как сте, как запълвате ежедневието?
като е хубаво времето е лесно, но в дни като днешния куфеем буквално, килимче, лазене, катерене, проходилка и пак на ново. Имам въпрос, между храненето давате ли нещо за гризкане? Плод, бисквитки? И кога мислите да замествате вечеря? 
, показа 8.600 - честно казано се втрещих! Очаквах да е поне 10, сега съм обезпокоена. Отдавам го, че може малко да е отслабнала след вирусът, който изкара неотдавна - едно, че нямаше апетит няколко дни и второ, че ни предписаха диета - няколко дни давах само мляко и зеленчуково пюре. 
, показа 8.600 - честно казано се втрещих! Очаквах да е поне 10, сега съм обезпокоена. Отдавам го, че може малко да е отслабнала след вирусът, който изкара неотдавна - едно, че нямаше апетит няколко дни и второ, че ни предписаха диета - няколко дни давах само мляко и зеленчуково пюре. 
, показа 8.600 - честно казано се втрещих! Очаквах да е поне 10, сега съм обезпокоена. Отдавам го, че може малко да е отслабнала след вирусът, който изкара неотдавна - едно, че нямаше апетит няколко дни и второ, че ни предписаха диета - няколко дни давах само мляко и зеленчуково пюре. Препоръчани теми