Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 275
  • 683
  •   1
Отговори
# 345
  • Denmark
Савова, и Ричард беше на зрънчо и АМ като беше болен. Пищеше от ядене направо. Но то и зъб избива и уши го болят... Малко по малко вече започна да яде. Аз му правех шейк с овесено мляко, банан, бисквити и кашу бътър, за да пие нещо поне като не иска да яде.

Бързо оздравяване на болничките Sad

Понеже, живот и здраве, ще се прибираме за Коледа, исках да попитам дали някой дава допълнителни витамини на бебетата? За препоръка питам. Тук няма за деца под 3 години друго освен вит Д.
Бях спряла АМ, но сега му давам отново понеже има доста витамини в него, а и се върнахме на шише за присп3ване и будене нощем.. крачка назад е обаче имам теория, че му помага и с ушите като пие от шише... Rolling Eyes

# 346
Ох, следя една група за книжни промоции и преди малко пак поръчах книги. Поне се ограничих само с книги за баткото. Заради 1ви ноември си поръча специално 3 книги за народни будители.

Две вечери давам сироп за зъбобола и Бухта спи по-спокойно. Калгел-а действа само, колкото да заспи. Сложих до леглото едни четки за зъби бебешки от ДМ да си чеше венеца.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 12:34 от Harista

# 347
Аз мисля да водя Антонио на солна стая, но чакам мъжът ми да се възстанови, защото е с Ковид.
Избиват му и остналите 3 кучешки и е ужас.
Не знам такъв опърничав ли ще бъде, период ли е, но като не му дам да наптави нещо и започва с цирковете.
Онзи ден се опита да се въргаля на земята навън като исках вече да го слагам я количката, за да тръгваме.
Не дава да го държиш за ръка, тича като бесен, спира ми тока направо, а аз съм вече в 9ти месец и ми е бая тегаво.
За бебето нищо не е готово и само се моля да не светна и аз положителна, че не знам....
Уж бързо се изолирахме, ама то нали този ковид е заразен и преди симптомите, та сме на тръни.
Днес сме пак на тест, за да проверим отново.

# 348
Лайка, период е. При нас е същата история! Немога да го сложа в количката, тръшка се на земята като не стане на неговата и реве за всичко.

Марая, зрънчо никога не отказва, за сметка на всичко останало, дори млякото. Вчера успях да го излъжа да яде малко виетнамска супа pho. Бульона и е направо вълшебен.

# 349
Като дете най скучни ми бяха книжките за будители, История Славянобългарска, Черноризец Храбър.
Чак се учудвам някое дете да ги чете. Аз харесвах Достоевски, Балзак и др.
Тия четки от ДМ са много готини, аз имам и едни на Кикабу.
И моята се тръшка за всичко, количката я намрази. За да седне, я хипнотизирам с ютуб.
И като се почне с едно пискане, уфф , мрънкане, виене...
И иска нещо от високите рафтове, а какво, тя си знае...
Вчера каза: тати, каде е ? Постоянно вика каде, според мен разбира смисъла.

# 350
Тръшкането идва изневиделица, за по-малко от секунда и при нас. Вчера имаще драма и вой до небето, защо искам да ѝ обуя чорапа, които се беше събул от пълзене и щеше да си прежули крака. ( играеше с някаква огромна кола, която буташе по земята)
Катеричка, баткото си поръча книга за Вазов, Ботев и Кирил и Методи хахахх Едва ли ще ги прочетем истински, просто в градината за празника се подготвяха цялата група с такова внимание и желание. Стана му интересно. Срам не срам, но аз съм забравила много неща от училище и на мен ще ми е интересно да почетем заедно. А и искам да съм в крак с ученето, че после ...От сега сме се разпределили с ММ кой по кои предмети ще е. Даже ми каза,че сега щели да са само негови, а като порасне сестра му - на двамата хахаха

# 351
Аз обичах Под игото, Елин Пелин, Йовков...
Но и аз доста неща позабравих, за жалост..
BtW, много съм доволна от якето на Буба от Sinsay

# 352
За сега изобщо не се хвърлям на такива книги. Имам една торба английски книжки за бебета и малки деца. Като може да чете ще му мисля какво да му купувам.

# 353
Хариста, кой е този сироп за зъби?
Лелее, Лайка колко бързо мина времето! Стискам палци всичко да е наред при теб!
Борис и той си проявява ината, но гледам да му наложа някакви граници - къде се получава, къде не. Поне нямахме проблеми с режима покрай смяната на времето.
А телефона от няколко дни изобщо не го изполвам покрай него, защото като го види и постоянно го иска. Уикенда баба му и дядо му му пускаха песнички в Ютуб няколко пъти през деня, ама гледаше и клиповете и доста зле му се отрази. Оттук нататък никакъв телефон, само да слуша песнички ще му пускам, без да гледа. Не че досега много съм му позволявала, ама все като го види и го иска, а хич не искам отсега да се вманиачава

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 00:04 от Mint.

# 354
Моя пък не проявява никъде интерес към телевизора. Показвам му видеа на телефона си, но не ги отразява и само иска да докопа телефона и да си играе с него. Вече знае как се скролва на горе- надолу и знае че екрана светва когато натисне копчето отстрани. Ако м го дам заключен ми го дава и ме ката да му го отключа. Два пъти вече успява да звънне и на бърза помощ.

# 355
Ния като ми види телефона и иска да слуша песнички. Не съм и пускала да гледа от месеци и вече е забравила, че там може да се гледат разни работи. Grinning
Много обича да затваря като говоря с баба. Само чака да приключа разговора и да натисне червения бутон.

# 356
Нашият пък като чуе, че звъни телефон и вика АУО 😂 Много е сладък. Иначе се гледаха малко с баба си и гледам, че се е научил да натиска копчето отстрани и да скролва също... Но го прави само на телефона с баба си. Моят ако го види ми го подава. Ако говорим по Вайбър с майка ми и вече като кажа да каже чао, няма махане и целувки, а почва да се кефи и да търси червената слушалка 😃 Изглежда повечето дечица си се впечатляват от една и същи неща.

# 357
О да, постоянно затваря телефона. Понякога като говоря с някого затваря по 3-4 пъти и все се налага да звъня отново😃

# 358
  • Пазарджик
Хаха, аз мислех че само Гришо има този афинитет към телефона. Като го види и му се озарява лицето, о да и червената слушалка, скролване, всичко. Затова вече го крия.
Много обича и книжките, все ми донася по някоя да разглеждаме.
Лайка,почти не ти е останало. Всичко да бъде наред и да мине бързо и спокойно!

Някое друго бебче с четири избиващи кътника едновременно? Акоо не спите нощем да знаете това ще да е. Вече една седмица не съм имала продължителен сън повече от 20мин. Събужда се пищи, реве и за да спре трябва да стана, да го вдигна и гушна, след което се успокоява и заспива. Да ама на всеки 20-30мин...Лекарката като го видя и каза: "огън е по жалабините. Ще му мине, спокойно"

# 359
На моята принцеси този месец й избиха 5 зъба, изкара бронхит, но от 1 седмица е ад. Плаче по цяла нощ, денем не мога да я приспя. Става в 6.
От вчера, за капак, е с диария.
Остана й 1 кътник само, кучешките не са тръгнали още. Не знам какво й става. Днес пак ще я водим да я прегледат.

Общи условия

Активация на акаунт