Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 42 229
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Много благодаря.

На сайтът си стой със старите данни, но да, има смисъл ако ги актуализират от 15 до 15.

Ще чакаме тогава!

Благодаря ти отново!

Изтървали сте за февруари. Един път на месец е, така че трябва да изчакате за март да мине, около средата на месеца. Следете си статуса на сайта. Отнема около седмица след заседанието да се актуализира. Ако не е одобрено, там ще излезе. Самата заповед се получава поне около 2седмици след заседанието. Тоест към края на месеца.

Здравейте

И ние сме с неизяснен статут. Подадохме на 15 февруари и със сигурност изпуснахме едно от заседанията. Знаете ли колко грубо се чака за отговор, и дали се свързват дори и да е не е удобрена молбата?! Дали са две три заседания или просто се чака?

Благодаря предварително!

# 436
Здравейте! Някой има ли информация кога е заседанието март, и до кой номер са с получаването на заповедите. Документи подадох на 7.03,днес по телефона си получих входящия номер, при проверка на статуса ми изписва липсват данни. Предварително благодаря на всички отзовали се Simple Smile

# 437
Момичета да информирам аз туко-що получих вх.номер заседанието е било вчера и за съжаление въпреки уверението на клиниката ми,че ще е на 15 аз за 1 ден изпуснах срока и ще чакам до април

# 438
Момичета да информирам аз туко-що получих вх.номер заседанието е било вчера и за съжаление въпреки уверението на клиниката ми,че ще е на 15 аз за 1 ден изпуснах срока и ще чакам до април

Значи и аз съм от тези. И аз получих входящ номер днес,значи да не се надявам този месец. Благодаря за информацията и ви желая успех

# 439
И при мен излиза, че няма данни като впиша номера си, документи подадох на 28.02. Да видим кога и с какъв статус ще сме.

И дали успяхме да минем на това заседание.

# 440
И при мен излиза, че няма данни като впиша номера си, документи подадох на 28.02. Да видим кога и с какъв статус ще сме.

И дали успяхме да минем на това заседание.
Charlotte_85 и ние подадохме на 28.02 документите и преди час като проверих първо ми излезе че няма данни, но реших да пробвам пак и сега ми изписа че е прието заявлението. Номерът ми е 62034  Успех на всички.

# 441
Момичета, здравейте Simple SmileАз само да кажа ,че на 4ти този месец си подадох документите за смяна на клиника.И днес ми дойде съобщение от Еконт .Явно по бързо става,когато е само за смяна. Успех на всички!

# 442
Здравейте ,момичета.
Искам да попитам ,при кандидатстване за втори опит към ЦАР, АМХ трябва ли да бъде направено в лаборатория която има сключен договор с ЦАР?
Благодаря Ви , предварително 😊🥰

# 443
Здравейте ,момичета.
Искам да попитам ,при кандидатстване за втори опит към ЦАР, АМХ трябва ли да бъде направено в лаборатория която има сключен договор с ЦАР?
Не може да направите във всяка лаборатория

# 444
Извинявам се ако прозвучи глупаво,но не успях да разбера. Може във всяка лаборатория да направя изследването за да подам документите към ЦАР или не може във всяка лаборатория?
Здравейте ,момичета.
Не може да направите във всяка лаборатория

# 445
# 446
Благодаря Ви ,много ♥️

# 447
Това със срока не го разбрах и аз получих НОМЕР, но силно се надявам този месец да се получат нещата и без друго от клиниката доста ме мотаха... МНОГО СА ТРОМАВИ ТЕЗИ ПРОЦЕДУРИ, ТО ЧАК ОТРГЧАВАЩО.

# 448
Аз подадох на 16 февруари и още чакам. Изглежда зависи и от случаят който се разглежда ..

Но дано до края на седмицата има резултати че това чакане е убийствено, незнам за другите .. 😅.                                                                             
Здравейте! Някой има ли информация кога е заседанието март, и до кой номер са с получаването на заповедите. Документи подадох на 7.03,днес по телефона си получих входящия номер, при проверка на статуса ми изписва липсват данни. Предварително благодаря на всички отзовали се Simple Smile

# 449
Здравейте,
На мен вчера ми дадоха входящ номер и ми казаха, че ще чакам за комисията през април и за по-съществени резултати да проверявам след средата на април.

Общи условия

Активация на акаунт