боза) и изпадна няма да имам никакъв стимул да играя, за да отида на пуст плаж, където нямам какво да ям и да спя без покрив и топлина. Просто няма да стане, по-добре да се прибирам  при семейството си.
Самотата не ме плаши. Даже би ме привлякла идеята да стоя далече от интриги и токсични хора. Обаче да имам поне минимални нормални условия на живот -  храна, топли дрехи,  палатка, ако не къща.

# 704
  • Sunshine state
Той пък щото Симеон спи на скалите. Глупости. И го хранят, и го поят, споко.

Общи условия

Активация на акаунт