💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 139
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 705
Преди малко се изненадах, че Пламен от ИВ втори сезон е вратар на "Марек" Дупница. ММ им гледа мача и аз виждам позната физиономия, питам го как се казва вратаря, казва Пламен Младенов. А аз си мислех, че е пожарникар...

# 706
  • Испания
Пожарникар е и играе футбол. Рекламираше някакви футболни ръкавици по време на техния сезон. Не им следя вече профилите.

Открих му профила. Много е отслабнал. Тази снимка е от 22 юли.

Ето го с екипа на "Марек", рекламирайки ръкавиците - https://www.instagram.com/p/CM4sBsoFZJr/

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 15:03 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 707
  • До морето
Той пък щото Симеон спи на скалите. Глупости. И го хранят, и го поят, споко.

Ми именно! Защо не го направят както трябва! Така хем няма да е така 100% прекопирано от Сървайвър.
Ако има комфорт на битова ниво, има грошове - даже може да му пускат и кадри от племената. Така отшелникът ще е с едни гърди напред, защото ще има най-ценното в една такава игра -ще знае какви са отношенията и коалициите в другите племена.
Информацията ще е от ключово значение при сливането на племената.
Мисълта, че другите ще се трепят в битки, ще зъзнат, ще гладуват, ще се карат, ще се коалират, ще лицемерничат, - а ти си седиш като пич и ги наблюдаваш отстрани като пионки на шахматна дъска.

Тупарев, потърси ме на ЛС 😃

# 708
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
E,kak ще спи в скалите?
Плажа на Симеон е на 20 метра от рибарската колиба от сезон 1,друг обект на продукцията.Наистина ли не можете да сметнете 1+1 и да си дадете сметка,че Симеон няма как да нощува на плажче 2 на 2 метра и да яде една жаба на ден? Laughing
И го хранят,и го подслоняват.В цветущи сили е и като го гледам,не е заслабнал и грам.

Тези на реката също смятам,че им дават някаква минимална дажба храна.Че как без храна и вода,хората ще измрат там + тежките физически битки.

За мен играта ще приключи след излизането на Андрей,когато и да се случи това.За мен е еквивалента на Юлиян и от този сезон,никой не е толкова "чист" в изпълненията си,както той.Изграе с такава лекота,като перце във въздуха е.

# 709
Още от инвентара на г- ца Тъ.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 16:54 от victoria vassileva

# 710
Според мен пък са много несправедливи капитанските награди. Значи за тези, които са в стопанството и в резиденцията, има избор от грошове и предимство за племето. За тези на реката - грошове и ПИЦА ! Сериозно ли си мислят, че една глупава пица се равнява на предимство за племето.. От тая пица се падат по 1-2 парчета на човек, което е пълна подигравка, предвид, че не са яли нищо с дни. Поне да предлагаха някакво месо, ориз, картофи и подобни, които могат да си ги приготвят на огън, да си имат за няколко дни и наистина да се подсилят. Особено пък с това, как се мъчат да ги дразнят с пицата, ще кажеш някаква златна. Тя не стига, че от размахване наляво надясно вече не е топла ами ии не знам и аз. Супер нелепо е. По-нелепо е....и от....говора на....Симеон....и скъпия....му....щраус.

# 711
  • Sofia
.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 17:48 от Doli

# 712
  • Козлодуй
Doli, по нагоре вече го споделиха Simple Smile

# 713
  • Испания
В промото Морунов пада жестоко. Толкова е опасно! Може да остане инвалид за цял живот. Не знам с кой акъл се записват тези хора за формата.

# 714
За мен наградата е смешно малка сравнено с това, което трябва да издържат в игрите, където може да умреш от глад или да се инвалидизираш от падане..

# 715
  • Испания
Няма нищо по-ценно от здравето. И милион лева да е наградата, ако има и минимална опасност да останеш в инвалидна количка или да се пребиеш до смърт, не е оправдано участието в подобно съмнително начинание. А повечето там са, за да станат известни или разпознаваеми. Да се радват близки и далечни, че ги гледат по телевизора.

ГоспоИца Тъ, например, не поема никакъв риск, защото тя не плува, не познава тревите и т. н.

# 716
Мани трудно ще се качи на платформата ако падне във водата.

# 717
  • Испания
Няма такава опасност, защото няма да я сложат на този пост.

# 718
Няма нищо по-ценно от здравето. И милион лева да е наградата, ако има и минимална опасност да останеш в инвалидна количка или да се пребиеш до смърт, не е оправдано участието в подобно съмнително начинание. А повечето там са, за да станат известни или разпознаваеми. Да се радват близки и далечни, че ги гледат по телевизора.

ГоспоИца Тъ, например, не поема никакъв риск, защото тя не плува, не познава тревите и т. н.
ГоспоИца Тъ най вече се пази щото няма доста органи. Да опзаи поне останалите.

# 719
Няма такава опасност, защото няма да я сложат на този пост.
Ако правилно помня е щафета, всички минават поне по един път през гредите.

Общи условия

Активация на акаунт