Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 65

• 23 597
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Привет и от мен!
При мен разликата от началото е 1 кг. Но в + !!!!!!!! Нямам идея какво се случва - вода ли е, ЕГН ли е...???!!!
Дори няма да му отделям повече внимание, че....

Днес съм на чай и плодове. Тъй като имам грозде, а то е доста калорично, съм отделила не повече от 1,5 кг за деня + 1 праскова. Наливам се с чай и вода, белким утре кантарев е по-благоскронен.

Седмицата ми започва тегаво, породено от икономическата обстановка и вдигането на цените дори и на въздуха!!!
Скрит текст:
Това се отразява на наемателите ни и лъха песимизъм и отчаяние....Unamused

Слънце грее, здрави сме и се радвам на това!
Хубава да ви е седмицата! Гуш и цун!

# 121
Емче Kissing Heart прекрасно се справят групата, на нас остава само да им се радваме!
Прекрасни сте ударната група! Heart
Курдов поздравления, ти можеш!
Иринита Kissing Heart кантара ти е бил грешен Stuck Out Tongue Winking Eye Утре ще е по две, но минус!
А за другото - не знам какво ще става, мисля, мисля, не че измислям нещо, но май ще трябва  втора постоянна работа.
Жгмъц Kissing Heart ако знаеш как ми се бе прияла от божествената храна, бях сложила в количката и после ги върнах на местото им Stuck Out Tongue Winking Eye
Вангоби Kissing Heart честита прическа ! Завиждам ти,че си имаш другарче за диетата!
Миленски Kissing Heart според мен заложи на алкохолното! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ир Kissing Heart благодаря за кафенцата! А за малките дечица ми е много жал,че ги карат да са с маски Cry Не знам какво бъдеще ги очаква!
В събота беше хладно при нас , но си направихме много хубава разходка с бонбоните по морето, но в същото време ми беше и мъчно за лятото, което свърши!
Прекрасна семица ви пожелавам, банда!

# 122
  • Русе
Миленски, подкрепям Инджи Sunglasses
Ир Hug
Мимчо, ти нали щеше да се присъединяваш към групата?
При мен пък всички са на работа...
Не знам дали ме обърках плодовия, но каквото... такова:
о - салата зеле и червено цвекло, сз - банан, 4 смокини (през 2 часа), в - печени тиква и круши

# 123
Деси, ми аз съм се присъединила , трактат ми зъбите от студ и глад! Simple Smile

# 124
Добър вечер!

Не ми говорете за чай, че досега сортирах в една дървена кутия сума ти пакетчета и пак остана в хартиените, а един съвсем случайно го забравих. Дори не успях да изпия един като хората преди събранието, та положението никак не е весело. Дано удържа лакомата си душичка и не купувам поне до края на годината, че имам и друга, поръчана от Амазон с 12 сорта.

# 125
  • Бургас
Време за дневен отчет:
З - малка чепка бяло грозде
О - по-голяма чепка черно грозде
15:00 - малка чепка черно грозде
В - 1 ябълка и 1 праскова

През деня около 1,5 л вода и 1 л чай.

Балки, аз също нямам насищане в купуването на чай. От Турция купих 1 кг различни насипни чайове.

За утре съм приговила чушки с яйца за обяд и може би яйца на очи за вечеря.

# 126
  • София
Добро утро Heart
Броя вчерашното плодово  предизвикателство за успешно !
Днес : Броколи със сирена си заделих онзи ден, ще си направя и кюфтета- кое ще надделее в избора още не е ясно.
Спокоен ден Heart

# 127
  • София
Добро утро! Hug
Мина много добре плодовият ден и при мен. Минуса е само 300гр., но за грешка отчитам малкото вода, която пия и наближаващият МЦ.
За днес:
Закуска-банан
О и В-салата краставица и домати,  и карначета+ фпх
Поне в началото мисля да хапвам хляб .

Приятен ден на всички! Hug

# 128
  • Русе
Добро утро и от мен.
С плодовия си дадох много добър старт - 0.700 - изчистено е всичко, което си "донесох" от южната съседка, а и малко от летните мързелувания 😂
Честит празник на учителките ни - Ничия, Ир 🤗 май пропускам някого... Бъдете все така влюбени в професията си, въпреки че понякога ви идва да хвърлите всичко и да започнете с нещо друго ... защото само такива са Учителите!

# 129
  • София
Добро утро,
Честит празник на Ир ❤ И Ничия❤. Бъдете здрави и учете децата ни винаги с толкова любов и желание.
Браво на плодовите момичета. Днес аз ще съм на плодчета. Нося си печена тиква и ябълки. Черпя и вас

# 130
Честит празник на всичките ни учителки от темата - Ир, Ничия,Деси и Лия Heart Бъдете това , което сте, обществото без вас не може! Heart

# 131
  • Бургас
Честит празник на Деси, Ирка, Ничия и Лия!
Бъдете здрави, вдъхновени и вдъхновяващи! Two Hearts
Благородни ви завиждам! Осъзнавам, че винаги съм искала да бъда учителка.

Моят плодов мина чудесно. - 1,4 кг. Но и водица и чейче имаше в изобилие.
Днешното меню го написах снощи.
Сега отивам на водопой Laughing

# 132
Привет!
При мен денят тръгна накриво - разминах се със Спиди, после 50 ст не ми стигнаха, добре, че мина един колега и ги плати, обърках едно писмо и го дадох на друга колежка, въобще тръгна на боксуз.
Менюто е
З сливки, големи сочни и сладки
О кебапчета и салата
В ще я мисля, може таратор и шопска
От плодовия минус 400 - защо така скромно не знам!
Хубав ден банда и да ви върви днес по вода за разлика от на мен.

# 133
Честит празник на всички учители! ♥️

# 134
  • Стара Загора
Честит празник учители! Бъдете вдъхновени и вдъхновявайте!
Обядвах миш-маш от 2 яйца, 1 печена чушка и сирене колкото кибритена кутия/това ми е мярката за ядене на сирене/+салата от едно малко доматче и за разкош 4 пресни ореха. Довечера сигурно пържоли със салата, че след работа ще ходим с дъщеря ми да и избираме завеси за спалнята, т.е. ММ ще готви а той толкова си може. Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт