Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 278
  • 683
  •   1
Отговори
# 315
Малее Harista чак аз се разчувствах и ми застана буца в гърлото. За пореден път се убеждавам че ти майка за пример. Heart Exl

# 316
Тежка нощ и за нас: буди се няколко пъти, а от 5 натам - през 10 минути. От 6 до 7 будува на спалнята, но поне в 7 заспа на възглавницата на баща си. Бих станала с нея в 6, ако знам, че това и е обичайният час за ставане и после няма да е суууупер крива.
Ния има 7 зъбчета и май сега избива 8.
Тръшкане, ръмжене, извиване, сумтене..Присъединявам се към Harista.

# 317
Harista, как носиш толкова дини, не знам.
Наистина си страхотна, да се оправяш с две деца, куче и мъж, а и бебето със сигурност си изживява растежна криза. В комбинация със зъби, ние само гадаем какво им е.
И колко имат нужда от нас, не толкова от бащите си...
Аз съвсем не съм достатъчно отдадена майка, винаги може още ..
Егоистична съм си, а и имам две деца- ММ.
Който гледа да вложи минимума усилия към бебето и домакинските задължения.
Дай му лаптопа и край.. Да , той я гледа, но нито помага с къпане, хранене, нито чисти или пазарува.

# 318

Вкарахме есента в къщи.  🍁👀🍁
Тази вечер и ние проплакахме два пъти, чак я взех и я полюлях на ръце да се успокой. И ние сме с шест зъба и може да идва друг 🤪🤷🤦‍♀️

# 319
Благодаря за подкрепата. Явно от време на време имам нужда от по някой шамар с мокър парцал, за да рестартирам.

Вчера получих още няколко неща, които поръчах за баткото. Ако се организирам ще успея да му направя адвент календар за Коледа. Само не знам къде и как да го крия , че няма да е много малък, а и може да ги съчетая и с подаръците за Бухта.
Скоро пък идва рождения ден на ММ.....

# 320
От няколко дни е нон-стоп мрънкане, едва издържам. Беше 2 дни с температура и разтройство, гърлото му е червено - уж от зъбите всичко. Наскоро изби 8-мият зъб, сега почват кътниците и кучешките, ужасен ужас. Много трудно заспа тази вечер. Сега пък аз не мога да заспя и ще съжалявам утре😃
И моят рожден ден е другата седмица, ама не се вълнувам толкова както друга година.

# 321
От няколко дена сме с температура, болно гърло и мрънка дори когато спи. По цял ден е едно непрестанно хленчене и рев за всичко.

# 322
Е не знам защо се връща тъпия часовник. Сега пак започваме да ставаме в 6, 6.30 ама че тъпотия. В неделя в 6 часа аз пия кафе, никога не съм си и помисляла за такъв факт. Баткото като беше малък за градина все му се спеше, а събота и неделя ставаше в 6 и му обещавах, че като стане голям ще го събуждам. Сега почвам да обещавам на мишката...
Савова , Минт бързо оздравяване на малчуганите.

# 323
Дано скоро им се размине на болните. Вчера баткото се събуди с лека хрема, Всички кихаме, кучето и котката вчера повръщаха......днес дано няма нищо.
За часовника все забравям, а и като на телефона се сменя автоматично.....Бухта преди малко се излюпи, явно няма да ѝ влияе много. А тя има още един зъб....както нямаше сега през няколко дни избиват.
Почнаха намаленият за книжарници и издателства Simple Smile Не смея да разглеждам, че нямам пари за книги. Е не,че онзи ден не си поръчах пак една.

# 324
  • Пловдив
Нашата си стана днес в 7:15 , вместо обичайното 8:15, което е нормално с оглед смяната на времето. Ще видим как ще нагодим останалата част от режима и деня.
И аз не обичам смяната на времето, дано я отменят скоро 😩
И аз искам книги , но нямам сила да чета. Единствено чета списание LEuropeo, като излезе новия брой,❤

# 325
Аз днес, гледайки часовника в стаята, бях възмутена, че е 9:30, а това дете продължава да кърти, но после видях, че вече това се води 8:30и сега съм доволна 😃 Аз също съм хремава, Северина е със сополи, а таткото ни е с положителен ковид тест. Моите тестове до петък бяха все отрицателни, ама в понеделник може най-накрая да е положителен 😑 Честно казано предпочитам така заради скапаните зелени сертификати после, отколкото да се боцкам

# 326
И Борис днес спа до 8:30 по новото време. Значи още от първия ден си нагласи режима. За сметка на това през нощта се буди 5382 пъти.
Какви подаръци мислите за Коледа за малките? Аз съм се насочила към кухнята от Лидл, ама се чудя дали не е малък за нея? Трябват ми и идеи за баби и дядовци.
Взехме му триколка doona, много съм доволна, харесва му да се вози, а и после става на колело.  Ама оцелих оферта де, взех я от една група само изпробвана за по-малко от половината цена.
П.С. Борис има доста обувки вече и не му трябват, ама в ремикс видях тези обувки на Зара 22 номер за 3,70 (да правилно прочетохте😃) ако на някого са му необходими - https://remixshop.com/bg/shoes-kids-shoes-zara-pr20375549.html

# 327
  • Пловдив
Ние имаме детска кухня още от първия рожден ден и си играе на нея оттогава. Поне при нея не е рано, тя си играе, рови, нарежда разни хранителни продукти вътре и Е доволна. Според мен с времето ще се занимава още повече с тази кухня.
За Коледа ще и взимаме Монтесори кула и сигурно маса със столче от ИКЕА.

# 328
За подаръци за Коледа и аз съм се насочила към кухнята на Лидъл, чакам да я пуснат. Отделно, може някое бебе (тип Cry Baby) от някоя баба или нещо на Маша и Мечока.
Режимът й е същия, но заради смяната се води 1 час по рано. Стана в 9, вместо в 10, заспа в 13.30, вместо в 14.30....довечера ще легне в 22 ч. и така.....
Доста деца около нас са вероятно с вирус и еднакви симптоми - гърло, температура и сополи. Може и зъби да са, но прави впечатление, че при всички е еднакво....

# 329
За сега изобщо не мисля за Коледа и подаръци. Тази настинка направо ни разказва играта. Всички са заразени в къщи, само аз не съм и трябва да угаждам на всички. Детето не иска да яде или пие мляко, само Зрънчо от време на време. Вече 3-4 дена е така и добре, че не е някое слабичко дете.

Общи условия

Активация на акаунт