Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 287
  • 683
  •   1
Отговори
# 240
През деня Борис е с Молфикс гащички 5, а вечерно време му слагам Pampers Pants 5 от най-обикновените. Рядко се случва да пропуснат.

Относно яденето яде основно от нашите манджи, но си му готвя и за него по-завъртяни неща. В нашето семейство се готви с много подправки и той свикна с тях. Единствено сол се слага в минимални количества. А ако няма чесън в яденето не е доволен 😅 Месо си хапва всеки ден, понякога се случва и по два пъти на ден да си хапне. Не мисля че е проблем.

# 241
В нашето семейство се яде от всичко и по много 😂 Борис яде от нашата храна изцяло. Готвя със подправки, всякакви видове и слагам сол в границите на допустимото. Предимно готвя  с масло и не се притеснявам никък, че яде мазно.
Менюто от предните няколко дни - спагети болонезе, свинско с картофи на фурна, пържени чушки с чесън и доматен сос, баница със сирене и кашкавал, бисквитена торта с банани, зеле с ориз...

Относно памперсите ползваме молфикс гащички номер 5, до сега не ми се е случвало да пропуснат.

# 242
Как дъвчат когато давате от вашата храна. Моя има 6 зъба и още му е трудно и пасирам храната с вилица.

# 243
Моето момиче дъвче откакто има 2 зъба, т.е. зъбите не са играли роля в дъвченето при нея. Сега е с 10 зъба и вече не се и замислям колко е едро и дали ще се справи.

Савова, в България ли го пусна на ясла?

# 244
  • Пловдив
Дъвче с венците без проблем. По малки хапки давам и така.

# 245
Аз точно щях да споделям моята Бухта какво прахосмукачка е...онзи ден като почна( за вечеря) с хляб, маслини, бебешки кренвирш, от на батко си пиле с корнфлейкс си взе, домати и краставици, нахут, жълт боб шушулка, супа топчета....и накрая хапка зеле ххахахаха. Може и друго да има , ама то може ли да се запомни толкова нещо. Дъвчи и не ѝ пречи. Яде каквото види...не че не се радвам, но не мога да ям каквото си иксам, когато си искам, защот просто в един момент успява да открадне нещо от някой. Добре че поне от храната на животните не иска да яде. Преди няколко вечери съм нарязала едно агнешко кебапче за нея с краставичка. Тя реши, че иска да яде цяло и взе моето, взе ми и чинията със зелева салата( имаше чубрица и чесък) и с две ръце я яде с кеф....дори се изненадах как успява да го яде зелето, ноооо успява и като я питаш вкусно ли е вика силно "да" и "мммммммннямнямнмням". Че и като посочи хладилника и си показва какво иска да яде. Не мога да преценя колко изяжда, защото яде от всичко по малко...и винаги и суче хахахха. От много време не иска ниска пюрирано или нарязано. Трябва да е във вида , в който го ядем ние. Само спагетите ги режа с ножица на дребно, че някой път не може да се справи с тях. Ако тя сама усети, че не може да се справи с хапката я изплюва. Иначе е с 8 зъба.

Взех си календар на Балеа, ако някой иска да му снимам какво съдържа. Аз още не съм гледала, ще си чакам капачетата ахахахха

Реших, че може да ми стигне времето да измайстовя и някакъв календар за децата и да сложа дребни играчки, лакомства и големи подаръци, да си отварят. И без това на баткото вече има 3-4 подаръка прибрани. Чакам някои джунджурии от Алиекспрес , като сложа малко лакомства и ще станат нещата.

# 246
Моето момиче дъвче откакто има 2 зъба, т.е. зъбите не са играли роля в дъвченето при нея. Сега е с 10 зъба и вече не се и замислям колко е едро и дали ще се справи.

Савова, в България ли го пусна на ясла?
Абе дъвчи обаче не много ефективно. Иначе яде ягоди като невидял!
 В България бяхме само за лятото и вече се прибрахме. Градината е хубава и осигуряват мляко каквото детето пие и памперси, но мен това не ме топли. Много ми се иска да мога да си го гледам поне първите 10 години Simple Smile.

# 247
😂😂😂 първите десет...години😂😂😂
Готова си за второ....а след второто мислите са съвсем други....като на карикатурите.
Баткото ....абе не лапай това листо прах има и пясък, може да има буболучки,  ще направиш някоя алергия.....
Мишката.....(приятелка) детето ти яде листо, (аз)....аааа ще го изака 😂😂😂🤪🤷‍♀️ Искрено ви завиждам на тези дето можете да ползвате ясла. 🌼

# 248
Да ти кажа не е за завиждане. На ден по 90 паунда ...
Нямам време за второ, много съм дърта, но наистина бих седяла в къщи 10 години и да гледам дете.

# 249
😂😂😂 първите десет...години😂😂😂
Готова си за второ....а след второто мислите са съвсем други....като на карикатурите.
Баткото ....абе не лапай това листо прах има и пясък, може да има буболучки,  ще направиш някоя алергия.....
Мишката.....(приятелка) детето ти яде листо, (аз)....аааа ще го изака 😂😂😂🤪🤷‍♀️ Искрено ви завиждам на тези дето можете да ползвате ясла. 🌼

Изкрено се смях, но това е реалността 😂
Аз съм с три и за мен не е проблем, че яде от на котката храната, проблем е на котката 🤣🤣🤣
ШЕГУВАМ СЕ!

# 250
  • Denmark
Аз пък съм много щастлива, че дребчо е на ясла Joy а той даже още повече. Ще ви споделя снимка от вчера, която ми изпрати жената

В неговата ясла са постоянно навън и поне не се притеснявам, че не е на чист въздух.
А пък и аз имам време да съм човек, да работя, а и да завършвам, живот и здраве, скоро бакалавър. Sweat Smile

# 251
Ще съм щастлива, че ходи на ясла когато знам че на него му е хубаво. Той е много усмихнато дете и днес като отидох да го взема беше ужасно тъжен. Дори не ме погледна като дойдох да го взема. Ами не мога да съм щастлива така и направо ми иде да напусна работа и да си го гледам в къщи.
Казаха ми, че е спал само 45 Мин и като го прибрах едвам ходеше от умора. Постоянно залиташе и падаше, с така прави само когато е много уморен.

# 252
Борис си яде от нашата храна, всички подправки е ял. Пакетирани сладки не му давам, но ежедневно правя - домашни вафли с тахан, бонбони със сушени плодове и ядки, кексове и бисквити различни и т.н. като са подсладени с фурми, мед, кленов сироп или кокосова захар.

За който се интересува, пуснали са адвент календарите в ДМ, или поне този с чайовете, днес си взех.

# 253
  • Denmark
Савова, и Ричард беше тъжен няколко дни. Даже по-скоро 2 седмици поне. После вече си влизаше сам без да ми каже чао. Трябва и те да свикнат, няма как.

# 254
Марая, просто не знам... взех го и му говоря а той гледа на другата страна като сърдит.
Трудно ми е да го гледам тъжен, при условие че е винаги усмихнат до уши. Казват ми че е ревал малко, но знам ли.
В 5 часа го сложих да спи защото вече ходеше като пиян и не можеше да направи 2 крачки без да падне. Чак се замислих дали е нормално да пада така, при условие че върви що годе стабилно.
След колко време да очаквам да свикне в дома?
Изобщо не съм си представяла, че ще ми е толкова тежко с тоя дом.

Общи условия

Активация на акаунт