🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 465
  • 788
  •   1
Отговори
# 375
  • Велико Търново
Бе и аз съм за Боби. Коцето го харесвам, но Боби ми харесва повече.

Ох, почна се театрото...

# 376
Виктор ме потресе. Първо, те там вече питали Коцето дали е хомосексуален, той отговорил, че не е. Но поведението така изглеждало?????? Ами ако човек е предубеден, би могло у всекиго да види каквото си иска. Например да се обърне това срещу самия Виктор: от музикално училище, където се срамувал да не го мислят за гей, се лашка към военноморското. Щото все едно във военноморското гейове е нямало, няма и няма да има! Пуснал брада до гърдите и т.н., и т.н. Големият християнин да се сети колко педофили има в Църквата, било хомо или хетеро.
И кой гей чие Семейство развалил, ама не по принцип, конкретно да каже. Не мога просто още да повярвам, че го мисли всичкото това, което изговори.

# 377
Тая драма сега... нужна ли е? Ни в клин, ни в ръкав.
Хах, как превключва режимите Сия... Какво беше завършила, НАТФИЗ? Личи си.

# 378
Тая драма сега... нужна ли е? Ни в клин, ни в ръкав.
На това нали му викат Steal the thunder - тая жена не може да преживее друг да е в центъра на вниманието.
Мен Коцето ми харесва, защото има самоирония, възпитан е и положителен.

# 379
Виктор ме потресе. Първо, те там вече питали Коцето дали е хомосексуален, той отговорил, че не е. Но поведението така изглеждало?????? Ами ако човек е предубеден, би могло у всекиго да види каквото си иска. Например да се обърне това срещу самия Виктор: от музикално училище, където се срамувал да не го мислят за гей, се лашка към военноморското. Щото все едно във военноморското гейове е нямало, няма и няма да има! Пуснал брада до гърдите и т.н., и т.н. Големият християнин да се сети колко педофили има в Църквата, било хомо или хетеро.
И кой гей чие Семейство развалил, ама не по принцип, конкретно да каже. Не мога просто още да повярвам, че го мисли всичкото това, което изговори.
И се защитава за пред зрителите с това, че иска да промени това в себе си. Ваня ми се издигна в очите в тоя разговор.
Сия на кого вика "сина ми"? Предполагам на Виктор.

Да сменя малко - според вас между кои участници ще е любовната история?

# 380
  • Другата България
За капак - Сийка.
Превключих.

# 381
Сийка я очаквам вече на някой топ дуел да прибяга гола по арената, че да не би я забравим.

# 382
Според мен между Боби и Цвети може да има лав стори.
Мисля, че тя беше негативно настроена в началото, но после започна да го възприема по различен начин. Сега седна от неговата страна.
А той е и успял мъж, възпитан. Защо не?

# 383
Силно се надявам Сия да е била поне малко искрена, да си е взела поука и да поуспокои топката, че няма нужда от постоянни ревове, но по принцип за мен си е хитра лисица и не и вярвам много на катарзиса, но за баща и вярвам. Има нещо там, за да е такава.

Любовната история със сигурност ще включва Цвети и поне двама мъже - Виктор, Любо, Пламен. Нали и тримата бяха ергени?

Коцето е по-колоритен, но повече симпатизирам на Боби и утре и в събота съм за него. Тепърва ще се развива в играта.

# 384
Иван и Андрей казаха че май ще има любовни трепети във фермата.

# 385
Дали не бяха казали любовни многоъгълници даже?
Цвети не вярвам да харесва Боби освен за приятел. Нормално да е поласкана от вниманието му, а и той я отърва от ратайство. Според мен ще хареса някого от тези с мускулите и брадите, защото и те са интелигентни, а са по-атрактивни. Дано греша.

# 386
  • Варна
Любовната история със сигурност ще включва Цвети и поне двама мъже - Виктор, Любо, Пламен. Нали и тримата бяха ергени?
Сигурно ли е за Цвети?
Аз бих сложила глас за Краси и  Пламен, струват ми се на една вълна. Третия кой може да е... не знам..

Имаше нещо от страна на Коцето, когато посочи Стефан за дуелист, но сякаш остана неразбрано от нас. Трябвало да се пробуди?

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 22:53 от Хексе

# 387
И аз не разбрах за Стефчо.

Може и друга жена да има, но за Цвети съм сигурна - подмятанията на Сийчето, разговора за любовта с Краси, сега и в промото я дадоха да флиртува. 😀

# 388
За любовни многоъгълници го каза по повод предния сезон и историята с Дая-Данчо-годеницата-Петър-Ваня.
Аз подозирам Цвети и Пламен, да. Според Сия тя харесва Виктор, на мен също ми се вижда така, но той мисля, че не е на тая вълна (кой знае, като традиционалист може да е мнение, че самолетите са твърде модерни и не би могъл да има общо с човек, работил в авиацията Wink ). От жените не виждам коя друга може да е, макар че то и за Красимира от Фермата 5 никой не очакваше, а то Grinning

# 389
  • Велико Търново
Имаше нещо от страна на Коцето, когато посочи Стефан за дуелист, но сякаш остана неразбрано от нас. Трябвало да се пробуди?
Може да го е смятал за "заспал".
Всъщност, в началото, докато са още много, работят много по-разпръснато и сигурно нямат възможност да се наблюдават един друг кой колко може и кой колко прави. Отделно, че Коце беше ратай и съвсем пък няма наблюдения над останалите. Та нищо чудно да си е изградил такова мнение за Стефан. Което се оказа погрешно, разбира се. Аз затова някъде по-напред написах, че според мен е мислел да избере точно него. Все пак от способностите на Боби вече има понятие. Е да, ама не. Стефан го изненадА...

Общи условия

Активация на акаунт