💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 105
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Сега гледам промото.ГоспойцаТъ са я сложили на последен пост на кофите Simple Smile Неделчо направо й хвърля една кофа на косата-аууу,тя се снишава,голям цирк ще бъде тази вечер.
Бойците искат да са на съвет и точка Simple Smile

# 721
Дано Морунов е добре, че падането изглежда кофти.
Много се чудя кое племе искам да падне довечера. Бойците - Мани има имунитет, но Соня много ме дразни и искам да е на номинации. Има голяма вероятност Неделчо да е номиниран, но не вярвам да отпадне токова рано. Силен играч е и поне играта с него би била интересна. Все ми е тая за Мартин и Стоян, а Морунов хич не вярвам да е на пангара. Шампионите - искам Братоев да е номиниран, но по някаква причина него няма да го пипнат. Пак ще прецакат Андрей. Симпатични са ми също Алекс, Бети и Боби, но същевременно не ми пука толкова за тях. Андрей ми е топ в това племе. Приключенците - сякаш най-лицемерното племе. Милена нямаше силен старт, но в последните игри показа добро представяне, а и е супер нормално момиче. Тя ще е отново на пангара. Искам вече да гонят Туджаров, който е посредствен играч и дървен философ и почна да дразни. Поли е може би най-добра от жените, но и за нея няма да ми е мъчно вече. Не съм луда фенка на никой от сините.
Уж силен каст (особено мъжкия), но за момента стискам палци само на Андрей, Неделчо и Морунов.

# 722
  • София
За мен е необяснимо как жена, направила се сама на чучело в лицето има самочувствието да нарече друга жена плашило (не че Мани-то не е такава). Тази Соня виждала ли се е в главата на какво страшилище се е докарала, че се подиграва на външния вид на другите??

# 723
  • София
Гадно пада Морунов, но тези сглобяеми неща, за да стоят над водата, не са толкова твърди, си мисля аз. Та в тоя ред на мисли, се надявам, че нищо му няма.

# 724
  • London
В промото Морунов пада жестоко. Толкова е опасно! Може да остане инвалид за цял живот. Не знам с кой акъл се записват тези хора за формата.

Не е чак толкова страшно падането според мен в случая. Дори не мисля, че ще се стигне до лекар.

# 725
Това падане не е толкова зле, може да си натърти опашката.
Но аз се замислих за предната игра със "сляпата баба", когато стоящият на кулата трябваше да поеме балата със сено. Ми мъжете как да е, ама крехката девойка тежи съизмеримо с балата и ако се беше навела съвсем малко повече щеше да падне от нам колко си метра. А обезопасяване - никакво. Във всяка бяла държава щяха да са с колани и осигурително въже.

# 726
Няма такава опасност, защото няма да я сложат на този пост.
Ако правилно помня е щафета, всички минават поне по един път през гредите.
Няма да се изненадам, ако тази година правилата са променени, специално заради пишман плувкинята и примерно един участник от племе не трябва да плува.

# 727
  • Буркина Фасо
Това падане не е толкова зле, може да си натърти опашката.
Но аз се замислих за предната игра със "сляпата баба", когато стоящият на кулата трябваше да поеме балата със сено. Ми мъжете как да е, ама крехката девойка тежи съизмеримо с балата и ако се беше навела съвсем малко повече щеше да падне от нам колко си метра. А обезопасяване - никакво. Във всяка бяла държава щяха да са с колани и осигурително въже.
като гледам с ква лекота жените вдигаха балите надали са били истински.

# 728
Дано Морунов е добре, че падането изглежда кофти.
Много се чудя кое племе искам да падне довечера. Бойците - Мани има имунитет, но Соня много ме дразни и искам да е на номинации. Има голяма вероятност Неделчо да е номиниран, но не вярвам да отпадне токова рано. Силен играч е и поне играта с него би била интересна. Все ми е тая за Мартин и Стоян, а Морунов хич не вярвам да е на пангара. Шампионите - искам Братоев да е номиниран, но по някаква причина него няма да го пипнат. Пак ще прецакат Андрей. Симпатични са ми също Алекс, Бети и Боби, но същевременно не ми пука толкова за тях. Андрей ми е топ в това племе. Приключенците - сякаш най-лицемерното племе. Милена нямаше силен старт, но в последните игри показа добро представяне, а и е супер нормално момиче. Тя ще е отново на пангара. Искам вече да гонят Туджаров, който е посредствен играч и дървен философ и почна да дразни. Поли е може би най-добра от жените, но и за нея няма да ми е мъчно вече. Не съм луда фенка на никой от сините.
Уж силен каст (особено мъжкия), но за момента стискам палци само на Андрей, Неделчо и Морунов.
Братоев няма да го пипнат.Андрей ще го отнесе.
За бойците Морунов също.Там ще стане това, което е решила продукцията.Сценарият е толкова ясен, че вече  на Неделчо не му се получават уж неговите размисли.
Сините пак ще отвеят Миленка, нищо  че имам нареди пъзела.Там номинацията ще е на база най-добре справил се играч .
..
Сори, пиша от телефон, нямам опция "спойлер", както и нямам  "факсове" отвън.
Така, че ще пиша каквото мисля независимо, че може да съвпада с инфо за спойлер.
И не Смайли е развалила темата Си, а внася свеж въздух в иначе безмислени словоизлияния за ...
Който не харесва , да не ме чете!
Приятно гледане тази вечер!
Отивам за пуканки!

# 729
Морунов ако отиде до болницата за преглед след това падане, ще пропусне номинациите. Предполагам тогава Соня ще е номинирана от неговия лагер. От другата групичка дано е Неделчо и да отпадне в някоя женска битка.

# 730
В промото Морунов пада жестоко. Толкова е опасно! Може да остане инвалид за цял живот. Не знам с кой акъл се записват тези хора за формата.

Супер опасно е такова едно подхлъзване и падане на гръб Sad
Дано все пак тези плоскости са от мекия тип Simple Smile

# 731
Морунов вероятно е преживял и по страшни неща. Нищо му няма от това падане. Въпреки, че съм съгласна, че безопасността на игрите е на нулево ниво. Дори за змиите като се замисля,  или за тези буболечки при отшелника...

# 732
Ако договорът е 6 месеца, защо досега никой от предишните сезони не е разказал истината за предаването?

Според мен в случая се има предвид инфо, което не е забранено да бъде изнесено, но не и преди края на формата.

# 733
  • London
Морунов вероятно е преживял и по страшни неща. Нищо му няма от това падане. Въпреки, че съм съгласна, че безопасността на игрите е на нулево ниво. Дори за змиите като се замисля,  или за тези буболечки при отшелника...
Няма как да има нулева безопасност.....в такъв род предаване. Риск винаги има.

# 734
Според майка ми всички, които участват в подобен тип формати, са глупави. Май ще излезе права.

Общи условия

Активация на акаунт