💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 134
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 960
  • Испания
Според мен не е смешно, според Неделчо, който снощи се забавляваше, да.

# 961
Очаквах самоирония от Неделчо за играта му вчера в рисунка, не това.

# 962
  • Sofia
Бедна душичка (не във финансов аспект) е Неделчо, каква самоирония очакваш. 😊

# 963
  • Испания
Очаквах самоирония от Неделчо за играта му вчера в рисунка, не това.

За самоирония е необходима интелигентност, каквато се заблуждавах, че има. В началото се чудех какво прави в този формат, след като видях анимациите, реших, че съм сгрешила и пак съм се подвела по външността, но сега вече всичко идва на мястото си. Има талант, но интелигентност - не.

# 964
  • London
Лелеее, Морунов бил на 32! На мен ми разглежда над 40.

Хора, не си бръчкайте челото ненужно (а то рядко е нужно). Хем състрарява, хем ви прави да изглеждате глупави. Особено ако ви е ниско.

Между другото, наблюдавайте във филмите - колкото е по-слаб един актьор (актриса), толкова повече си бръчка челото.

Начин на живот, гени, стрес.... много неща се отразяват. Наистина изглежда по-голям Морунов, но е хубав мъж. Ще кажеш, че старец обсъждате тук.....

# 965
  • Sofia
Наистина изглежда по-голям Морунов, но е хубав мъж. Ще кажеш, че старец обсъждате тук.....

Е, не, и за мен със сигурност е привлекателен, но го възприемам като зрял мъж. А 32-годишен потенциално ми е по-близко до младежите, като възрастова група. Та, заради това се зачудих.

# 966
И на мен ми харесва Морунов.

# 967
Затвърждава ми се мнението за краен победител/доста е рано де/да са Морунов или Андрей.Щеше да е интересно да са в едно племе
И аз съм на мнение, че Ниделчо снощи саботира играта. Искаше му се да измъчи Морунов, а може би и да са на съвет за да го номинира
Но пък железни нерви има Морунов. Аз ако съм до сега вече ще съм официално изгонена заради побой. Сетете се кой ще набия

# 968
  • София
Очаквам довечера бойците на съвет.Тази игра не е тяхната Simple Smile
Приключенците трябва добре да обмислят нещата,защото знаят за имунитета на Мани+ видяха и отношението към Морунов.Интересен съвет ще бъде и за тях,и за червените.
Но все си мисля,че в края на седмицата ще си тръгне син участник.

# 969
Довечера май играта ще е за издръжливост. Естествено, Мани ще се пусне  първа защото са и извадили мускулите на ръцете, а и тя не е силна в това.
Но при шампионите, Андрей и Алекс са доста леки и това може да им помогне. Братоев го виждам окапал на втората минута

# 970
  • Козлодуй
Неделчо отмъщаваше на Морунов, но и се подиграваше с Мани с това къпане, а уж са коалиция той си каза още във визитката че всеки си играе за себе си.
Стоян много лошо хвърляше кофата с идея и той да си отмъщава добре, че беше Мартин да лови доста умело в тази връзка Мартин не заслужава хейта които се изсипа върху него за това че си мълчи - еми какво да каже и той ли да вика - има достатъчно хора които викат в тоя отбор за мен войника се справя перфектно и с игрите и с отношението към хората Simple Smile
По горе видях похвали за първия пост но не хвалеха Туджаров и той издържа доста повече и от Морунов да плува - изтиска и последните си сили и не се отказа - има огромна воля но коалициите които прави хич не ми харесват Simple Smile
Продължавам да съм фен на Борис - много е готин Simple Smile

# 971
  • Испания

По горе видях похвали за първия пост но не хвалеха Туджаров и той издържа доста повече и от Морунов да плува - изтиска и последните си сили и не се отказа - има огромна воля но коалициите които прави хич не ми харесват Simple Smile

Напротив! На първата снимка са Туджаров и Морунов. Става въпрос и за Туджаров.

# 972
  • Козлодуй
Да сега видях Simple Smile

# 973
  • София
И аз съм фен на Борис, освен това и на Андрей и Морунов, като играчи всичките де. Иначе Морунов има много красиви очи, но поради олисяването и изсечените си изпити черти на лицето изглежда по-възрастен.

# 974
Морунов не работи на бюро като "шеф по нЕкакви измислени проекти", а е пожарникар.
Малко вероятно да не му се отрази.
То на "шефката" ѝ личат годините, та и отгоре, а какво остава за човек, който си изкарва хляба "в огъня"...
И на Стоян си му личат годините, независимо от грозотата.
А Неделчо се показа като прост селтак /да не се бърка със селянин!/...
Но пък може за такава роля да са го наели и той старателно да си заработва хонорара...

Общи условия

Активация на акаунт