🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 461
  • 788
  •   1
Отговори
# 360
  • Другата България
Продължава да ми е антипатичен Любо. Все повече ми прилича на Кустев-въздух под налягане, но его да искаш!
Браво на Стефан.
Някой  знае ли коя е компанията му?

# 361
Наистина сякаш твърде често ги дават да дремят. Предната година строежа ми дойде в повече, а тази ми е малко. Нямам угодия.😂

# 362
Ау, Виктор се оказа хомофоб. Вече не ми харесва толкова Grinning

# 363
И сега някой да се оплаква от Ивайло? Не. Значи проблемът е бил другаде....Деси.

# 364
Да, много неприятно. Какво му влиза в работата кой с каква ориентация е? Да си гледа неговата, егати.

# 365
  • Другата България
И сега някой да се оплаква от Ивайло? Не. Значи проблемът е бил другаде....Деси.
Именно. Както предполагах.

# 366
Да, много неприятно. Какво му влиза в работата кой с каква ориентация е? Да си гледа неговата, егати.
Изживявам мини-културен шок всеки път, в който видя хомофоб през 2021. Особено като е някой, който е уж интелигентен и мислещ човек.

# 367
А Георги пак се пипа....

# 368
Ваня започна да ми харесва. А Виктор не ми хареса с изказването си, че хомосексуалистите му развалят представата за семейство. Той свое семейство може да си създаде каквото поиска.

# 369
  • Велико Търново
Ох, като ги гледам тез кучета, се сещам, че Мирон го питаха за имената им. Оказа се, че не ги знаел човекът, Joy та му се наложило да пита някого от екипа.
Кангалчето е Балкан, кокерът - Гери, белгийската овчарка, както е известно, е Кари, а Джак Ръселът носи звучното българско име Гуньо, представете си! Щях да падна направо!

Коцето много сладък - иска ми се да седна от другата страна Satisfied

# 370
  • Другата България
Ох, Ваня и Виктор водят хомофобски разговор, на даден фон Гошо отново разкрачен се чешА по макарите! !!
Нямам думи! ImpRageTired Face

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 23:35 от Merri_An

# 371
Коцето ми напомни на Илиян йогата с голото си 🍑😁😁

# 372
Много са го прецакали Джак Ръселчето, ама много.😂 Никак не му отива Гуньо.

# 373
  • Велико Търново
Малко красотичка...

# 374
  • Другата България
А на мен Джери ми изпадна съвсем с това :
"Трябва да се върна за главата на Цоньо". Не заради игра, пари, кауза, хора, а заради отмъщение.
Мерси съм.
За Боби съм.

Общи условия

Активация на акаунт