Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 290
  • 683
  •   1
Отговори
# 225
Момичета вече незнам какво да правя мойто момче. Всеки следобеден сън и през ноща се налага да махам и слагам нови завивки, чаршафи, и да го преобличам. Отпред е целия мокър, защото спи по корем. Памперса му отзад е напърно сух а отпред е като бомба:joy:.
Незнам какво да му слагам пробвала съм някилко вида памперс гащи и резултата е същия.
Аз имах същия проблем, от както малкия започна да пие повече мляко през нощта. Взех pampers night pants и се родих. Сменям един път през нощта или даже на сутринта, но веднага като се събуди. Събират толкова много, че като се събуди в 2 ч да пие мляко и му сменя пампера, го хвърлям на земята и такъв шум се чува Joy Доволна съм, може да пробваш с тях. Май бяха по-скъпи, но при 1-2 за 12 часа, реално не е чак толкова много. Преди това сменях по 5 пъти и чаршафите през нощта...

# 226
Александрия а какъв размер сте ползвали, 5 или 6. Сега гледам че е емаг има 20% намаление+ безплатна доставка

# 227
А защо без подправки за малките? Питам, за да си сверя часовника просто... Ние й даваме всичко вече - каквото правя за вечеря, това яде и тя. Факт е, че готвя безсолно (слагам сол, но морска и по малко), но й давам и когато съм готвила с течна сметана (и къри), свинско печено, чесън, банички (от замразените), сутринта закусихме бъркани яйца с филийка и авокадо.
Единствените неща, от които определено я пазя все още, са сервилатите и сладкото (течен шоколад, вафли и всичко пакетирано). Но сме й давали няколко хапки от мой кекс, например. Та....според вас, прекаляваме ли?

# 228
Александрия, при нас е същото. Сменям веднъж и като хвърля памперса на земята и пада с трясък Simple Smile.
До сега бе бях ги виждала тези нощни памперси, но ще взема да ги пробвам. Обикновено вече сменям памперса към 5-6 сутринта, но ако мога да си спестя една смяна с тези памперси, защо не.

ssd_ и аз давам от нашата храна, макар да готвя за него отделно или пък му давам готово пюре. Давам детски бисквити по 1-2 на ден или пък детски царевични пръчици.
Оня ден успя да докопа една маслина и сега само като види маслини и почва да иска. Знам, че са солени но той повече от половин маслина не яде. Просто я държи в устата си докато се стопи Simple Smile.

# 229
Александрия а какъв размер сте ползвали, 5 или 6. Сега гледам че е емаг има 20% намаление+ безплатна доставка
4... но той е на памперс премиум кер 4 и нощните са пак 4. 9.80 кг е ако това те ориентира.
Аз понеже му давам детска кухня и гледам да се придържам към нея. Давам и от нашето когато сме заедно на маса, но от нашето иска да пробва всичко по масата и не може да се наяде нормално. Пакетирани не му давам още, но вече са големи и според мен, няма проблем да ядат всичко.  Ие пакетирани не ядем така или иначе.

# 230
Ами аз избягвам черен пипер, а и индийско орехче ми се стори пикантно. Та затова без подправките. Иначе червен пипер, канела, чубрица и повечето от подправките ги слагам. В къщи също не мога да кажа, че се употребяват много подправки. Но пък хапва от туршия зелени домати и чушки....та те са доста солени....🤷‍♀️. И аз ще търся гащички за през нощта и ние имаме бомбичка в 5 сутринта...понякога си викам добре, че ги няма комшиите на първия етаж 😂🤪

# 231
  • Denmark
Ричард яде всичко вече и не понася да го храня с бебешка храна и лъжица. + това трябва да яде от на баща си чинията иначе писък и рев Unamused не му давам преработени меса, гледам почти нищо пакетирано, разбира се, но бебешки бисквити и царевични пръчки с добър състав си хапва. Той определено обича да снаква между другото. Сега са на почит мандарините Sweat Smile
Аз готвя с много подправки, почти без сол като ако и той ще яде минимизирам черен пипер и си слагаме отделно. Лошото е,че не обича парченца месо, а ние с баща му всеки ден ядем месо с нещо.

# 232

Всеки ден яде месо, ако реша че ще си почива някой ден от меса и нещо постно ще хапваме, се навъртим при майка и тя спраска някое кюфте или супа топчета ама с много топчета....За сега успявам да  не е повече от едно ядене с месо.

# 233
И Ния яде от нашата храна, но аз готвя с качествени продукти, безсолно, слагам подправки. Не яде пакетирани, замразени храни, храни със захар, не пие сок и фреш. Но и ние не употребяваме тези неща, та не се замислям даже. Sweat Smile И мазно не и давам.
Никога не ми е пропускал памперс. Слагам и памперс преди да легне и го сменям чак сутринта. Доста е тежък понякога, направо препълнен. Използвам Pampers Premium Care. Дори не съм пробвала други. Grinning

# 234
  • Пловдив
И ние сме само с Pampers от самото начало. Бяхме на Premium Care, а сега малката е с гащички, че са по - удобни за слагаме/ сваляне , а и вече са по- подходящи от стандартния памперс.

Искам и ние да сме в планината Simple Smile ! Изкарахме почти месец тази година в Родопите и ни се отрази чудесно на всички, не ни се тръгваше.

# 235
И ние сме с Premium Care, но гащичките. Вечер само слагам Premium care pampers.
Пропускал ми е 2 - 3 пъти само. Повечето нощи спи с него по 12 часа.

Аз за сега готвя на малката отделно. По изключение яде от общата храна. Сол слагам рядко, в малко количество, пипер не слагам, но от останалите подправки нищо не щадя.

# 236
Значи памперсите които ползвам памперс актив фит гащи, са новата версия на памперс премиум. Изпускали са ми когато съм забравяла да сменя памперса рано сутрин, но може би само 2-3 пъти. Моя явно пишка повече защото памперса буквално ще експлоадира от урина.
Днес беше на градина 2 часа и са му сменили памперса, и са му сложили размер 5 памперс, а хем им казах че носи гащи 6 размер. Даже им занесох няколко, макар че осигуряват памперсите от градината.
Утре трябва да го оставя за 4 часа и вече ми се реве Simple Smile.

# 237
  • София
И аз от най-честите подправките още не съм му давала черен пипер и кимион. Мислех да му направя кюфтенца, но се чудех какво ще стане ако няма тези подправки. Иначе вече го храня с напълно човешка храна, такава каквато аз не бих яла Satisfied Например аз не ям никакви супи. Докато ги готвя едва се сдържам да не повърна и през цялото време си мисля как това дете няма да хапне, а той яде като разпран. Все още не му слагам сол, но и това ще започна да правя от следващото готвене, по съвсем малко.
Ние ползваме нощем Pampers active baby 4-ка. Ясен е 10,900гр. Не сменям през нощта. Сутрин понякога е доста пълен. Пропускаха ми в началото като започнах да ги ползвам и тогава започнах да залепвам лепенките по-близо една до друга. През деня му обувам гащички Premium care 4, но се случва да пропускат точно когато спи по корем или с дупето нагоре. Поради тази причина не ги използвам за нощния сън.

# 238
Странно защото актив бебе са по тънки и по нисък клас от памперс премиум. Аз правя точно обратното, вечер и когато излизаме навън ползвам премиум, а за в къщи ползвам актив бебе.
Готвя само едното ядене за деня, обикновено нещо от зеленчуци, или миш маш с яйца. Месните яденета ги купувам. В къщи не сме много месоядни и ми е по- лесно да купя готово месно ядене, вместо да го готвя.

# 239
  • София
Да и на мен ми беше странно, но така се получава при нас. Когато беше на размер 3 също ползвах един пакет гащички и му ги слагах нощем, уж като по-качествени. Ако не всеки, то почти всеки от тези памперси ми пропуснаха. Сега ползвам гащичките заради гърнето, понеже ми е по-лесно да го обувам и събувам през деня.
Ние също не сме месоядни. Купувам месо специално за него. На мен и баща му ни е огромна мъка да се разправяме с това месо, да не кажа даже, че леко ни е гнус. Онзи ден варих едно пилешко... няма да ви казвам какво преживяваха сетивата ми всеки път като вдигах капака на тенджерата Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт