Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Странен парадокс

 • 3 868
 • 52
 •   1
Отговори
 • Мнения: X
Здравейте не знам дали е подходящият раздел за темата ми, нов потребител съм. Така ето я мойта странна история /казус, които не мога да разреша.Но казват, че в Бг мама имат решение на всичко, тъй, че... Представете си, че срещате в претъпкан автобус, човек, които ви прави много хубаво впечатление от веднага и с външност и поведение. Казвате си, че трябва да се запознаете но не може от тъпканицата да стигнете а и човека не поглежда много към вашата зона. Примирявате се с надежда, че може да се видите при други условия, и алелуя обекта на интереса ви слиза на същата спирка. Дотук добре но на спирката го чакат негови роднини и любимото му куче. Съответно запознанство е невъзможно. В край на сметка разбирате, че тази личност живее в съседство, непряко но в една махала дето се казва. Не след дълго започвате да го забелязвате на различни места. Тук повечето сигурно си мислите, лесна работа се някак под някакъв предтекст запознанството ще стане. Обаче тук идва парадокса. Намисляте няколко сценария и решавате да действате, но запознанството не се случва 😯😯😯. Оттях разбирате само, че и вие сте забелязани, ама май нищо повече. Драмата идва от това, че не се отказвате и се опитвате още пъти обаче някак си все не става. Освен това се опитвате да го намерите косвено социални мрежи но и така не става. Сякаш нещо свише все ви пречи. Дори започвате да сънувате че се запознавате 😁😁😁. Пояснявам някои обстоятелства : Първо дори малко да прилича на мания не е, най малкото знам че често външността лъже, дори и поведенческата такава Съответно може да не си паснем въобще ако се запознаем и евентуално се поопознаем.
Второ:През този период бях с  1 гадже, мислех че и тази личност си има ама май няма. Поне аз не съм засичал/Ла с такова.
Трето :Понеже повечето ще питат ама как от толкова пъти, щом изпитваш интерес и дори платонична обич не се е стигнало поне до запознаване и опипване на почвата. Интересното е че и аз не знам 😁😁😁. Пак казвам имало е период в които съм бил/а във връзка но въпреки това е имало надежда в мен. Но исках да добавя, че част от пречките, са събития и хора, обаче интересното, които все не познавам и как да хванеш непознати да разпитваш за непознат/а за теб личност 😂😂😂🤔🤔🤔. И с това искам да кажа,че както все едно напук не става това кьораво запознаване, така за пусто и неща като общи приятели, познати и като цяло и общи места нямааа 😂😂😂😭😭😭. Съответно варианта индиректно да проуча, за да имам шанс още тогава да се откажа също няма. Така след всичко искам да кажа, че написаното е в неутрална форма за да разбера какво бихте направили на мое място независимо от пола. Може да почерпя нещо от вас. А пък и да избегна ненужни коментари от сорта на :Ей с едно маце ли не можеш да се запознаеш или ей те мъже сега не са мъже, заговори го ти не чакай. И подчертавам, че макар да не съм от хората, които силно вярват в трансцедентното, в тоя случай всякаш вселената не иска нещата да се случат. Поздрави😉😉😉😉

# 1
 • Мнения: 6 904
Просто следващия път я заговори, нещо невинно - колко е часът даже. Другият път пак нещо незначително и вече третият път - оо, ние с вас само се засичаме, искате ли да пием едно кафе?

На мен не ми се е случвало и не съм заговаряла.

# 2
 • Мнения: 324
Недоумявам как искаш да се запознаеш с някой, пък то не става. Кажи какво си опитвал/а, за да се дадат съвети, изключващи вече направеното. И е важно дали си мъж или жена. Ако си жена, някак не върви да изпратиш букет цветя на мъж, съвсем примерно.

# 3
 • Мнения: X
Недоумявам как искаш да се запознаеш с някой, пък то не става. Кажи какво си опитвал/а, за да се дадат съвети, изключващи вече направеното. И е важно дали си мъж или жена. Ако си жена, някак не върви да изпратиш букет цветя на мъж, съвсем примерно.
Мани ти не доумяваш без нищо а аз го играя метафорично казано това.

# 4
 • Мнения: 20 782
Според мен на първо време трябва да се определиш от мъжки или женски пол си, а чак след това да мислиш тактики и стратегии как да свалиш непознат от ГТ, за когото на практика не знаеш нищо...

# 5
 • Мнения: 324
Дай примери, пък може да разбера и да ти обясня Joy

# 6
 • Варна
 • Мнения: 12 513
Не става, не става, няма да стане, остава в забрава...

# 7
 • Мнения: 5 516
Аз виждам страхливец, а не парадокс. Без значение дали си мъж или жена.
Предпочиташ си живееш в илюзията, че нещо, някога, евентуално може да стане, вместо да отидеш и да получиш отговор веднага.

# 8
 • Мнения: 5 683
Аз се напрегнах само, докато те прочета. Опитите за ''запознанство'' съвпадат ли с броя на използваните емотикони? Явно Вселената си знае работата и държи симпатягата далеч от теб.

# 9
 • Варна
 • Мнения: 12 513
Жена е авторката. Толкова излишни емоции, очаквания и проекции от нищото. Сигурно помни деня и часа и номера на автобуса.

# 10
 • Мнения: 1 764
Дано не се запознаете, че си голям/а  дървен/а философ.

# 11
 • Мнения: 11 234
Колко лесно било едно време,хващаш го за косата и влачиш в пещерата. Сега едни терзания...Все едно искаш някой артист,  а той хабер няма за твоите желания, че и не си сам да искаш,  маса народ му мисли същото.И той се раздава ли раздава на всички.
Бг мама решава всички въпроси, открива го и  го води на каишка.
Не се стърпях наистина.
Но авторът(авторката) да си представи как го иска някой   и той откликва на момента, прегръща и отнася  кат куцо пиле домат на международна магистрала.

# 12
 • Мнения: 2 561
Ако чакаш Вселената да даде шанс, ще почакаш.
Заговори я следващия път ,когато я срещнеш. Просто е.

# 13
 • Мнения: 12 928
Нали имал/а куче- най- лесно пък можеш да се запознаеш с човек,  разхождащ куче. Спираш се да му се порадваш / на кучето/, похвалваш го какво е сладко и умно и готово.

# 14
 • Мнения: X
Мисля, че не малка част леят хейт просто така не че са вникнали в написаното. В задачата се пита за индивидуални модели и подходи а не ама то ти знаеш ли какъв си,какво си, той/тя, ох страхливец, глупачка опса... Това е все едно да питаш колко струва хляба ако не виждаш етикет и персонала да почне:Ама защо ще купуваш хляб, ама то от хляб се пълнее, не ги слушай яж по цял ден, ама защо точно този хляб, за пръв път ли купувате и т. Н.

Общи условия

Активация на акаунт