Тема 4 - Февруарската дружинка премина първата половинка 🌺

• 39 725
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Ягодка, ако искаш, звънни на доктора, иначе знам, че се получават такива болки, особено при разтягане и растеж.

# 121
Нашата количка беше евтина, не ми се даваха много пари за нещо, което доста деца не харесват. Избрахме Abdor Nemo и не съжалявам, нямала съм проблеми с нея. С помпещи гуми е, но не са се пукали. Нашите улици не са особено равни, но съм нямала проблеми и с това. Бебетата между другото много обичат да им друса Grinning Нашето докато стигнехме до края на улицата и вече беше заспало. На равно не успяваше да се унесе и за това се налагаше да правя допълнителни подрусвания, луда работа. Зимния кош го използвахме към 7 месеца, обаче често се налагаше да я носим в раница. С летния кош не изкарахме много, тя проходи рано и не искаше изобщо да стои в нея. Имало е случаи, в които съм излизала с количката само, за да заспи в нея, иначе на разходка пълен абсурд.
Освен за количка се разгледайте и за слинг/раница. Обикновено бебетата са по склонни да стоят в тях.

# 122
Ние ходихме вчера да видим в bebemax количките и много ни хареса easywaker harvey 3. Премиума им е уникална и като цена, и като характеристики. Няма толкова лека и маневрена. Ще чакаме намаленията и ние определено. Иначе за Сайбекс много малък коша за новородено и летения ми се видяха.  В магазина също имаха да се пробва на павета и ми скърцаше. Но Харвея определено ме спечели Heart EyesHug

# 123
Ние ходихме вчера да видим в bebemax количките и много ни хареса easywaker harvey 3. Премиума им е уникална и като цена, и като характеристики. Няма толкова лека и маневрена. Ще чакаме намаленията и ние определено. Иначе за Сайбекс много малък коша за новородено и летения ми се видяха.  В магазина също имаха да се пробва на павета и ми скърцаше. Но Харвея определено ме спечели Heart EyesHug

Като казахте, че цената е добра и веднага влязох да ги видя. Определено е хубава количка, но за мен лично 2000 лв.ми се струват много 😃

# 124

Като казахте, че цената е добра и веднага влязох да ги видя. Определено е хубава количка, но за мен лично 2000 лв.ми се струват много 😃

И на мен ми се струват много, при положение, че след година и нещо няма да я ползвам вече, но всеки си преценява според финансите какво ще си купи.

# 125
Ние тези, които гледаме, са със сменящи се приставки, за товар до 56 килограма (2 деца+някакви чанти и багажи). Тоест, ще ги изкара поне до 3 годишна възраст. Не знам до колко се ползва количка, ама до толкова някъде май.

# 126
  • София
Уау! Момичета, добре че сте вие да ми напомняте, че времето лети 😂 Аз все още изоообщо не съм на вълна покупки, но опитът ми с количката на каката е следният. Исках висок клас, качествена, висока количка и се спрях на Stokke Xplory. След първоначалния шок от цените, разгледахме ОЛХ и намерихме пълен комплект уникално запазена, предпоследен модел (шаси, кош за новородено, седалка 6+, столче за кола, всички комарници, дъждожрани, чанта….) за 1700лв. Мъжът ми я спазари за 1200лв още се чудя как. 2 години по-късно я продадохме в почти същото състояние за 1000лв. Сега не бих избрала точно този модел, заради багажника, затова може би ще се насоча към Trailz. И все пак, сме страшно доволни от опита си. Пътувахме много със самолет с тази количка, постоянно я товарихме в колата и я ползвахме основно в градски условия. Сега пак бих си купила висок клас втора ръка. Препоръчвам ви да следите ОЛХ и групи във ФБ.

Ние окончателно ще имаме втора дъщеричка Simple Smile Каката е най-щастлива от всички. Пак се очертава едро бебе, дори отново ми препоръчаха изследване за гестационен диабет. Вие правихте ли си? От онова с обременяването с глюкоза.

# 127
До към 2-3 год.май, но знам че като почнат да ходят повечето мамита си взимат от тези много леките, пластмасови.Зависи пак от много неща.
И на мен Harvey ми идват малко скъпички иначе са много стабилни.

Аз тъкмо се прибрах, бяхме на втора ФМ, в 19+5 съм.Преглеждаше ме сигурно 30 мин докторката, проследи всичко в детайли, сърце, глава, ръчички, пръстчета, краченца, стомахче.Всичко е наред и изглежда перфектно, бебчо много се въртеше и трябваше да ме почуква и натиска с ехографа, но успя да види всичко.Но ми каза че върви доста големичък 380 грама 25см, отговаря на 21 седмица, ще видим по натам😳
Взе ми и секрет( цитонамазка), като ми обясни че сега имали някакъв иновтивен метод при който се изследвало за някаква бактерия която може да се образува при раждане, изслвдват дали може да се случи още от сега.Не разбрах много, но ще видим резултатите.
Следваща консултация чак след месец.
След това ходихме на кафе, беше пълно с бебета и всички бяха с колички на Jane, явно са предпочитани тук.😁💙

# 128
Моите животинки бяха по 372 и 374 съответно, дано и на ръст го докарват.

# 129
Ние количка ползвахме до 1г и 8-9м, след това взехме тротинетка със седалка. Ама нашето дете е много енергично и обича да върви и бяга, като се измори се качва на тротинетката да си почине малко и после пак е в действие. Изобщо не си представям до 3г да бутам количка Grinning

# 130
Имам приятели с дете на 2 г и 4 м, което или го носят, или в количка.

# 131
С баткото ползвахме количка докъм 2г, спрях да го нося няколко месеца по-късно.
Малкото сега е на 1г10м, ползваме количка само ако сме пеша на дълго разстояние. До площадката или до магазина ходи пеша. И ако е в количка доста преговаря да я пусна да ходи.

# 132
  • София
И аз бутах количка до година и малко. Общо взето щом проходиха, въобще не я искаха. 2 пъти излизахме, бутайки празна количка, и накрая я прибрахме и не я и извадихме. 😂 Но имам познати, чието детенце и на 3г възраст си искаше да си се вози в количката.

# 133
  • София
Аз си ползвах количката до 2 години и съм я носила къде ли не по самолети. За около половин-една година после ползвах количка-чадър - той вече ходеше на ясла, но уикенди и почивки пак си остават.
Ако излизате пред блока може би не е нужно, но за дълга разходка - няма как. Те се уморяват лесно, пък и надали искате да водите за ръка бебе по натоварен булевард или в непознат град.

# 134

И на мен ми се струват много, при положение, че след година и нещо няма да я ползвам вече, но всеки си преценява според финансите какво ще си купи.

Да, аз не се изразих правилно за цената. Grinning Уникална е точно, защото ми идва скъпа. Определено, ще я следя на намаленията Tired Face

Общи условия

Активация на акаунт