Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 65

• 23 596
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро Heart
Днес било ден на усмивката - да имате поводи да де усмихвате Heart
Днес менюто е богато- крем- супа от тиква и червена леща и боб в гърне. Това ще е гарнирано с взривоопасната комбинация- зелева салата Joy

# 106
Добро утро!
Малко се пооспах днес, но ми беше много изморено.
Днес менюто
З сливи, големи колкото кайсии
О леща със салата
В киноя - табуле
Само се зачудих киноата ставаше ли за ден варива!

# 107
  • София

Само се зачудих киноата ставаше ли за ден варива!
Да, Мими за варива е.
Ние ще сме на мързеливи гювечета в микровълновата с домат, сирене, кашкавал и лук. Зелена салата и хляб само за обяд.

# 108
И аз мисля обедите да ям хляб, фпх, иначе ще озверявам!

# 109
  • Русе
Привет бандичка Hug
Изпуснах ви (на 3 страница), но ще си наваксам :*
Да е жив и здрав младежа, Сис Hug
Ирко, сигурно си моята виртуална сестра Hug не ти се стои на едно място Hug
Мимс, ако ви е много сладкото от смокини, давам адрес за разтоварване Simple Smile, а може и лично да дойдеш да ми го донесеш Hug Оглеждах се, ама не те видОх, а ти не си дошла Simple Smile много ми хареса градчето, а унито ... - ако ми предложат да отида там, може и да се съглася Grinning
Тан, да вземеш да развъртиш една точилка ли ... благодаря за нахъсването, много си права Hug
Мамекстито, тъй кат готвиш, да взема да дам адрес и да пращаш, а аз ще си платя абонамент Hug уникално изглежда зайчето :*, а за по-широките дрехи, не знам за какво са ти Wink
Вангоби, много сте мотивиращи с Дорката Hug
Курдов и тук да те поздравя, и да ти пожелая развитие в системата Simple Smile
Жгмъце, поспа ли днес, че нощес ... Hug
На прекрасния наблюдаващ екип и на всички неспоменати - много Hug

# 110
  • София
Добро утро Nature Sunny
Прекрасна неделя да имате Yellow Heart
Да си споделя заплануваното за ден въглехидрати:
З: сини сливи
О: постно зеле с хляб
В: по малко щрудел и тиквеник

Утре е предизвикателството Blush

# 111
Добро и от мен!
Днес станах навреме да изпращам малката за СФ с баща й. Така ми се иска да минат он лайн и да си е при нас.
Днес Вх Ничия, утре ще го мислим страшния ден!
З сливки
О салата с хляб
В пиперена манджа и хляб, дано не ме домързи да я сготвя
Хубав слънчев ден банда, при нас изгря студено слънце!

# 112
Добро утро. Като стана въпрос за предизвикателството, да попитам нещо просто информативно: разрешена ли е в този ден бадемова напитка, ако е без захар?

# 113
  • София
То стана обяд, но аз с всичкия си акъл си записах час за фризьор за 10 ч., да ама като никога спах до 9. 30 и настана едно бързане. Оставете това, ами и ММ каза, че са ме подстригали като римски пехотинец 🤣.
 За отчета: Закусих ябълка, а за обяд и вечеря крем супа от червена леща със салата от последните домашни розови доматки. Обединят хляб ще го хрупаме на крутони.
Деско, 😘😘😘 хайде включвай се, виж каква бойна дружина сме.
Мими, ❤Ничия, ❤ Ще се справите! След плодов е толкова хубаво, едно лекинко на коремчето.
Слънчев и усмихнат ден, бандичка! 😍😘😘 Слагам нЯщо за пиене. Проявете фантазия. Аз лично не знам какво е. 😉

# 114
Ир, благодаря ❤
Момичета, само така - една след друга четворките се завъртат и скоро бандюшките от радост ще пърхат! Hug
Аз като член на наблюдаващия Комитет - този висш контролен орган, нямам забележки и ви насърчавам! Hug
Скайче, Инджи, предполагам и вие мислите като мен Grinning
Вангобче, мъжете често ползват това сравнение. Не се впечатлявай Grinning Аз пък имам такива прасци...по думите на моя мъж ☺ И това явно е константна величина, докато косата е съвсем променлива ☺
Гуш на всички! Hug

# 115
  • София
Емка да си честита на патерици! Пожелавам ти от сърце да си много здрава и много щастлива! Hug

Курдов, честита нова длъжност! Hug

Знаете какво е положението при мен в офиса, но естествено не може да е само на работа напрежение, трябва и у дома, затова от понеделник малката е под карантина, защото новата госпожа по български език е положителна........започнах да се замислям какво да започна да приемам-нещо алкохолно или нещо успокоително.............засега няма болно дете в класа.

Режимна съм и за плодовия ден съм се снабдила с грозде, банани и ябълки. И едни фурми, да ми залъжат глада преди лягане евентуално. Grinning

Приятна и лека седмица на всички! Hug

# 116
  • Калифорния, САЩ
Миленски, гуш!!! Така ще е занапред, тук задължиха ученици над 16 и учители/ работници в училище да се ваксинират. Скоро ще задължат и децата 12-16 години, а до юли май ще са и децата 5-12. Онзи ден в детската градина, където ходя, казаха, че от 1 октомври и деца над 2,5 г. трябва да са с маски там. Ужас!!!!!!!!   
Ето едно- дръпни си коктейлче по желание, а за другите е кафето за сутринта.

# 117
  • София
Добро утро!
Миленски Heart дано са добре дечицата и госпожата! Да мине спокойно това предизвикателство.
Ир, милите мъничета Heart в какъв свят ги поканихме ! Дано изградят качества, които да им помагат!
Днес плодов : подготвила съм си есенни чудеса- сливи, грозде, ябълки.
Успех група , насладете се , каквото и да е менюто !
Прекрасна седмица !

# 118
  • София
Добро утро,
Ир, ❤
Миленски, 🍀🍀🍀 стискам палци нещата при вас скоро да се наредят.
Балки, за да си сигурна, че няма захар и подсладител бадемовото мляко следва да е домашно и така за плодов може. Лесно става, но аз лично не бих повторила.
Емче, 😊 хич не му се връзвам, поне този път забеляза, че съм подстригана. 😃
Днес въглехидрати: ще сме на зеленчукова пица и бисквитена торта.
На плодовите момичета днес желая успех!
Спокойна и усмихната седмица, бандичка! 🍀🍀🍀

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 07:04 от Vangobi

# 119
Привет и от мен! Започнах денят със сливки, по натам салата, банани и шепа ядки.
Миленски и аз съм сама в офиса, страшно е. Но все пак не като лятото.
Ирчок, при нас за сега няма никакъв задължителен елемент за ваксинация, но аз сериозно се замислям за такава. Минаха девет месеца от моето предполагаемо изкарване.
Хубав ден банда, а на плодовите сила и търпениеее, оооом!

Общи условия

Активация на акаунт