Тема 4 - Февруарската дружинка премина първата половинка 🌺

• 39 719
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
В Хиполенд към средата на ноември винаги имат луд петък с 25% отстъпка на всичко.

# 91
  • sofia
И в Комсет -30% правят

# 92
Като стана въпрос за черния петък, знаете ли магазини Bebemax, Вис Виталис и Дундьо дали пускат намаление тогава?

# 93
За дрешките - наистина зависи как ще се роди бебето. Баткото се роди 48см, под 3 кг и поне месец беше с 50ти размер. 56-ти му бяха огромни. А в предната отчетна имаше едно човече, което почна направо с 62-ри размер (роди се доста дълъг). Аз бих взела по няколко от 50 и 56, освен ако АГ не каже нещо твърдо за голямо или малко бебе. А после винаги могат да се поръчат още Simple Smile Мисля да обличам с боди и отгоре ромпърче. Ръкавичките са ми много неудобни, но пък има ромпъри с обръщащи се ръкави. Виждала съм такива на next, на waikiki и май във вис виталис. Така или иначе мисля да подкъся ноктите като се приберем.

# 94
За Майчин Дом понеже и аз съм там ги виждам, че се снимат отвън и не пускат вътре.
Честно казано януари - февруари в студа няма да си държа детето за някакви снимки навън току що излязло от стерилна среда.
Събиране вкъщи също няма да има защото след болницата ще искам да сме си тримата, а не 100 човека на главата ми. Като заприлича на човече след 1 месец ще ги събера роднините да я видят.

# 95
На изписването на дъщерята бяхме общо 8 човека. Бяха направили обяд, кумата беше донесла питка. Хапнахме, оправиха след себе си и си тръгнаха. Останаха само моите родители, по мое желание. Тръгнаха си след 2 дни, но пак казвам, че това беше по моя молба. Майка ми е много разбран човек и правеше това, което и кажех, много ми помогна. Вероятно за второто ще направим пак така.

# 96
  • София
Аз раждах в МД 2017г, имахме много емоционално изписване… Букети, торта, снимки. Моите родители, понеже са от другия край на страната, също бяха дошли. Много ми беше хубаво. После свекърва ми беше организирала събиране у тях, за да не се събират всички вкъщи. Ние не ходихме, де. 😁 Сега си мисля да направим мини почерпка вкъщи, без сума ти роднини, без баби и дядовци.. само кумовете и сестра ми, но ще видим на какво мнение ще съм като наближи.

# 97
Да, на мен затова ми е малко тъпо, защото изрично съм казала, че не искам никой нито да идва у нас, нито да спи у нас. Това ни е първо дете и ще ни е достатъчно стресово, искам да сме си тримата. На моя мъж обаче родителите са от Хасково и ще трябва да пътуват 2 часа за една снимка буквално пред родилното....Ама какво да се прави. Каквото - такова.

# 98
Благодаря за новата тема, да се изпише бързо и позитивно ❤️

# 99
  • Пловдив
Ние още не сме решили как ще протече изписването. Но от толкова време се борим за бебче, затова няма как да не запаметим момента с някоя снимка. И на мен не ми се иска събиране вкъщи. Но на мъжа ми родителите живеят в Брацигово и реално, както при Owly, трябва да дойдат за една снимка пред родилното. Има и вариант евентуално да направим събиране при майка ми. Хубавото е, че тя живее в съседния апартамент. Ще ни помага и за бебето. Има още време, ще го измислим до тогава. Simple Smile

# 100
  • sofia
Да, на мен затова ми е малко тъпо, защото изрично съм казала, че не искам никой нито да идва у нас, нито да спи у нас. Това ни е първо дете и ще ни е достатъчно стресово, искам да сме си тримата. На моя мъж обаче родителите са от Хасково и ще трябва да пътуват 2 часа за една снимка буквално пред родилното....Ама какво да се прави. Каквото - такова.
За мен по-добрата възможност е да се приберете самички вкъщи и да се огледате в ситуацията. Аз бих поканила хората за следващия уикенд с преспиване, вместо да бият път за 3 мин.
С двете ми дъщери много ме напрягаше това идване вкъщи директно след родилното. Още не си си огледал нещата и всеки ти дава акъл, а ти просто имаш нужда от спокойствие.

# 101
С този ковид аз също мисля, че мъжа ми само ще дойде да ни вземе от родилното. Но всеки от роднините ни, който иска да дойде в къщи е добре дошъл, стига да не е болен. Simple Smile

# 102
Момичета, ние вчера на шега на майтап, отидохме да разглеждаме колички и си  купихме😃
Пробвах всички , които си бяхме набелязали, на Субех, на Jаne, на Bebecar и на Mutsy.Пробвахме всичко, кошчетата, сгъването на количката, возене и накрая избрахме на Мutsy, комплект от кош за новородено, кош за седнало положение, кош за кола + адаптори , с които кошчето за кола се слага върху шасито директно.Тъмно синя, дънков цвят е , не е супер тъмна, аз не исках черна количка, малко са ми страшнички черните.Имаха много намаления и целия комплект + кош за кола и адаптори беше за 599€ + получихме още 10% намаление, така че излезе за 540€ всичко с 2 години гаранция( мислех да поръчвам количка от интернет, но нямат гаранции в интернет или трябва да ги изпращаш ако стане нещо). Засега е капарирана, хубавото е че ако решим да се откажем ни връщат парите, без срок.Много останах впечатлена от Мутси, най-лека , най-маневрена и много качествена изработка на шасито, на текстила и на коша за новородно също, с мемори матраче, много ми хареса.💙

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 15:05 от paradise_m

# 103
Браво! Братовчедите ми си взеха на тази марка и сега вози 4то дете без видимо износване (все пак само две от децата са гледани в софийския офроуд, при единия ми братовчед има тротоари). А за 540 евро не е много по-скъпа от полските. Направо ме изкушаваш да я видя тук наживо и да си я поръчам от при теб + доставчик до бг Simple Smile
А кой модел е, че не мога да разчета?

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 16:16 от vesibu

# 104
Mutsy Igo Farmer ( trio), към нея има и столче за кола + адапторите за столчето за кола към шасито💙
Аз съвсем не бях настроена за купуване, но мъжът ми също много я хареса , хареса и цвета и настоя да я вземем.А в това време се купиха 5 колички до като ние избирахме.Имаха промоций на всички колички. Sybex balios trio(черна или синя) беше за 590€, Jаne muum trio( сива) за 560€, Мutsy igo( trio) тъмно синя за 560€.
💙💙

Общи условия

Активация на акаунт