💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 119
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз все още съм на мнение, че Соня е най-голямата интригантка при Бойците. Да я пращат нея с Неделчо или Мартин. А тя сега и срещу Морунов се обърна.

# 1 126
  • София
Симеончо не може ли да го показват само на предрешените битки за елиминация?
Чиста проба, изгубено екранно време е този ''остров на отшелника''

# 1 127
Аз предчувствам как Неделчо и Ален Делон ще се сдушат в един момент, а Сончето ще я пратят да пасе трева и форумът ще запее друга песен.

# 1 128
Ми да видим първо какво ще каже реално, пък ще обсъждаме. Но по принцип има право да си мисли за Морунов каквото си иска.

# 1 129
  • София
Мани е бездарна и нагла, но много по-коварна и опасна е Соня. Тя е интригантката в племето и ги върти Морунов и Стоян. Дано да я номинират утре. Сигурен съм, че тя ще е едната и отново си залагам на Мартин.
И съм твърдо за Поли и Туджарката в битката. Ще стискам палци да финишират първи и втори.

# 1 130
# 1 131
Ми да видим първо какво ще каже реално, пък ще обсъждаме. Но по принцип има право да си мисли за Морунов каквото си иска.
Е, тя за всички мисли по нещо. Интересно какво щеше да каже за себе си, ако можеше да се види отстрани.

# 1 132
Ти пък кво толкова му харесваш на този Неделчо, че така ревностно го защитаваш Grinning

# 1 133
Разбира се, че Соня е по-голяма интригантка от Неделчо. В пъти по-умела е. Но както каза(Смайлис мисля), за да си интригант, трябва да си умен, а Неделчо не е такъв. Много елементарно гледа да опази себе си - "Номинирайте Стоян и Морунов!". Хайде бе!
Да ходят Соня и Неделчо да си решават задкулисната битка на арената. Ама и двамата не искат.
Морунов в какво племе попадна горкия! Разбирам го, че му писна и иска да ходи на дуел и ако ще отпада, да отпада. Необичайно мълчалив е Стоян.
Но такова падение за Неделчо. Да беше некадърник като Мани, щях да го разбера, ама не, та затова ме е яд. Дано да са му дали хонорар или обещали участие в бъдеш биг/вип брадър, че иначе язък за излагацията.
Този сезон ще го кръстя Продукцията срещу Бойците. Не стига, че им тропнаха Мани, ами и битката днес беше явно в полза на Шампионите. Самият факт да има едно племе само от спортисти си е неравностоен. Братоев обаче ако беше в друго племе, досега да е отпаднал.
Приключенците са най-интелигентни, но така ми се ще Полито да отпада. Много ме дразни вече тази жена. За мен там Валентин е най-сивият кардинал. Семира продължавам да се чудя защо не я номинират като ги дразни.

# 1 134
  • Вестерос
Aлен Делон Морунов ли е?

# 1 135
Ти пък кво толкова му харесваш на този Неделчо, че така ревностно го защитаваш Grinning
Не харесвам Неделчо, просто Соня ми е изключително противна, както и Морунов не ми грее с чак толкова ярка светлина.

Aлен Делон Морунов ли е?
Да 🤣🤣🤣

# 1 136
Соня е гад долна, не я харесвам още от първия миг. С едно тъпо чувство за превъзходство над останалите.

" Стъпнем ли в резиденцията, Марко и Снежина".

# 1 137
  • София
Хм, ако хипотетично отпадне боец, ще останат 5 човека, т.е. трябва да ги разпаднат, ама не е ли твърде рано? Още сме в септември.
Дали на някоя капитанска битка няма да пленят някой от другите отбори? Примерно да трансферират някой шампион в редиците им.

# 1 138
Соня е страшно неприятна - и визуално, и като характер. Не знам за какво да се хвана, че да не ми е толкова противна- не е тъпа, не е и некадърна в игрите, но пак не е достатъчно.

# 1 139
Признавам ѝ го на Манито - страхотно чувство за хумор има.... 😂😂😂

Това не е хумор. Тя е толкова ограничена умствено, че предизвиква смях с безумията които говори
И защо ни я причиниха....?!?!? Тя е срам и позор!

Общи условия

Активация на акаунт