💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 133
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 780
Не разбирам тук стратегията на Неделчо. И съм сигурна, че не е толкова некадърен в мятането на вода. Нарочно къпе Мани.

# 781
  • София
Приключенците са много зле дотук. Дано се сработят. Семира нищо не прави към Милена. Неделчо е трагедия, според мен саботира, което е много жалко. Мани пак зле. При шампионите Габи е слабото звено, но Андрей е железен. Той, Алекс и Борис имат страхотен синхрон. Стоян също много зле, колко кофи обърна.
Не ми харесва играта нещо.

# 782
И аз съм сигурна, че глупака Неделчо саботира.

# 783
Неделчо какво предимство очакваше? пълна колба и едно преминаване до понтона за слава?

# 784
  • Испания
Според мен и Стоян "прави сечено" на Морунов. Голуми злобари са в това племе.

# 785
Искам Шампионите да спечелят. Другите са трагични.

# 786
  • Испания
Чухте ли коментарите на шампионите: как капитан ще вземе грошове?

# 787
Играта може да стане в пъти по-добра ако Продукцията за следващите сезони добавят ротация на играчите с кофата .. Взимаш кофа, след това заставаш втори, втория застава трети, а човека на гредата отива да плува за следващата кофа.

# 788
  • Брюксел / София
Мани е страшно нагла. Морунов й даде възможност да си избере пост, а сега плюе по Соня, че стои и ги гледа. Е, какво да направи Соня да вземе да тропне едно хоро?! Изобщо Мани и Неделчо са страшни издънки. Неделчо не може да се надскочи: не му се получи да приеме, че Морунов е взел парите.

# 789
Може ли ако някой има инфо за победителя да ми пише на лично, че не е Неделчо или Паулина, да мога да си гледам спокойно Simple Smile

# 790
АХахаха .. Димо сипва :
И ето, Семира взима тактиката на Неделчо Simple Smile

# 791
Чухме ги, ама ако си имаха едно такова "мани" в племето, друга песен щяха да пеят.

# 792
Те са задружни и за това не си го представят може би. Ако знаеха какви са им отношенията сигурно нямаше да се чудят

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 22:14 от Lafusko

# 793
  • София
Двамата наглеци Неделчо и Мани, след като явно провалят отбора, наглеят още повече и дуднат, че ако имали предимство, отборът щял да спечели... демек предимството щеше да помогне на Неделчо да изпрати струята по предназначение, а онази с миглите-юргани да я посрещне както трябва... въх... Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 794
Не ми е жал за Морунов, но ми е много жал за Стратимир, че е в един отбор със Семира, Милена и Туджаров. Трябваше да има четвърто племе и то да е от тях тримата плюс Мани.

Общи условия

Активация на акаунт