💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 148
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 915
Абе те бая ѝ бяха набралли на снощната игра където ги упътваше от кулата, но нали отидоха в резиденцията и се разми работата.

# 916
  • Вестерос
Мисля, че ще паднат бойците, а приключенците ще номинират Семира и Милена

# 917
  • София
Все по-скучни стават игрите.

# 918
  • Sofia
А на мен ми се иска да отстрелят Туджарката, ама вЕрно остаря за няма и два часа. Такава немощ не бях виждала (освен от Мани), разбира се. Много шум за нищо се оказа Туджарката, да си ходи, да не се мъчи.

# 919
За мен Соня не е интригантка, истини казва.
Истината понякога е субективно нещо. За мен не казва истини, за теб може, но не е ли интригантско, че ги казва тези въпросните "истини" зад гърба на хората?
Да говориш истини зад гърба на хората и да създаваш интриги са две различни неща. Интригите в червения отбор ги започна Неделчо, когато Стоян му каза в очите кои са двамата, които от самото начало е решил да не номинира. А той си го беше взел решението още в началото на база някакви си негови принципи - дали защото и тримата са държавни служители, дали защото Морунов и Соня са му изглеждали най-читавите в отбора, дали защото са му близки до възраст и разбирания - той си знае. Но от тук тръгна Неделчо с драмите, цирковете и интригите. А да му изкоментираш простотията, или тази на Мани - ами за мен не е интрига, особено ако си там и се налага да ги търпиш 24/7.

# 920
  • Вестерос
Морунов е на 32, как близки до 51 години... Неделчо мисля, че е даже по-възрастен от Морунов.

# 921
Не знам на колко години са, обаче определено Морунов и Соня се държат и изглеждат като по-зрели хора - Мани, Стейси и Неделчо са тотални шматки. Военният е като някакъв неодушевен предмет и не се държи никак, но и той изглежда по-млад.

# 922
  • Sofia
Неделчо е на 38 години (роден е на 10.12.1982 г), много незрял ми се вижда за тази възраст. Мартин е роден през 1989 г., Морунов му е набор, Соня на 42, Манчо е на 34, а Стоян на 51 г.

# 923
Здрави нерви има Морунов, адмирации! Не знам как издържа 24/7 онзи мърдаход Мани, то си е цяло геройство. А в комбинация със злобното, хитро и подмолно човече Неделчо, нещата са на ръба да излязат извън контрол.
Да си ходят! Първо Неделчо,  че е в дъното на събитията. А МанитУ заслужава да се мъчи на реката.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 06:54 от _Hope_

# 924
  • Sofia
Точно днес коментирахме с мъжа ми как голяма част от участниците в отбора на "Бойци"-те визуално не кореспондират на възрастта, която са посочили.
Няма как да приема, че Морунов е 32-годишен мъж. Пълен абсурд. На мен ми бие по-скоро на 40+, ако не и към 50. Та, той в действителност е връстник на Туджаров, а по мое мнение, при определени обстоятелства, Туджаров би могъл да мине дори за син на Морунката.
Мани и Соня също изглеждат значително по-възрастни, с поне 5-10 г.
Стоян леко младее, макар да е грозноват.
Неделчо също ми изглежда доста по-малък, отколкото, всъщност, е.

# 925
  • London
Според мен днес Неделчо нарочно се гавреше с кофата. Направо наказаха Морунов за жълтиците дето взе.....  Ще ги видим утре, малко съм скептична за победа тяхна.

Положението при Приключенците  не е никак розово, уж хапнаха и пак са леле мале. Там мъжете им са май гола вода, този Рабухчиев за мен е за спешна номинация. Нито се оказа, че сила има, нито е бърз, някой беше се изпуснал от другите племена.... нещо от рода на ''Ще вземе химията''...по отношение на него.  Аз лично бих го номинирала веднага, къде с него там и без ( иначе визитката все едно Шварценегер ) ще влиза беше. Семира тая седмица й е време също.... пък вече, ако са голямата работа следва да се върнат.

# 926
Стратимир и Валентин са добри като играчи, нямам мнение за Рабухчиев и не ми е особено интересен. От мъжете Туджаров е най-зле - посредствен, но с голяма уста и много претенции. Някои тук  в темата го смятат за голям стратег, той също се смята за такъв, но според мен е въздух под налягане. От мъжете на Приключенците той пръв трябва да изгърми. От жените Семира, но Поли макар и силна в игрите, почна сериозно да ме дразни - лигла и половина. На Милена й симпатизирам, но вярвам, че скоро ще отпадне.
Приключенците като племе не стават. Не са и интересни.
Неделчо прави всички тези глупости и мели като за световно - това според мен е от страх. Незнайно защо - той е силен като играч и не вярвам лесно да отпадне. С тези приказки и коалиции с Манито си прави лоша услуга. Дано малко се успокои. Още не съм го отписала като фаворит, но същевременно ме дразни.
Андрей все още си ми е топ фаворит и си мисля, че ако беше на мястото на Боби в играта, Шампионите може би щяха да спечелят по-бързо.

# 927
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Морунката е 89-ви набор??
На мен ми прилича на 40годишен,челото му е сбръчкано и въобще не излъчва младост.Неделчо на 38?? бих му дала 28-30 макс!

Хареса ми играта.Съжалих Морунов,не заслужава този калпав отбор.

# 928
  • Sunshine state
Много противен тоя Неделчо, от самото начало не ми харесва. Мани е ясна, ама тоя наречен "интелигентен" човек от някои потребители е дребна, злобна душица. Дано го изхвърлят като мръсно куче и да си отиде и преди Мани. Тя е бита карта и без това.

# 929
  • earth
Лелеее, Морунов бил на 32! На мен ми разглежда над 40.

Хора, не си бръчкайте челото ненужно (а то рядко е нужно). Хем състрарява, хем ви прави да изглеждате глупави. Особено ако ви е ниско.

Между другото, наблюдавайте във филмите - колкото е по-слаб един актьор (актриса), толкова повече си бръчка челото.

Общи условия

Активация на акаунт