Раждане в Майчин Дом - София (8 тема)

• 79 512
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 195
А какви са предпочитанията на д-р Ибрям за раждането - нормално или със секцио?
И това чакане от поне по час всеки път ли е така или просто се случва понякога? На мен също ми е важно да не се чака много.

Колкото пъти съм ходила винаги се чака горе-долу толкова. От миналата седмица започнахме с тоновете и така поне се убива малко време. Прегледа ми беше миналата седмица, часа беше за 18:00. Към 18:15 ме включиха за мерене на тонове около 20 мин и влязох към 19:00.
Относно раждането, това беше и една от причините да го избера, защото е привържаник на нормалното раждане.

# 196
Раждах нормално при д-р Ибрям и съм изключително доволна. Имах непредвидени усложнения по време на раждането, но той запази самообладание и всичко завърши благополучно. При втора бременност отново бих родила при него.
Моя приятелка роди при него секцио и също е доволна.

# 197
Наблюдавам се при Доктор Джерова, отскоро, но съм много доволна. Има частен кабинет и не се чака е минута. Ще раждам при съпруга и Доктор Джеров, при когото раждах преди 10г. Страхотен човек е и е шеф на родилна зала в момента.

# 198
Раждах нормално при д-р Ибрям и съм изключително доволна. Имах непредвидени усложнения по време на раждането, но той запази самообладание и всичко завърши благополучно. При втора бременност отново бих родила при него.
Здравейте, можете ли да споделите къде раждахте при него, тъй като аз се следя при него и доколкото знам работи в Медицински център Димитров и в клиника Щерев.
Благодаря предварително и много ме зарадвахте с Вашия коментар за него - аз не го познавам и го избрах точно заради такива мнения за него.
Хубав ден желая и бъдете здрави. Heart Decoration

# 199
До колкото знам д-р Ибрям изражда в Майчин дом, понеже моя приятелка имаше усложнения и се следеше в Щерев и я изпратиха при него. Та роди секцио в 7 месец и каза, че е много доволна от д-р Ибрям.

# 200
До колкото знам д-р Ибрям изражда в Майчин дом, понеже моя приятелка имаше усложнения и се следеше в Щерев и я изпратиха при него. Та роди секцио в 7 месец и каза, че е много доволна от д-р Ибрям.
Супер, много благодаря за информацията. По- спокойно ми е вече.
Успех желая и спокоен ден 🌷😇

# 201
Благодаря и на вас леко бременеене и безпроблемно раждане!

# 202
Здравейте, можете ли да споделите къде раждахте при него, тъй като аз се следя при него и доколкото знам работи в Медицински център Димитров и в клиника Щерев.
Благодаря предварително и много ме зарадвахте с Вашия коментар за него - аз не го познавам и го избрах точно заради такива мнения за него.
Хубав ден желая и бъдете здрави. Heart Decoration
Родих в Майчин дом. Реално как ще премине раждането и кога да му се обадя, се уговорихме на един от последните ми прегледи в 38 седмица.
По принцип аз не се следях при него, но моето АГ забременя и тя ми го препоръча, като ми каза,че и тя ще ражда при него. Той ме пое в 34 седмица и съм ходила на прегледи и в Щерев и в Майчин дом.
Благодаря 🙂 пожелавам лека бременност и раждане!

# 203
Момичета, а как става записа на тонове ако не се следя там? Подозирам, че между празниците следящият ме доктор може и да не ме вземе (още не сме се уточнили). Мога ли просто да отида на място и да кажа,  че искам тонове? И къде отивам, на регистратура ли?

# 204
В МЦ на МД на 1ви етаж, 25 лв и на лекар го дават да види дали всичко е наред. Всеки може да отиде. В Интернет може да видите тела на МЦ и ако имате въпроси да им звъннете. От 8.30 до към 16ч в работни дни правят там. Без предварително записване на час.
Момичета, а как става записа на тонове ако не се следя там? Подозирам, че между празниците следящият ме доктор може и да не ме вземе (още не сме се уточнили). Мога ли просто да отида на място и да кажа,  че искам тонове? И къде отивам, на регистратура ли?

# 205
Момичета, искам да попитам някой раждал ли е при доктор Карамишева? Може ли да ми споделите мнения за нея, води ли женска консултация?

Благодаря предварително!
Моя приятелка роди при нея, не ми каза нищо конкретно относно отношението на лекарката при самото раждане. Но после й е искала парите за избор на екип на ръка.
Страшен манипулато е и сестра и Лилия Колева. След толкова години обикаляне по доктори плюс и инвитро процедури и т.н за пръв път почувствах отвратена след посещение при нея.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 06:22 от radostmoq

# 206
Момичета, някоя която скоро е била в МД може ли да каже може ли да се излезе от сградата за 5 мин ако се наложи или сме "заключени" заради ковида...

# 207
Момичета, някоя която скоро е била в МД може ли да каже може ли да се излезе от сградата за 5 мин ако се наложи или сме "заключени" заради ковида...
Здравейте, по принцип можете да излезете. Не е препоръчително да се напуска болницата, но аз като бях там мъжа ми идваше да ме вижда долу пред входа. За малко не е проблем.

# 208
През спешното ли ви пускаха? То главният  вход е заключен.
Здравейте, по принцип можете да излезете. Не е препоръчително да се напуска болницата, но аз като бях там мъжа ми идваше да ме вижда долу пред входа. За малко не е проблем.

# 209
Лелееее...направо не ми се ходи , ако ще е като в Концлагер. Със сертификата...напред...назад. Cry Дано някой се включи с актуално мнение и дано до м.март нещата се променят.

Общи условия

Активация на акаунт